כנסו דחוף זה בקשר לקליפ!#

PerfectSP

New member
לא ידעתי שעוד מישהי שמה לב לזה../images/Emo6.gif ../images/Emo190.gif

XDDDDDDDDDDDD

3has3

New member
XDDD

כן! תמיד כשאני עם סנפ בוידיאו והיא שומעת את זה היא כזה:"שמעי שמעי" ואז יש "פנאן פנאן" XDDDD *היא כבר לא עושה את זה האמ XD *

animfanatic

New member
דייי אני גם אמרתי את זה בחצי בדיחה, אבל עכשיו

שאת אומרת את זה... דייי זה באמת נראה כמו עזריאלי... הולכת לבדוק שובבבבבבבבב

אומג............

מההה !!! אעאעא איזה חמודים הם לקחו אותנו בחשבון בקליפ הזה!! זה כז המרגש!!!!!! יאאא אני הולכת לשים לב לזה עכשיו!! תודה רבה על המידעע!!

animfanatic

New member
שאלתי בפורום US איפה צולמו הביניינים

בקליפ אז אמרו לי שזה איפשהו בפריז משהו ב-suburb (פרברים או משהו כזה)... חבל...היה נחמד לדעת אם זה היה פה בארץ.

../images/Emo207.gifאין חופשים!!!!! אין מפגש!!!!!!!../images/Emo168.gif

כותרת מלחיצה אה?
אבל זה נכון..בגלל השביתה [המ****] הזאת מבטלים לנו את כל החופשים של החגים [חנוכה,פסח וכ'ו] ומקצצים לנו חודש מהחופש הגדול. ז'תומרת שבמקום לפגוש אחד את השני ולצרוח את SCREAM אנחנו נשב בכיתה ונתכונן לצלצול עם READY SET GO.

אגנסקעXD

New member
שמעתי..

אמרו בחדשות.. זה כול כך מעצבן.. אנחנו לא עשינו כלום המורים האלה אוף .. מעצבן

PerfectSP

New member
חחחחחחחח,נוט.../images/Emo11.gif ../images/Emo190.gif

אם הם חושבים שאני אוותר על חגיי, ועל חודש מהחופש הגדול, הם חולמים בהקיץ. פחחח. אני אלמד לבד מתמטיקה,מה אני צריכה אותם?! ואנגלית אנחנו לא לומדים כלום,כי אין מורה. תנ"ך וספרות לא חשוב. מדעים לא נצטרך לבגרות. היסטוריה.. לא חשוב. תקראו את המיקוד לבגרות יש שם הכל. אז מה עוד? קיצר-לא,לא חשוב. D:

3has3

New member
מה?

את לא רצינית, נכון? איפה ראית? עאעאעא לא נכון! ;;;;;;;;

כן, זה נכון../images/Emo7.gif../images/Emo168.gif

וגם אלה שאין להם שביתה יקוצצו בחופש הגדול. אני לא יודעת אם גם בחגים אבל נראה לי שכן. ואם כן אז בכלל נדפקתם. מה לעשות שיש לנו ארץ דפוקה?
ואני ממש מקווה שלא יבטלו לנו כי יש לנו מפגשים לקיים! אני רוצה לראות אתכם
נעשה עצומה
!

למעלה