ועכשיו ברצינות...../images/Emo3.gif
ואיך עבר עלי הערב? המממ... ובכן. היום התחיל בטרגדית סלסה שהיתה אמורה להגיע איתי למפגש. לא אלאה אתכם בפרטים, אבל בואו נגיד שיצא יותר כמו גספאצ'ו. הנחתי את הסלסה הגספאצ'ית במקרר לנוח, וזינקתי אל הרכב של יניב, אני, הדיסקים, החצילים והבננות. מיותר לציין שיצאנו באיחור של חצי שעה... אספנו את נאני וחמי, שמנו מוזיקה פאקיסטנית בפול ווליום, הודלק סיגר, ויצאנו לכיוון הצפון שמחים ומאושרים. הנסיעה עברה בנעימים, דרך איסופה של טלי, חיטוט בקינוחים של יניב ונאני (התאפקנו! לא טעמנו!) וניווטים שלי. אני חייבת לציין, שלהפתעתי המוחלטת היו קולות ממורמרים מהמושב האחורי ומושב הנהג כשנודע להם שאנחנו בדרך לג'נין. נו, באמת. איפה חוש ההרפתקאה (מחווה לסדנאה) שלכם, צעקתי בעודי מחזיקה את המפה הפוך. הנהג (שלנו חברמן) התעלם ממני ומההנחיות הברורות שלי ועשה סיבוב פרסה. אח"כ עשינו השוואות זמנים עם חברי הפורום. הנציגים מהדרום טענו שלקח להם שעתיים להגיע. מאשדוד. לנו לקח שלוש שעות. מת"א. לא בגלל קשיי ניווט חלילה. פשוט, הנהג בהריון, והיינו צריכים לעשות 4 הפסקות פיפי בדרך. הלו, נהגוס, אמרתי כשהוא שוב עצר את הרכב וזינק לעבר קבוצת עצים תמימה ולא חושדת מה הולך לקרות לה, מה קורה איתך? נהגוס פיתח חיבה עזה להטלת מימיו בחיק הטבע, וכל מילה נוספת תהא מיותרת. כאשר הגענו, עשן ריחני כבר נישא בחלל החורשה. חורשה חביבה להפליא, מותאמת בדיוק לצרכי פורום על כדורים. רנה יודעת איך לארגן מפגש בחיק הטבע. פלג קולח לו בעדינות לאורך החורשה, אוהלים פזורים פה ושם, ברזיות ופחים הממוקמים באיזורים אסטרטגיים נוחים, שולחנות וכסאות, מפות ופיצוחים. פיצוחים??? במפגש פורום? אתם השתגעתם? אתם לא יודעים למה גרמתם? אני והלורד נאלצנו להתגושש בקרב על הקשיו בהמשך הערב... מיותר לציין כי ניצחתי. אבל אני מקדימה את המאוחר. דרולי הסתובבה כמו כרטיסן באוטובוס עם פאוץ של כסף ורשימה עליה סימנה V ליד כל שם. "היי, את" היא צעקה לי "אני מכירה אותך? מה עם התשלום?". ברחתי מייד, כמובן. הבאתי לעצמי תג שם, והחלתי להסתובב בין החברים. פרצופים ישנים ראיתי למכביר, קריאות גיל ושמחה וחוויות מהדרך הוחלפו. אנשים שלא ראיתי המון זמן J איזה כיף!!!!! (שיר, מה עם איזו פסטה?). היה גם אחד דן-דן, עם צבעים שהיו פתאום חדשים. האיש בא עם גרדרובה שלמה, והקפיד להחליף חולצות כל שעתיים תוך כדי סיפורים על נסיעות לחו"ל (גם אני רוצה!). יהודה ניצח על השולחנות עם האוכל תוך כדי תזזית ממקום למקום וחלוקה לפי נושאים: שולחן שיועד לבשרים. לשולחן זה הוצאו לפי הסדר בשרים לוהטים שירדו מהמנגל. שולחן הסלטים המופלא (מה עם המתכון לסלט הסלרי הבוטנים והשזיפים? מי שלא טעם – מצטערת, אבל הייתי צריכה לחסל אותו לבד, יש דברים שאדם חייב לעשות). שנחו עליו חומוסים, חצילים מסוגים שונים, סלטי ירקות, אורז (מעולה!) ועוד ועוד. שולחן החמוצים. שמעו, המלפפונים האלה... לפחות שישה סוגי חמוצים נרשמו. שולחן ה"בעונש". שם היו החלביים (תפוחי אדמה בשמנת, פטריות ממולאות, ופירות ים...) נופפתי לשלום למר גרגר, אשר ניצח ביד רמה ובוטחת על המינגול והלכתי להכיר פרצופים חדשים. עובדה ידועה היא, שאני נוהגת לקבל פרצופים חדשים בפורום ע"י הצמדת כפית לאפי. הפעם התאפקתי, כי ראיתי את ההלם על פניהם של האנשים. גביזון מדי פעם הגיע אלי ושאל בקול המום "זה תמיד ככה איתכם?". כן. לא. תלוי. במצב הכדורים.