סיכום מפגש

לספר את מי תפסתי על חם ב-4 בבוקר ?

התעוררתי לפיפי ו.... את מי אני רואה שם.... על הדשא..... תודה תודה ושוב תודה (לא, אני לא משנה נושא), רינה האחת והיחידה, היתה סופר-מארחת אמיתית, שיחקה אותה בגדול !!! לא רק בערב, בבוקר ובצהריים תיזזה את עצמה בלי הפסקה כדי להנעים את זמננו, גם בארבע לפנות בוקר הסתובבה בין השולחן, אספה וניקתה. פשוט מדהימה האנרג'ייזרית הזאת.
. אין, אין לי מלים. המון תודה לכל שאר המארגנים. היה נ-פ-ל-א !!!!

יניבניב

New member
../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif

אין אין אין אין אין אין אין אין אין אין אייקון של "השתחוות" אייקון של "אני על הרצפה" אייקון של " הנמלים רוקדות סטפס, הג'וקים השתגעו והחרציות עושות סקס עם חבצלות הלילה"

מוצרלה

New member
אוף ../images/Emo123.gif

בכל פעם שמישהו פה כותב על כמה שנהנה מאתמול,וכמה האוכל היה טעים,וכמה החבר'ה היו מקסימים (לא רוצה להגיד מוטרפים,לא נעים לי..
),אני אוכלת את הלב........ אבל לא נורא,אתמול אני (ועוד כמה חברים מהפורום,כל אחד בנפרד) ישבנו לנו בחדר.... חשוך ו......לבד
) הלוואי עוד הרבה מפגשים כאלה, אבל לא בשבתות!!!!! בייייי

אמירה

New member
נכון אוף?

אנחנו נעשה מפגש לכל הזנוחים... על גדת הירקון... עם סנדוויצ'ים מהבית... לכו...איזה כיף לכם... מתי שידור חוזר?

מוצרלה

New member
אמירה ../images/Emo6.gif

ולא סתם סנדויצ'ים, אלא סנדויצים עם טונה ומלפפון חמוץ. ונשב לנו תחת האקליפטוסים על גדת שפך הירקון, במקום הכי ריחני.

../images/Emo59.gif../images/Emo59.gifמקסים.

וכמו תמיד אין מה להוסיף.מצחיק ושנון.ושוב תודה לכולם על החברה המשוגעת.היה כיף כיף כיף..

beagle

New member
../images/Emo3.gif תגיד...

"למה אתה לא מחמיא קצת לאישיות שלי?"

עינתוש

New member
אין אין עלייך!!! ../images/Emo24.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif

כל מילה סלע, לא החמצת אף פרט, שום אירוע, וזכרת הכל. איזה יכולת הבעה בכתב, כושר התבטאות מדהים. לקרוא להתענג, לשמור ולהזכר ושוב להתענג. היה נעים להכיר וגם לנסות יחד לשיר.

ששק

New member
רק דבר אחד יש לי להגיד לך....

נראה לי שצריך להעלות לך את מינון הכדורים, ולהוסיף שעות מסאז'סט (עם התמחות בפסכיאטריה...)

YulaShpil

New member
אני פה רק לשאלה...

רנה, איך העוגיות?
הן נשכחו אצלך בבית, ולא הגיעו למפגש... אני מניחה שהן יצטרפו לשאר השאריות, ויהיה לכם טעים כל השבוע!!

r66

New member
תודה רבה, העוגיות בידיים

טובות - קופסא אחת אצל ג'ג'ר ואחת אצלינו. תודה. אני מקווה שנהנתם. להתראות

r66

New member
ביגל, כרגיל- אין עלייך../images/Emo47.gif כישרון

אחד. תודה רבה על הסיכום המאלף. איך קוראים לו, לרוטט הזה? לא ממש הבנתי את הסיפור סביבו ועכשיו אני מבינה
תודה לך על השמחה שאת מקרינה, על החינניות. רק להביט בך, מעלה את מצב הרוח (למה יש לי הרגשה שכבר כתבתי את זה?).. אוהבת המון

ווין תו

New member
../images/Emo124.gifהברכה../images/Emo124.gif../images/Emo124.gif

O Lord !!! לורד רועי לא אחסר. ב D-9 ירביצני , על מי מנוחות ינהלני. נפשי ישובב , ינחני במעגלי-צדק למען שמו. מה נאמר ומה נגיד , לורדי לורד ? כרועה עמדת עלינו להאכילנו ונווטנו בעת צרה,ככבשים סוררות החזרת אותנו אל דרך-המלך ,לקול חלילך פעינו במקהלה ואכלנו קש ,בידיך האמונות חלבת מאיתנו את כל המתכונים הנפלאים ,ובשריריך המסוקסים גרפת את כל החרא. אז לרועה ! המון תודה על תקופה נפלאה בה הפכת את הפורום לדיר הומה ועליז שהפך להיות לנו לבית שני (ולחלקנו אפילו ראשון) שהיתרון שלו על בית ראשון הוא שהפאנלים תמיד , אבל תמיד , נקיים , כמובן בזכותה של ששקתנו היקרה. מאיתנו הצאן של פורום תכונים 18.7.03

למעלה