מסגרת ללוח מודעות צבעתי והדבקתי ריבועים מדאס
D dili New member 27/8/02 #21 אפשר לשלוח תמונות יותר מאוחר? המסגרת שלי בשלבי הכנה (כן, יש לי הצתה מאוחרת) אפשר יהיה לשלוח תמונות גם בתחילת ספט´? אם זה יצא יפה, כמובן
אפשר לשלוח תמונות יותר מאוחר? המסגרת שלי בשלבי הכנה (כן, יש לי הצתה מאוחרת) אפשר יהיה לשלוח תמונות גם בתחילת ספט´? אם זה יצא יפה, כמובן
ס סאני המצליחה New member 28/8/02 #25 ../images/Emo73.gif חכו לי גם המסגרת שלי תגיע טיפונת באיחור... עימכם הסליחה. סאני.
N natali_rh New member 29/8/02 #26 גם אני..... גם אני.... טוב אז המסגרת לא צבועה מי יודע מה אבל כל העניין הוא שניסרתי, דפקתי מסמרים, קשרתי, צבעתי והדבקתי בעצמי. לא מסובך מדי אבל נחמד ,לדעתי.
גם אני..... גם אני.... טוב אז המסגרת לא צבועה מי יודע מה אבל כל העניין הוא שניסרתי, דפקתי מסמרים, קשרתי, צבעתי והדבקתי בעצמי. לא מסובך מדי אבל נחמד ,לדעתי.
M michal_sil New member 31/8/02 #28 כמה מסגרות שלי. המסגרות שלי מצוירות באקריל על עץ. לפעמים יש "תגבור" בצבעי "טוליפ" בולטים.
G goro1 New member 30/8/02 #27 אני כל כך רוצה להשתתף../images/Emo10.gif אבל אני חדשה ועדיין לי לי עבודות שאני יכולה להראות מקווה להשתתף בחודש הבא המסגרות שלכם פשוט יפיפיות ממש נעים !!!!
אני כל כך רוצה להשתתף../images/Emo10.gif אבל אני חדשה ועדיין לי לי עבודות שאני יכולה להראות מקווה להשתתף בחודש הבא המסגרות שלכם פשוט יפיפיות ממש נעים !!!!