s03e10

T3rminator

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifs03e10../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif ../images/Emo58.gif

אחלה פרק
בקטע שהיא באה לוויל איך הוא פתח את העניים.. הייתי בטוח הם יצאו לו מהחורים.. חחחחח נראה שהכל חזר למקומו בCIA. הטיפש ההוא מת.. ונראה לי שרמבלדי יחזור לתמונה ודי בגדול..
איזה מתחחחחחחחחחחחח

קרלוצה

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo10.gif

לא מצאתי עדיין את הפרק כדי להוריד אותו
מאיפה הורדת?? אני בתהליך חיפושים
אבל ראיתי את התמונות מהפרק, ותגיד היא שכבה עם וויל?? כי ככה זה נראה בתמונות....
מתה להוריד אותו כבררררררררר....

T3rminator

New member
כן..../images/Emo58.gif

היא שכבה עם וויל
ובסוף בסוף הפרק הם "מדברים על זה" והם אומרים אחד לשני שהיה סקס טוב ושניהם מחייכים... אחלה פרק

amanda holden

New member
../images/Emo44.gifשאלה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

איך קוראים לפרק באנגלית?ובעברית? אני מחפשת כדי להוריד ואני צריכה את השמות דחוף. בבקשה...

קרלוצה

New member
../images/Emo58.gifאוף.......

אני לא מאמינה שהם שכבו
ראיתי עכשיו את הסרטון עם השיחה שלהם לפני וסידני ממש מסכנה ואני מרחמת עליה כי החיים שלה באמת קשים אבל הייתי עוד יותר בבאסה כשהיא זאת שהתחילה לנשק את וויל
אווווווווף אני רוצה שלארן תמות
ודבר ראשון שתפסיק להיות נחמדה כי אז יהיה הרבה יותר כיף כי אני שונאת אותה עוד יותר שהיא כזאת נחמדה... ולא עוד לא הספקתי לראות את הפרק כי זה עדיין בתהליך חיפושים אצלי

TetiBETTY

New member
../images/Emo104.gifמההההההה../images/Emo35.gif|?../images/Emo31.gif!|../images/Emo70.gif

איכסססססססססס
דיי
היא לא תהיה עם מייקל

קרלוצה

New member
../images/Emo58.gifבאמת באסה../images/Emo4.gif

התסכול הכי גדול מהסדרה זה שהיינו צריכים לחכות עונה שלמה (הראשונה) כדי לראות אותם ביחד ואז לחכות עוד חצי עונה (פרק 13 עונה שנייה) כדי לראות נשיקה ראשונה, ואז נותנים לנו 9 פרקים של ביחד ואז שוב פעם צריך לחכות ולחכות ולחכות
אוווווווווף זה כל כך מעצבן.....

amanda holden

New member
ביינתיים לא-../images/Emo58.gif בהמשך...

אבל בעונה שנייה היא שכבה גם איתו,ככה זה לפחות לפי התמונות בטפט הזה.....

TetiBETTY

New member
../images/Emo104.gifיווווווווווווווווווווו../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

איזה חמודים

מווותק

New member
באיזה פורמט אתם רואים את הסרטונים?

נכנסתי לאתר הזה (אחלה אתר!!!), אבל אני לא מצליחה לראות את הסרטונים שהורדתי במדיה פלייר הכי מעודכן ובקוויק טיים. מה אתם ממליצים?

A n g e l u s

New member
תוכנה מאוד חכמה..../images/Emo121.gif../images/Emo44.gif

אם מישהו מכיר תמירק שיצטרף לחדר שלי לאליאס: /server -m irc.atomicchat.net /j alias

אתם יודעים אם יש איזה אתר שאפשר

להוריד ממנו את הפרק?.. המירק שלי לא עובד (ואין לי מושג למה..)

prophecy girl

New member
../images/Emo58.gif310../images/Emo58.gif../images/Emo21.gif../images/Emo187.gif

וואו!!! כרגע סיימתי לראות את הפרק <למרות שהוא נח על המחשב שלי כבר מאתמול בלילה>... הפרק הזה פחות טוב מהקודם לפי דעתי, אבל היה כיף לראות את וויל שוב!!! הם היו ממש חמודים כשהם הלכו למלון... ומגיע לאליסון.. למרות שמשהו אומר לי שאנחנו עוד נראה אותה העונה הזאת... זה טיפה הרס שהם שכבו אבל נתגבר... לא הבנתי משהו, סארק הרג בסוף את לזארי? או שהוא סתם נהנה לענות אותו? חבל שהפרק הבא יהיה רק בעוד חודש

T3rminator

New member
לא הבנת משהו ../images/Emo70.gif...../images/Emo13.gif ../images/Emo58.gif

לאזרי הוא אבא של סארק
.. כן כן, והוא גם זה שהשאיר לו את "הירושה" הענקית. ואת אליסון אין סיכוי שנראה שוב.. הוא תקע לה ת'סכין בלב והיא איבדה יותר מדיי דם..
ובקשר ללאזרי, נחכה ונראה אולי הוא לא מת.

למעלה