s03e10

s h a l i m a r

New member
גם אני לא הבנתי משו...../images/Emo58.gif

במה סידני האשימה את סלואן? למה הוא לא אמר לה שהוא בעצם הציל את החיים שלה? ואצל מי היד עכשיו?

T3rminator

New member
תשובה../images/Emo26.gif

סדיני האשימה את סלואן בזה שהוא הרג את איך קוראים לו... זאת שאלה טובה למה הוא לא אמר לה.. מיזה היד

s h a l i m a r

New member
...../images/Emo58.gif

היד של לאזרי... לא הבנתי עוד משו: איך זה שיש עוד "יצירות" של רמבלדי, הרי היו איזה 40 ומשו "יצירות" שלו שכולם בסוף הובילו למתקן "המהולל" הזה שרק אומר "שלום"??? וגם לאזארי אמר שג'וליה היא "רשע טהור", אבל ממה שאני הבנתי היא בעצם עזרה לו לזייף את המוות שלו...
יש מישו שקורא ספויילרים? כי אמרו שהמכונה היא זאת שבעצם מחקה לסידני/ג'וליה את הזיכרון... מישו יודע אם זה נכון?

prophecy girl

New member
הבנתי את זה..../images/Emo58.gif../images/Emo21.gif../images/Emo187.gif

אבל מה שלא הבנתי אם הוא הרג אותו בסוף... וגם סידני ירתה באליסון יותר מדי כדורים בסוף עונה שעברה והיא עדיין חיה.. טוב עכשיו כבר לא

A n g e l u s

New member
ראיתי, פרק מעולה../images/Emo70.gif../images/Emo121.gif../images/Emo44.gif

אוף, כל כך כואב לי על סידני!
מסכנה, בכל מקרה פירוט בשירשור החדש שפתחתי.

קרלוצה

New member
../images/Emo58.gif

גם לי כואב עליה
אווווווווף
באסה שהיא לא עם ווהן, נראה לכם שהם יחזרו בכלל באיזשהו שלב?? כי לי זה נראה ממש רחוק אם כן

אני סוף סוף ראיתי את הפרק!!../images/Emo58.gif

הוא פשוט מעולה!!!! אחד מהפרקים היותר טובים של הסידרה... כולם פשוט שיחקו שם כל כך טוב!!!! ת'אמת אני עם המוח המעוות שלי חשבתי שהרקמה של רמבולדי תהיה מסידני או משו.... אל תשאלו.. אני כל פעם מפתיע את עצמי מחדש עם ההמצאות המוזרות שלי....

T3rminator

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

הפרק הזה והקודם באמת טובים
בדיוק שנראה שהכל נגמר הכותבים של הסדרה מפתיעים אותי מחדש
איזה מתחחחחחחחחחח...

למעלה