OMGOMGOMGOMG ציוץ מאדם!!

mayarel

New member
איזה כיף שהקליפ הראשון שלו יהיה הפקה מושקעת

הוא מת על הדברים האלה
לא יודעת כמה מהאישיות שלו יכול לבוא לידי ביטוי שם.. אבל גם זה יגיע. נראה לי בגדול שזיפים ואימו יכול להיות יפה. מתאים בטח לסגנון של השיר שכמו שאני מכירה שירים של סרטי אסונות..

MISHMISH56

New member
אולי בגלל הקליפ הוא גידל את ה"דשא"../images/Emo3.gif

נמתין בסבלנות...

mayarel

New member
רק זיפים, לא כל הדשא תודה לאל

וכנראה שהרבה איפור שחור מסביב לעינים. יכול להיות יפה.

כן אני לא יודעת איך אני אעמוד בזה

פעם ראשונה שאני אראה את הקליפ אני אהיה כ"כ מאושרת! בטח אני אבכה מאושר.. וואו אני אראה את זה כל היום..חח

nini18

New member
מי רוצה את האישיות שלו בקליפים??

אני רוצה את הגוף שלו והקול שלו. זה שהוא הומו ידוע, זה שהוא הכי מדהים שיש גם ידוע, לא צריך להזכיר את זה או להראות את זה בכל מקום.

mayarel

New member
לא רק זה שהוא הומו.. מה זו כל האישיות שלו???

אני לא חושבת שבקליפ הזה יש משהו מהחזון שלו לגבי איך דברים צריכים להראות איתו. ואני אוהבת את החזון שלו בדברים שהוא עשה עד עכשיו כולל ההופעות באידול. יש בו תמיד משהו מאוד סקסי ומאוד FUN. תאטרליות הוא בטח יצליח להכניס גם פה כי זה הוא בכל זאת.. אבל את הנצנוץ שלו הוא כנראה יצטרך לשמור לקליפים שלו. לא נשמע שיהיה שם משהו מקורי.. וזה בסדר.. אבל כן מעניין אותי מאוד לראות את ADAM ORIGINALS. ובקונטקסט של קליפים זה מה הוא יבחר ללבוש, איך ירצה לזוז, הכל.

nini18

New member
תקשיבי את מנתחת את זה יותר מידי חחחח

תשתחררי ...... תנשמי ... תעשי קצת יוגה...*אהומ* *אהומ* קליפ ראשון צריך להיות קול וגוף וזהו ...... אח"כ שתהייה שיכניס מה שהוא רוצה.... אני גם לא חושבת שהוא עושה או יעשה משהו בלי להכניס משהו שהוא רק שלו.

mayarel

New member
את לא תגידי לי חחחחחחחחחחח

אני יודעת שזה לא יהיה החזון של אדם בקליפ הזה. אין פה יתר ניתוח. אותי אדם מעניין מין הסתם, וקשה לי לא לראות את זה כמעיין המשך לאיידול באיזה אופן.. אדם בא למשהו מאוד מסויים , וברור לי שהוא יוציא מזה את המיטב אבל מה לעשות זה עוד לא 100% אדם , ואני כבר מתה לראות איך 100% אדם יראה וישמע. אוקי לא 100% כי תמיד יש מנוולים שמפריעים אבל ברעיון..

nini18

New member
חחחחחחחחחחחחחחחח את קשה ../images/Emo3.gif

אני חושבת ש100% אדם יהיה בהופעות בלבד.. כל השאר זה יהיה אדם עם התערבות הפקתית. עכשיו אם בהמשך הוא יצליח (ברור שכן) ויהיה לו את הכוח שיש ללידי גאגא (חח אני מכניסה אותה יותר מידי חח זה רק בגללו) בתעשיה, אז גם בקליפים שלו יהיה 100% אדם. עכשיו נחזור ליוגה *אהומ* *אהומ* חחחח

MIDNIGHT SKY

New member
OMGOMGOMGOMFG

מתה מהתרגשות !!!!!!!!!!! הוא עם שיער אימו!! יאי אני רצינית. אני אתחרפן

MISHMISH56

New member
נראה לי שכל המעריצים שלו כבר.....

מחורפנים(כולל אני).............חשבתי על זה,התעשיה כולל יוצרי הסרט חכמים הם יודעים ש-אדם הוא מקור ליצירת הרבה מאוד כסף וכל "פלוץ" עליו(סליחה על המילה)יוצרת המון תגובות,גם הרקע שלו בתיאטרון נתן לו יתרון גדול בקשר לקליפ,איזה גאווה אין עליו ,ואני מאמינה שברגע שיפרסמו את הוידאו המון יצפו בו...מלך!!!!!!!!!!!!!
ושזה רק ימשך ככה....אמן

mayarel

New member
מעניין.. אדם מצליח "להנמיך" את עצמו

באיך שהוא מחזיק את הגוף שלו או שדרייק לא כל כך נמוך? בכמה מקומות כבר ראיתי שכאילו אדם לא גבוה ממנו בהרבה.

חחח כן לגמרי גם בפפארצי האחרון שלהם

בהופעה של פינק זה נראה שהם אותו גובה!

nini18

New member
אני לא חושבת שדרייק נמוך...

גם בתמונה של היד ביד הם נראים אותו גובה. גם אני לא בטוחה עד כמה ציקס יותר נמוך מאדם? פשוט איתו הוא כל הזמן נעל את המגפיים הגבוהות מההופעה עם קיס.

למעלה