TWITTER's

A Modern Myth

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifTWITTER's../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

HURRICANE...is full of surprises..hehehe... הוריקן... הוא מלא בהפתעות... חיחיחי... we have no heads. only beards. אין לנו ראשים. רק זקנים. אין לי מושג למה אבל יש לי הרגשה ש"הוריקן" זה שם של שיר חדש...

עוד אחד

Its a beautiful day in cali today and well...shucks...we love you guys! -mars זהו יום יפה בקליפורניה ו..וול.. shucks (מה?).. חבר'ה, אנחנו אוהבים אתכם- מארס. ח מ ו ד י ם

Aarieli

New member
../images/Emo224.gif|שלדג|../images/Emo99.gif

באלי לחבק אותם ..
מי בא איתי לקליפורניה?

A Modern Myth

New member
../images/Emo41.gifמטורף../images/Emo41.gif

זה פשוט כ"כ יפה... - This is commitment, dedication and passion all rolled up into one... http://twitpic.com/2nw9v זו מחויבות, התמסרות ותשוקה במקום אחד. זה מהמם!

A Modern Myth

New member
לא נראה לי שזה של ג'ארד

לא ממש נראה כמוהו... ולא נראה לי שהוא יכתוב על עצמו משהו כזה... זה נשמע די מתנשא כשמישהו כותב את זה על עצמו. אולי איזה מעריץ שלח להם את התמונה והם החליטו לפרסם. בכ"מ, זה נראה כואב ביותר... כל הכבוד לו.

A Modern Myth

New member
../images/Emo41.gifמתקפת הטוויטרים../images/Emo41.gif

והכל בשעה אחת
putting the final touches on "search + destroy" ... cant wait to play it for you משנים כמה דברים אחרונים ב"search + destroy" (חפש+השמד)... אנחנו כבר לא יכולים לחכות לנגן אותו עבורכם did you like our latest kyte episode? אהבתם את הפרק האחרון שלנו בkyte? whatever happened to the old saying "if you dont have something nice to say then don't say it at all?" מה קרה לאמרה הישנה "אם אין לך משהו נחמד להגיד אל תגיד אותו כלל"? not meaning you guys...but some of the pointless negativity that is out there ya know? i like random acts of kindness. we love you guys אנחנו לא מתכוונים אליכם חברה... אלא לכמה מהשליליות חסרת הטעם שנמצאת שם בחוץ אתם יודעים? אני אוהב מעשים רנדומליים של טוב לב. אוהבים אתכם חבר'ה

A Modern Myth

New member
../images/Emo41.gifבירכת לילה טוב מג'ארד../images/Emo41.gif

The sweetest dreams to you all. -j שיהיו לכם חלומות מתוקים. -ג'

A Modern Myth

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

!Afternoon אחר צהריים! Where is everyone right now? איפה כולם ברגע זה? lets all close our eyes for a moment and take 5 nice long deep breaths.... בואו כולנו נעמום את העיניים לרגע וניקח חמש נשימות ארוכות ועמוקות... לא יודעת איך להגיב לזה

etmiys

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo41.gifמייל חדש מהבנים!../images/Emo41.gif

Attention Echelon: We are inviting all of you around this wonderful world to come and join us in Hollywood, CA to participate in the recording of our new album. The date: Sunday, April 26th, 2009. Location will be announced in the next few days. You won't want to miss this. Mars is coming!!! PROVEHITO IN ALTUM -MARS אשלון שימו
: אנחנו מזמינים את כולכם מסביב לעולם הנפלא הזה לבוא ולהצטרף אלינו בהוליווד, קליפורניה, להשתתף בהקלטה של האלבום החדש שלנו. התאריך: יום ראשון ה26 לאפריל, 2009. המקום יפורסם בימים הקרובים. לא תרצו להפסיד את זה. מארס מגיעים!!! ROVEHITO IN ALTUM -MARS ואני אומרת- אתם מספרים לנו שלא נרצה להפסיד את זה??? מה אתם אומרים??....

i am777

New member
אולי נסע?...:D

אוחחחח.....אני רוצה להיות שםםםםםם.. מה עם משלחת??...

חחח.. הלוואי ויכולנו

עזבי שכרטיס טיסה הוא כמעט, אם לא, 1000 דולר. וצריך לבקש ויזה. וויזה מבקשים חודש לפני טיסה. אוף איתם

The Fantasy

New member
../images/Emo207.gif אתן רוצות שאני אעלה תמונות חדשות

מהסרט החדש של ג'ארד 'מיסטר נובאדי'? וגם עוד כמה תמונות של ג'ארד וסריקות מעיתון? (כמובן בקישור) אני אעלה רק אם יש ביקוש

The Fantasy

New member
בגלל זה רשמתי בסוגריים שאת הסריקות אני

אעלה בקישורים....

למעלה