TWITTER's

The Fantasy

New member
../images/Emo45.gifממש אבל..כאילו אין להם חיים או משהו שהם

כל היום שם..

A Modern Myth

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

Who's coming to join 30 Seconds to Mars in LA april 26th? מי מגיע להצטרף ל30STM בלוס אנג'לס ב26 לאפריל? sleep deep and sweet dreams. xo -j תשנו שינה עמוקה ושיהיו לכם חלומות מתורים. נשיקות וחיבוקים -ג'

A Modern Myth

New member
../images/Emo41.gifהכונו להכנס להלם../images/Emo41.gif

Sputting final touches on hurricane... this one is going to be "interesting" ;) משנים דברים אחרונים בhurricane... זה הולך להיות "מעניין"
do you think would be an interesting artist have on this record? מי אתם חושבים שיהיה אמן מעניין באלבום הזה? http://twitpic.com/2ssv0 - yes she is naked. and yes that is...commitment. כן היא עירומה. וכן, זו... מחויבות. מטורפת

The Fantasy

New member
מה נראה להם...הם מעודדים דברים כאלו?

זה קצת מטומטם ומעצבן אפילו...

מסכימה עם כולכן

כאילו טוב ויפה הראיון של להביא את הגליפיקס לכל מיני מקומות בעולם אבל לעלות דברים כאלה לאלבום האישי שלהם והלראות את זה כ"מחוייבות".. כאילו מה? אז זה הרף שהם מעלים כרגע? אני לא מבינה. כי לפי מה שהבנתי הם רוצים שזה יהיה גם חוקי, זה מה שהם כתבו. וללכת עירום ברחובות לונדון זה לא חוקי לדעתי. ובלי שום קשר לא מוסרי ולא אתי מה שהם מעודדים כאן. אז אני צריכה ללכת עירומה ומקועקעת בגליפיקס בכף רגל ועד ראש ברחובות תל אביב כדי לשים את הגליפיקס? מה? למה הם לא יכולים לשים תמונה ושל אנני ואיך אנחנו נראות אחרי שאנחנו נפגשות כמעט כל יום בשבוע ותולות פוסטרים שמימנו מהכיס שלנו עד 9 בלילה? וגם.. מה..? לשים פוסטר של הגליפיקס בלי הסברים ובלי כלום זה ממש מפרסם את הלהקה. מילא התמונה ששאנון שם של הבנות ששמו שלט ע נ ק של הגליפיקס במגרש כדורגל, זה אחלה, התנהגות יחסית בריאה, הם עשו משהו חוקי וזה באמת הביא הרבה תשומת לב. אבל זה? לפעמים ג'ארד מדביק את כולם בכזאת קיצוניות. זה לא מוצא חן בעייניי בכלל

The Fantasy

New member
../images/Emo45.gifמסכימה עם כל מילה..בדיוק מה שחשבתי..

הוא מתנהג כמו איזה סוטה שרוצה שאנשים יקריבו את הגוף שלהם ואת הכבוד שלהם בשביל לפרסם טיפה את הלהקה...זה ממש מטומטם ואפילו מוריד המון מהערך שלהם כמוזיקאים אם זה מה שהם מתכוונים לעשות...יש גבול אני חושבת..

זה לא ממש מפתיע אותי

לפי מה ששמעתי וראיתי ג'ארד הוא קיצוני בפעולות שלו. וגם היו להם מההתחלה מעריצים שהיו קיצוניים בפעולות שלהם, אז זה מה שהוא רגיל לבקש ולקבל. חבל לי שכולם זורמים עם זה, תומו,שאנון המעריצים. אולי גם תומו ושאנון קיצוניים. אני מרגישה רע שאני מאשימה רק אותו. לכל דבר יש גבול. אחרי הכל הם חייבים להבין שמאחורי המועדוני מעריצים האלה יש אנשים שיש להם חיים, הכסף שלהם לא גדל על העצים וגם יש להם גבולות. אז מי מקבל את הפרס בסוף? מי מקבל את ההכרה? הפאנאטים שעושים משהו חד פעמי.. והאנשים שהולכים ונותנים הנשמה באופן רציף לא. לא שהתחרות ממש מעניינת אותי אבל כאילו.. את יודעת זה משהו שהובטח למי "שילך רחוק" אני עדיין מתכוונת לעשות את מה שאני עושה, כי על אף שלפעמים הקיצוניות שלהם מתבטאת גם בדברים רעים, ולדעתי, גם לא מוסריים, הקיצוניות הזאת באה לידי ביטוי ביצירתיות מדהימה ובהחלטיות, ובלי להתפשר על דברים שהם מתחת למקסימום. אני חושבת שגם להוציא 350 שקל על פוסטרים וחולצות והדפסים ונסיעות וזמן שלי ושעות שינה שוות ערך ואפילו יותר טובות מאשר לעמוד עירומה למשך 2 שניות באוקספורד סקוואר בלונדון.

Aarieli

New member
../images/Emo224.gif|שלדג|אני ממש ממש מסכימה איתך .

אבל לדעתי זה שהיא מכרה את הגוף שלה בשביל לראות אותם .. לדעתי היא מטורפת,כאילו את מבינה כמה אנשים עכשיו רואים את זה?! גם לעשות קעקוע זה נורא .לדעתי .הם הלכו רחוק מידי .. וזה נורא,אי אפשר להאשים רק אותם ..עובדה,אתן לא הלכתן רחוק מידי .. הם לא יכולים להשפיע על כולם,וטוב שכך..כי ממש לא באלי להתפשט באמצע ת"א שרואים לי את כל העור ..><

adiiiXD

New member
שכל אחת תעשה מה שהיא רוצה עם הגוף שלה

נכון שזה לא היה ראוי מצד הלהקה לפרסם את זה ולציין ש"זו מחוייבות" , אבל בסה"כ , לא מעניין אותי לשמור על הכבוד שלה כי אני פשוט לא מכירה אותה - מה שכן, היא שירתה את המטרה של כולנו ופרסמה את הלהקה בדרך שלה .

למעלה