בוקר אור לכולכם...!...

../images/Emo41.gif ../images/Emo42.gifבוקר אור לכולכם...!...

בוקר יום שבת נעים... וקריר... שיהיה לנו סופשבוע מצוווין.... רציתי לנצל את ההודעה לגבי משהו שראיתי, אמא שלי פעילה מאוד בהרבה פורום כאן, בתפוז, ויש משהו בפורומים שהיא בהם שלא ממש קורה אצלינו... אני אתן לכם דוגמא- אני ילדה שמשוגעת על לובה מארץ נהדרת, וים אחד שלחו לי איזה קישור שקשור בלובה... הראתי אותו לאמא שלי והיא ביקשה ממני לשלוח לה אותו למייל. שאלתי אותה למה, כי היא הרי לא ממש אוהבת את המערכונים של לובה, והיא אמרה לי ששם בפורום שלה, מאוד אוהבים את זה. אני לא אגיד על איזה פורום היא דיברה, אבל זה ממש ממש לא היה פורום שקשור בקומדיות ומערכונים! אני רואה שזה קורה אצלה בהרבה פורומים, מה שאומר, (אני חושבת מבחינת השוואה לפורומים אחרים) אני חושבת שאנחנו לא צריכים להיות תקועים רק על הנושא של סברינה, אלא גם עלינו עצמנו, לדבר בכלל! הרי אנחנו פה לא רק בגלל סברינה, אלא גם בשביל הגיבוש, לא? אם לא היינו באים לפה כדי להכיר אנשים חדשים, היינו יושבים לנו בבית, רואים סברינה כל יום, וצוחקים לעצמנו מהקומדיה. אבל לא! אנחנו פה כדי להכיר אנשים שיש להם נושא משותף ואהוב כמו שלנו, ולהתחבר איתם! לא?...! אני חושבת שאנחנו יותר מִדי תקועים על נושא אחד...!...
חומר למחשבה!

starguiding

New member
על מה את מדברת?

את ממש ממש טועה. בינתיים אף אחד עוד לא ניסה להתחיל פה נושאי אופ במעט זמן שהייתי פה, ובטח ובטח שאף אחד לא הטיח בו האשמות של
ים... אני לא רואה מאיפה בכלל הבאת את הדעה הזאת? ניסית להתחיל שרשור שלא קשור לסברינה? לא... פשוט הנחת שבגלל שאף אחד אחר לא ניסה, זה בגלל שכולנו אנאלים ולא רוצים שיהיה פה משהו חוץ מסברינה. אז לפני שאת ישר מטיחה בנו את ה'חומר למחשבה' הזה, תבדקי בעצמך אם הוא בכלל נכון.

../images/Emo41.gifכמה דברים...:

אני לא ניסיתי להתחיל נושא באופ, כי אני יודעת שברגע שאני אעשה את זה, כולם יבואו אלי בטענות שזה לא קשור לפורום. ונכון-אף אחד לא ניסה את זה, אז מה?! זה אומר שלא צריך לנסות עכשיו? ולדעתי החומר למחשבה הזה די נכון.

starguiding

New member
תראי.

לדעתך זה גם בסדר לבקש מתפוז שימנו מישהי למנהלת בלי לראיין אותה. אני גם רוצה שטל תהיה מנהלת, אבל זאת הגזמה, לא? אז אני לא יודעת כל כך מה להגיד לך. אני לא אומרת שלא צריך לנסות עכשיו, אני אומרת שאת תוקפת אנשים על דברים שהם לא עשו.

../images/Emo41.gif שיו את מתחילה לעצבן....

תראי, אין לי מושג מה יש לך נגדי, אני חושבת שטל דווקא די תשמח לבקשה שלי, היא אמרה שהיא מאוד רוצה להיות מנהלת, וחוץ מזה, מזה עניינך? ומי תקף את טל? לא תקפתי אותה על שום דבר שהיא לא עשתה! ואם כן-תני לי דוגמא!

../images/Emo41.gif המשך חח.... בטעות שלחתי...

אני בכלל לא תוקפת אנשים ישר, אני רק הצעתי! אף אחד לא חייב להסכים איתי, ואני מחכה לדעות.

starguiding

New member
לא טל, לא טל...

לא את טל! אני מתכוונת שבהודעה הזאת זה נשמע כאילו שכל האנשים פה נגד הודעות
... אני יודעת שהיא מאוד רוצה להיות מנהלת, אבל לא יודעת, לא נראה לך בקשה קצת חוצפנית? ומה זה, דרישות גבוהות מדי, הנסיעה הזאת? אני גרה רחוק מר"ג וזה לא נראה לי דרישה חוצפנית.

../images/Emo41.gif סליחה?

למה זה בדיוק נראה לך דרישה חוצפנית? לא דרשתי, רק ביקשתי! וחוץ מזה, לא אמרתי שלנסוע לר"ג זו בעיה!

starguiding

New member
עזבי את זה.

נראה לי שכל מה שאת מחפשת זה איך להתעצבן עליי, ואת מסרבת לראות את הדברים בצורה הגיונית, אז לא חשוב. water under the bridge.

../images/Emo41.gif אני לא מתה על הרעיון....

אני מפחדת קצת... חח.... אני אישית לא רוצה, אבל רעיון חמוד! ***בלי קשר, הרבה פורומים כאן נפגשים אחת לחודש*** אני בעצמי ממליצה שנעשה את זה, הרעיון יפה ממש, למרות שאני לא בונה על לבוא......

bewiched

New member
ממה את מפחדת?הייתי במפגשים עם

פורמים אחרים (פיות ושדונים , מד"ב ופנטסיה, סטאר טרק וכו)ותמיד היה כיף. קבוצה של אנשים בכול מיני גילאים שאוהבים אותה סידרה, יושבים ומדברים פנים מול פנים. זה כיף ןמרגש.

../images/Emo41.gifאני לא יודעת...

וגם נראה לי שאני הכי קטנה פה (אחת הסיבות שלא בא לי)(אני בת 11וחצי) וגם לא ירשו לי בטח לבוא....

../images/Emo41.gif אני יודעת, אבל שמעתם מה קרה ב..

בפורום וידויים? המנהלת, הייתה בעצם גבר בן ארבעים, ששיחד אנשים וניצל אותם... עזבו את החלק השני, אבל תחשבו-כל אח מאיתנו יכול להיות מישהו אחר...!...

starguiding

New member
כן, אבל..

בגלל זה הנהיגו את הרעיון של לעשות ראיון לכל מנהל. בדיוק בגלל זה.

למעלה