בוקר אור לכולכם...!...

מעיין, זכותה לחשוב מה שהיא רוצה...

אני לא רוצה להתערב, אבל כמה דברים: -עמית- שתרשרי באוף טופיק פעם הבאה.. -ומעיין, לפי דעתי אם עמית רוצה לפתוח שירשורים למיניהם של אוף טופיק להיכרות או משהו כזה.. שתפתח (לא בתדירות גדולה- לא כל יום או משהו כזה) ואת לא חייבת לכתוב בשירשורים האלה.. חוצמזה, לגמרי שללת, יש כאלה שכן רוצים יש כאלה שלא, אל תקטלי ישר. *אמרתי הכל כדי שתמשיך להיות פה אווירה נעימה
, מקווה שאפחד לא כועס בכלל ההערות שלי
*

starguiding

New member
מי שלל?

אף אחד לא הבין אותי! ניסיתי להגיד שזכותו המלאה של כל אחד לפתוח איזה שרשורים שבא לו (כל עוד הם בגדר חוקי תפוז), וכנ"ל לכל אחד לענות או לענות עליהם. בכלל לא ניסיתי להגיד שאני נגד שרשורי אוף. לא זכור לי גם שמישהו התעצבן על זה שיש שרשורים כאלה (מאז שאין מנהל), וזה מה שרציתי להגיד.

אהה אוקיי.. לא הבנתי אותך טוב ../images/Emo12.gif

עכשיו הבנתי אותך כמו שצריך, ואת צודקת

p r u d e n s

New member
בא לי להגיד משהו..

בלי לפתוח שרשור: אז רציתי לומר שהספר "כל הנוצץ" של סברינה ממש גרוע כי אין בו נקודות ופסיקים ומרכאות בדיבור ישיר ואני ישבתי חצי שעה פלוס מינוס על לפענח את מה שכתוב רק בעשרת העמודים הראשונים. מישהו חייב לנקד את הספר הזה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! טל

starguiding

New member
חחח! ../images/Emo6.gif

יש לי את הספר הזה באנגלית, והוא חביב באנגלית. התרגום של הספרים של סברינה הוא על הפנים! יש לי כמה באנגלית וכמה בעברית- הם ספרים חביבים אך לא מדהימים. מעדיפה את הסדרה.

starguiding

New member
באנגלית או עברית?

באנגלית קניתי (טוב, האמת קיבלתי במתנה) דרך האינטרנט. בעברית קניתי בשבוע הספר לפני כמה שנים.

../images/Emo42.gifאפשר את האתר שהזמנת ממנו?../images/Emo3.gif

אני מחפשת בכל מקום ספר של סברינה ולא מוצאת! כבר הזמנתי בחנות ספרים לפני חודש או יותר ועדיין לא הגיע... ובקשר לעניין עם האוף טופיק.. אני גם לא ראיתי שיש למישהו בעייה בעניין... ואפשר מידי פעם לעשות חידונים כאלה של הרבה שאלות כדי להכיר אחד את השני טוב יותר.. אבל כמובן בשרשור אוף טופיק
לי אישית מה שמפריע זה שפותחים לפעמים הרבה הודעות חדשות בלי סימן של אוף טופיק.. ולא הבנתי מה דיברתם עלי שאני רוצה להיות מנהלת, או לא רוצה, לא הבנתי! מישו יכול להסביר?

לא שווה לך,

הדמי משלוח עולים יותר מ-2 ספרים... 14$ למשלוח של חודש (שזה בעצם שבוע)

קיבינימאט!!!!

כמה אפשר לשמוע מהלובה המזדיינת הזאת??? בסדר, זה היה מצחיק ב..פרקים הראשונים! זהו! זה כבר ממחזר משפטים, שומעים את זה בכל חור מזדיין! נמאס!!! כמה אפשר????

NoWords

New member
../images/Emo25.gif../images/Emo9.gifוואי../images/Emo70.gif

תרגיעעעעעע רק דמות מה העצבים?!

למעלה