בוקר טוב גמדי יום חמישי

../images/Emo119.gif הי לך! ../images/Emo140.gif../images/Emo42.gif../images/Emo24.gif

מאחלת לך סופשבוע נהדר בצימר. מקווה שתמצי את המתנה שלך עד תום. נתראה בעוד שבוע ובינתיים נתגעגע. מקווה שהבנות חשות בטוב ושהכל בסדר אצלכן בצפון הרחוק. חיבוקים ונשיקות, אני

תודה רבה לך, מאחלת לך שבוע מהנה

ביותר. אצלנו כולם חשים בטוב ועוד יוצאים לסוף שבוע. את האמת, זה כל כך קרוב הביתה שממש נראה פלגמטי קצת לארוז תיק, הרי אפשר מחר לבוא ולקחת עוד בגדים.

ובכל זאת זה סוג של חופש, אז סעו

ותבלו ושיהיה לכם רק כיף (ומקסימום תקפצו הביתה לקחת מה ששכחתם...
)

ornaok

New member
דפנה קיבלתי פתק מהדואר

מחר אני הולכת להביא את החבילה! תודה!

גמדר לצ

New member
לילה טוב לענקיתי המקסימה הדר!../images/Emo29.gif

יושב אני עכשיו וכותב, כי לא הייתי היום ליד המחשב ובכל זאת עלייך אני חושב ואוהב, הרבה אוהב... שיר שמח לעת ליל לך הדר, אשת חיל שיר קטן, אפילו... שירון עם תקווה לבריאותו של דורון! באהבה ונשיקות, מהגמדר לצ!

הדר לצ

New member
לילה טוב גמדה מהממת שכמותך!

עוד שבוע מפרך בעבודה נגמר לו עתה ושבוע מנוחה עומד להגיע. תודה רבה על השיר. כל הכבוד על כשרון החריזה!! דורון מרגיש כבר הרבה יותר טוב ואף פצח בשלוש מלים חדשות היום! הולכת לישון. אוהבת אותך, הדר

לפני שהיום נגמר

ומחר מתחיל. ריגוש קטן כדי שתיסלחי לי שהחבילה תישלח רק מחר מקווה שפלג (נכון?) מרגיש טוב ושתישנו טוב הלילה. אמא יקרה לי ביצוע: עממי מילים: משה דפנא לחן: נחום נרדי אמא יקרה לי, יקרה אמא יקרה לי, יקרה שיר קטן אשירה לך
כי אני אוהב אותך
אוהב אותך אוהב אותך אחייך אלייך, אחייך
אחייך אלייך, אחייך שי קטן אגישה לך
כי אני אוהב אותך
אוהב אותך אוהב אותך

למעלה