שלום אבי ../images/Emo13.gif
קודם כל, שלל פרגונים על העבודה המעולה שלך בכל התחומים. אני, כמו מרבית חובבי הכדורגל האנגלי, מתגעגע לשמוע את קולך בשידורי הפרמייר ליג, הצ'מפיונשיפ והגביעים. בנוסף, חשוב לי לפרגן על המופע המשותף שלך ושל נדב יעקבי- מופע מצוין ומומלץ לכל חברי הפורום. אני מקווה לטובתך ולטובת הקהל שאוהב כדורגל שהמופע ימשיך כמה שיותר זמן. אגב, מלר פתח בלוג חדש ששווה להמליץ עליו:
http://www.avimeller.co.il/
עכשיו לשאלות: 1. שאלה לגבי
שלושת האריות הקרובים ללבנו - אחרי שנים ארוכות מאוד, סוף סוף עומד בראש הנבחרת מאמן ברמה עולמית, ועל זה אין ויכוח. עד כמה לדעתך אתה מאמין ש"קאפלו-פקטור" יעבוד הפעם לאנגליה? האם זה יכול להיות ההבדל שיביא את ההישג הגדול ביותר של אנגליה מאז 1990? 2. כאוהד
ארסנל, מעניין אותי לדעת מה דעתך על הכיוון הכללי של המועדון. מצד אחד, כולנו ראינו לאן הגענו בחמש השנים האחרונות, ואצל הרבה אוהדים כבר התחושה ברורה וחדה שהדברים לא עובדים ומחייבים שינוי בגישה ובמדיניות מצד ונגר והמועדון כולו, שינוי שאני מפקפק שכרגע ונגר מוכן או מסוגל לקבל על עצמו. מצד שני, כשמסתכלים על פרמטרים לטווח הארוך ועל המגמות שמתרחשות בכדורגל העולמי (פייר פליי פיננסי, רווחיות, צמצום חובות, השקעה בשחקנים צעירים וכן הלאה), נראה שהמצב בארסנל טוב יותר מקבוצות פרמייר ליג אחרות וזה יכול להיות יתרון לא מבוטל. לאן אנחנו הולכים, בקיצור? אפשר למצוא אופטימיות לקראת העתיד של ארסנל? 3. בהנחה ש
ליברפול ישנו פאזה וייקחו מאמן בריטי, מי לדעתך האופציה הטובה ביותר? האם אתה חושב שרוי הודג'סון הוא בחירה טובה? אם הודג'סון יילך לליברפול, מה אתה חוזה לפולהאם אחרי שתי העונות האחרונות הנהדרות שלה? 4. מה דעתך על הקבוצות שעלו השנה לפרמייר ליג? בעיקר מעניינת אותי התשובה שלך על ניוקאסל ובמיוחד
בלקפול: איאן הולוויי הוא לא רק אחד האנשים הכי משעשעים בכדורגל האנגלי אלא גם מאמן שהוציא בקבוצה הזו מים מהסלע, אבל האם קבוצה כמו בלקפול עם איצטדיון של 12,000 מקומות יכולה לצפות ברצינות לתקוע יתד בפרמייר ליג? האם מקרה וויגן את'לטיק יכול לחזור על עצמו? תודה על התשובות, שיהיה מונדיאל נהדר ונתראה בשמחות אנגליות ואחרות