האלבום יוצא ביולי

רק עוד שבועיים../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

*מחכה שיצא כבר*

יש לך טעות קטנה

"כל השירים והלחנים הינם פרי עטה". הסתכלתי בשירונט, וראיתי שם שיר אחד שנקרא "יותר מדי", אותו קרן פלס שרה והלחינה, אך המילים פרי עטו של המשורר יהודה עמיחי.

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifושוב..../images/Emo15.gif

לא היא כתבה את ההודעה הזאת זו ההודעה הרשמית על צאת האלבום ו..כן מישי (רינת
) כבר כתבה את זה כמה הודעות לפניך אז כן..שיר אחד היא לא כתבה (היא גם אומרת את זה בהופעה..שזה השיר היחיד באלבום שלא היא כתבה) אבל בקטנה

../images/Emo3.gif

אבל יהודה עמיחי גם שולט לאללה. "משורר שיר השירים מרוב שחיפש את זו שאהבה נפשו נטרפה דעתו ויצא למצוא אותה לפי מפת הדימויים והתאהב בדימויים שבעצמו דימה." נפלא
.

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo15.gif

אני מה זה אוהבת את יהודה עמיחי
שולט בהחלט נכון השיר "ראי אני שניים מספרים" פשוט שולט

כן, אני שמתי אותו בשירונט...

זאת ההודעה היחצ"נית, לא הודעה שאני ניסחתי...

BLACKit

New member
שמע ישראל

גם סקעת וגם קרן באותו חודש אני לא אעמוד בזה

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifמבחינה כלכלית..../images/Emo15.gif

או שצריך להזמין טיפול נמרץ
שאלה יהיו הצרות שלך מי אמור

razpg

New member
שאלה לגבי האלבום- למבינים בלבד!

קרן סיימה כבר להקליט את האלבום? אם הד-ארצי החליטו להקדים את צאת האלבום זה אמור לבוא על חשבון משהו.. הרי אין להם שום סיבה שלא להוציא אלבום מוכן?

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gif../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif../images/Emo15.gif

וסתם לידע כללי בד"כ לא קובעים תאריך יציאה לאלבום לפי התאריך שיסיימו להקליט אותו בד"כ מוציאים קצת אח"כ אי אפשר להלחיץ
חוצמזה שיש את הזמן שלוקח להדפיס את האלבום..
נו קיצר האלבום מוכן

האלבום הוקלט אבל הוא לא מוכן עדיין

כי יש את כל המסביב, אתה יודע, ההעתקים, העטיפות וכו'..

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gif../images/Emo45.gif"קוסמטיקה"../images/Emo15.gif

אבל הוא מוקלט

razpg

New member
אז איך הם יפסיקו לסיים הכל תוך...

...שבועיים??? הלחצת אותי עכשיו! הייתי מבין שהם יוכלו להוציא את האלבום אם הכל היה מוכן נטו! ורק נשאר להדפיס את כל העותקים של האלבום, אבל כשאת אומרת שהוא לא מוכן נטו אני בספק אם הם יצליחו לעשות הכל בשבועיים.. אל תשכחי שהם גם צריכים להפיץ אותו שזה גם כמה ימים. אני מקווה שהם יפסיקו וזה לא יבוא על חשבון משהו באלבום!

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifאממ אממ אממ../images/Emo15.gif

דבר ראשון בלי לחץ
דבר שני אתה לא חושב שהם חשבו על זה
הם יסיימו בזמן והאלבום יצא ממש אין א ג'יפי..יהיה טוב

למעלה