הגמר הגדול

../images/Emo41.gif../images/Emo47.gifהגמר הגדול../images/Emo70.gif../images/Emo47.gif../images/Emo41.gif

תשרשרו הכל לכאן.. תגובות, תמונות למי שיש.. מה שבא לכם
ושיהיה גמר מותח וכיפי לכולנו
בהצלחה לשלושת המתמודדות

TauraMan

New member
אווו, [ספוילר פיצי] ../images/Emo99.gif../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

סוףסוף הגמר
כמה חבל על איליס...

° w a v e °

New member
אדריאן מדהימה ../images/Emo99.gif

על איליס חבל לי, על שאנון לא. יש לה מראה ממש מסחרי והיא כאילו יותר מדי מאופקת ולא נותנת את כל מה שבאמת יש בה... לא אהבתי אותה מההתחלה...
אדריאן שולטת

lordof the

New member
אוףףףף

ראיתי עכשיו באתר של ערוץ 3 שבשבוע הבא תהיה איזה תוכנית מציאות מוזרה, משהו של 6 פרקים, בעוד הם טענו עם תחילת הסדרה שהם ישדרו מיד בתום העונה הראשונה את העונה השניה ! איזה עצבים...

apolinaria

New member
פאק!

שכחתי שיש היופ פרק!!!! מתי יש שידור חוזר?. אני ממש ממש מקווה שיהיה מפרק מחר, ולא יבטלו אותו בגלל יון כיפור!!1 =(((

כן אבל זה לא פייר בכלל פתאום הם תוק

תוקעים את התוכנית הזאת רוצים את העונה השנייה!! זה כל כך יפה ואדריאן ממש יפה חבל על איליס וגם שאנון....מדהימה

תקווה4

New member
מההההההה?? איךךךךך למהההה

למה אין ישר אחרי זה עונה 2?!!!!?!? למההההההההההה הם אמרו שיהיה!!!!
בעע חרררררראאא אוףףףףף כל הזמן חיכיתי לזהההההה

lordof the

New member
איך לעזאזל איליס שלישית ??

שאנון הזאת לא קשורה בכלל, היא צריכה היתה לעוף ממזמןןןן איזה טמטום בחיי

SShiRaS

New member
איליס

נהייתה שחצנית באופן גלוי מדי... וכל הזמן התלוננה מה היא עושה שם.. היא נרדמה בהרצאה!!!! קיצר.. לשאנון יש גוף מדהיםםם.. והיא יפה..!!! הגיע לה להיות מקום 2.. היא שחקה אותה על המסלול..

אדריאןןןןןןןןןן../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif

אני לא חושבת שהיא נשמה כשהיא קלטה את התמונה שלה

יווווווווווו, אדריאן זכתה!!!

למרות שממש אבל ממש רציתי שאיליס תזכה אדריאן הייתה ממש יפה בפרק הזה. חוץ מבתצוגה, שם גם היא וגם שאנון לא היו יפות, ממש לא יפות! וגם בתמונה האחרונה שלה היא הייתה ממש ממש יפה. נכון, עצוב לי מאוד שאיליס לא זכגתה , אבל... אחרי שהעיפו את איליס (וחבל) לאדריאן היה הכי מגיע. מתי תשודר העונה החדשה. אני כבר ממש מחכה!

EvanescencE3

New member
אדריאן! ../images/Emo41.gif בסוף הפרק היא התלבשה

פשות מהמם ממש אהבתי אותה והיא כמעת נפלה אחורה שהיא ראתה את עצמה בתמונה מגיע לה לנצח היא פשות השתנתה שינוי גדול וזה מראה על הרצון שלה להיות דוגמנית ובתצוגה האי לא היה משהו אבל היא פשות היתה ניפלאה ואני ממש שמחה שהיא זכתה! שאנון היתה ממש יפה בתצוגה אבל היא לא דוגמנית היא ממש מהממת אבל לא כמו דומגנית אליס:היתה יפה בבפרק ואני חושבת שלא היה לה ממש איכפת שהיא יאצה אבל היא יפה אבל היא יותר מידי רזה לדעתי! והיא גם רוצה להיות יותר רופאה אז... אדריאן היא

SummerSpirit

New member
אממ

אני לא חושבת שהגיע לאיליס לזכות. היא באמת חושבת את עצמה לגאונת הדור ויפה שהיא חכמה וכל זה אבל היא מדברת בהתנשאות וזה גורם לאנשים להתרחק ממנה. בקשר לאדריאן, היא עומדת והולכת בצורה מוזרה.. אולי גברית. אין לה יופי מיוחד. בקשר לשאנון, מה הבנתי מה לא בסדר בה.. נכון שיש לה מראה מסחרי אבל היא מהממת ויש לה גוף מהמם! כל הכבוד לאדריאן!

בטח בעונה הבאה היא תהיה אחת

מהשופטים שם. תחשבו איזה מצחיק זה יהיה. אבל מתי העונה השנייה? מישהו יכול לענות לי כבר? על כל עונה שאני כותבת אני שמה את השאלה הזאת ואף אחד לא עונה לי!!!!!!!!!!!!

למעלה