הגמר הגדול

AsHtOn GiRl 3

New member
|מיצ|ישששששששש אדריאן../images/Emo70.gif../images/Emo47.gif

חיחי שלום!
רציתי להצטרף פעם לפורום אבל ידעתי שאני בטעות יקרא ספויילר וזה היה הורס לי בגדול
אז עכשיו שאדריאן ניצחה (כל הכבוד לה תמיד ידעתי שהיא תנצח ותמיד תמכתי בה) אני יכולה להיות פה =)

2מ ר י ל ו

New member
איך שאנון לעזזל הגיע למקום

השני . היא כזאת מעולצת שקשה להסתכל עליה יותר משתי דקות

uriah113

New member
יש!!! אדריאן נצחה!!

כבר הרבה זמן אני רציתי שהיא תנצח!! היא טובה ויפה!! פשוט מדהימה!!

הטופ המודל הבאה-עונה ראשונה

אני חדשה בפורום..... שמחתי נורא שאדריאן ניצחה. תמכתי בה מהפרק הראשון... אך אני תוהה כי בתום הפרק כתוב שהיא הטופ מודל 2003 וזה היה בשנה שעברה ואיך לא שמעו עלייה עד עכשיו... השם שלה בכלל לא פופלרי, אתם לא חושבים?? או שאני טועה... כמו כן, העונה השנייה צריכה לבוא מיד אחרי העונה הראשונה אבל לא יודעת משום מה שינו את זה ואני מקווה שאחרי הסידרה הריאלטי אחרת תסיים תבוא העונה השנייה של הטופ המודל הבאה..... תענו לי על השאלה שלמעלה... מואות!! נ.ב. שמחתי נורא שאני לא היחידה שצופה בזה כי הרבה מהחברים שלי לא מכירים אפילו את שם הסידרה ויש אנשים שאוכל לחלוק איתם את החוויה שלי מהסידרה הזאתי..... ומי בכה היום?????. אני כן :)

EvanescencE3

New member
ברוכה הבאה!../images/Emo24.gif

תהני בפורום! ואני יענה לך על השאלה הכל הולך לאט לאט גם טיירה היתה פעם דוגמנית שכמה אנשים הכירו אותה אבל סתכלי מה היא עכשיו ? אז אותו דבר יכול להיות עם אדריאן הכל לאט לאט! !:)

מילי17

New member
גם אני חדשה איזה כיף פה.

גם אני חדשה.. ועקבתי כל העונה... וואו אדריאן פשוט הייתה מדהימה מהפרק הראשון... בהתחלה לא אהבתי בכלל את אילים אבל מאז שהיא ואדריאן נהיו קרובות ועשו צוחקים התחתלי לסמפט אותה.... טוב בקשר לשאלה שלך כן לפי מה שאני הבנתי העונה השניה צריכ להתחיל אחרי סוכות... איזה כיף שיש עוד אנים שרואים.. כי אף אחד לא מכיר את התוכנית בכלל ואיך נגמר רצתי למחשב לחפש פיסות מידע על התוכנית... אגב ידוע למישהו מה האתר הרשמי של התוכנית? התמונה הסופי של אדריאן הייתה פשוט מ-ד-ה-י-מ-ה. חבל שזה נגמר הלוואי שיהיה מאחורי הקלעים או משהו כזה....

frikin shin

New member
לצערי....

ידעתי כבר מי תנצח בגלל ספוילר ששמו פה בלי כוונה.. בכותרת!!! אבל בכל זאת היה פרק טוב... אדריאן נראתה כמו נאצית עם השמלת צבא הזאת וכמו בימבו ענקית בלבוש בסוף... ממש לא מתאים לה... אני מאוד שמחה שהיא זכתה! היא ממש חמודה ויפה והיא באמת השתפרה מההתחלה ועד הסוף... כשהשופטים סיכמו את שאנון בתחרות חשבתי לרגע (לשם שינוי) שדווקא היא הייתה צריכה לזכות. בתצצוגה היא הייתה כל כך מיוחדת ואדריאן הייתה קצת לחוצה... אבל כל העונה רציתי איליס (שממש חבל שעפה אבל היא תהיה הרבה יותר טובה בתור רופאה לדעתי) או אדריאן... בקיצר, אחלה פרק ואני בטוחה שהשופטים בחרו את הבחירה הנכונה... הם המומחים

EvanescencE3

New member
אם... היום לא היה בגלל לא יום

הכיפורים אבל אני חושבת שבשבת הבאה היה וזה ב5 וחצי ניראה לי

EvanescencE3

New member
לדעתך! אבל אדריאן ניצחה

אז זהו! מספיק להגיד שאדריאן מכוערת! וגם אליס לא ממש רצתה את זה כמו אדריאן!

למעלה