שרשור סופ"ש

CheN Y

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo47.gifשרשור סופ"ש../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif

הפתעת השבוע: אושר השבוע: עצבון השבוע: מבחן השבוע: אהבת השבוע: שנאת השבוע: שיר השבוע:

CheN Y

New member
שלי:

הפתעת השבוע:אבא שלי רוצה שאני ינגן על גיטרה חשמלית
אושר השבוע: והוא אמר שהוא יקנה לי קודם קלאסית, ואז אחרי זה שאני כבר ידע על קלאסית הוא יקנה לי חשמלית
עצבון השבוע:אחותי מבחן השבוע:ביולוגיה אהבת השבוע:חברה שלי שנאת השבוע:ידיד שלי שיר השבוע: The Used-Take It Away

../images/Emo129.gif../images/Emo41.gif להלהלהלה

הפתעת השבוע: אבא הרשה לי לעבוד סופסוף! אושר השבוע: מצאתי עבודה עצבון השבוע: אני גרועה בה מבחן השבוע: היסטוריה אהבת השבוע: אחד מדהים מאשדוד
שנאת השבוע: המורה לחשבונאות שיר השבוע: Smile Empty Soul - Finding Myself

MyMystery

New member
אויייי../images/Emo99.gif../images/Emo203.gif

סוף סוף שיר יפהההההה
סמייל אמפטי סואול

O L g i T

New member
להלהלה ../images/Emo13.gif

הפתעת השבוע: אממ. הייתה אחת, שכחתי :X אושר השבוע: קניית בגדים בת"א :] עצבון השבוע: יותר מדי >.< מבחן השבוע: מבחן בספרות שהברזתי ממנו היום =X אהבת השבוע: ניני
שנאת השבוע: לא יודעת נו >_>' שיר השבוע: nirvana - territorial pissing

KillER SmiLEY

New member
נמנמ

הפתעת השבוע: גם מור שונאת את מרשמלו
אושר השבוע: בזבנו 2 שיעורי היסטוריה על סרט
עצבון השבוע: מכריחים אותי להתחפש
מבחן השבוע: מאיפה לי>< אהבת השבוע: ההה? שנאת השבוע: נמנמ לא יודעת..P: שיר השבוע: blink 182 - violence

GD ROCKS

New member
אני.

הפתעת השבוע: אין. אושר השבוע: המון. טיול לירושלים, הופעה במקיף ו'. עצבון השבוע: מורן. בעע. מבחן השבוע: היסטוריה [= אהבת השבוע: נאברמיינד. שנאת השבוע: מורן. אותו. שיר השבוע: alexisonfire- get fighted

../images/Emo204.gifשבתשלום...../images/Emo8.gif

הפתעת השבוע:
שהוא דיבר איתי היום!!
אושר השבוע:
ללא ספק יומרביעי, הופעה של שייגעצ
עצבון השבוע:
הפאקינג ביצפר! יומהורים מסריח מבחן השבוע:
מממ...נגמר הלוח מבחנים! בנתיים..
אהבת השבוע:
שייגעצ
שנאת השבוע:
ביצפר! שיר השבוע:
Alkaline Trio- Smoke Seether Feat. Amy Lee - Broken ועוד.

עוד יומיים =]]../images/Emo223.gif

הפתעת השבוע: אבא שלי יכול לקנות לי אייפוד של 6 גיגה ב600 שקל! אושר השבוע: 76 בהיסטוריה [כן סתמו] עצבון השבוע: אמא שלי.. והציפייה לשבוע הבא מבחן השבוע:לשון בעע אהבת השבוע:
חסוי.. ואיזה אימובוי אחד שמצאתי בבצפר
שנאת השבוע:כימיההה שיר השבוע:Taking Back Sunday-You're So Last Summer

michmichonet

New member
אני

הפתעת השבוע:שאני מתחפשת לערפדית אושר השבוע:שרוב הסיכוים שאני נפגשת עם הדרוש ושקדע וגם שקניתי סופסוף אולסטאר עצבון השבוע:מבחן בהיסטוריה שקיבלתי 50 מבחן השבוע:^ אהבת השבוע:את עצמי שנאת השבוע:את עצמי שיר השבוע:סטיופד גירל של פינק

V e r t i c a l

New member
../images/Emo203.gif|כוכב|

הפתעת השבוע: קיבלתי 98 ו97 באנגלית. אושר השבוע: קיבלתי את המשלוח שלי מאינטרפאנק! דיסק וחולצה של פאניק
וטיו"ש וזה וזה. ואבא חזר מטורקיה והביא לי 5 חבילות גדולות של סקיטלס! עצבון השבוע:57 בכימיה מורחב.
מבחן השבוע: לא היה השבוע מבחנים. אהבת השבוע: ממממ מישהי מהבצפר שלי
שנאת השבוע: לא יודע כל מיני. שיר השבוע: Panic! at the disco - Time to dance.

בנטליקע

New member
לא היה שרשור כזה לפני רגע?

הפתעת השבוע: בעירוני א' יש הפקות שוחטות של התיאטרון אושר השבוע: פורים ויש לי תחפושת אדירה עצבון השבוע: ציור לא משהו באומנות.. מבחן השבוע: 72.12 בלשון XDDD אהבת השבוע: סקייט שנאת השבוע: לא יודעת -_- שיר השבוע: starting line- best of me

DisturbedDoll

New member
עונה ^_^

הפתעת השבוע:העובדה שהוא רצה אותי ^_^ אושר השבוע:הוא3> עצבון השבוע:מה שעוללו לי בבצפר -_- מבחן השבוע:אממ.. אזרחות,של"ח,אנגלית.. אהבת השבוע:הוא333333> חחחXD שנאת השבוע:מה שקרה לי -_- שיר השבוע:Black eyed peas-dont lie Avenged Sevenfold-betrayed

נמנמ

הפתעת השבוע: שהמבחן במתמטיקה הלך דווקא די טוב...ואמא הרשתה לי לעשות הליקס ועכשיו יש לי והוא כואב XD אושר השבוע: ג'וני ההליקס השמקסי שלי
עצבון השבוע: אמא מבחן השבוע: 93 בביולוגיה
אהבת השבוע: ג'וני
שנאת השבוע: הכאב שג'וני גורם לי באוזן
שיר השבוע: Greener with the scenery

O L g i T

New member
כואב לך?

מוזר..... כשאני עשיתי בכלל לא הרגשתי כלום. והוא בקושי עשה לי בעיות... לעומת כל השאר שזה הרבה
עשית במחט או באקדח?

מאוד ../images/Emo7.gif

הרגשתי כשעשו...ועשיתי אותו רק אתמול אז בואי נקווה שהוא לא יעשה בעיות
במחט עשיתי...יותר סטרילי לא?

O L g i T

New member
כן כן רק במחט!!

אני עשיתי באקדח, אבל זה היה לפני 3 שנים אז הייתי טיפשה >.<

למעלה