בהחלט... תודה לך =) למרות הכאבים הוא שמקסי ואני אוהבת אותו
E E v A n E s C e N c New member 10/3/06 #17 בהחלט... תודה לך =) למרות הכאבים הוא שמקסי ואני אוהבת אותו
R Rose131 New member 19/3/06 #24 הוא לא כואב!../images/Emo29.gif עכשיו הוא כואב. כי יש לו אינפקציה אבל לפני שעשיתי אותו כולם הלחיצו אותי ונכנסתי לחדר רועדת ואז זה היה כזה דקירה קטנה וזהו אבל הקטע הוא שיש לו אינפקציה כבר חצי שנה
הוא לא כואב!../images/Emo29.gif עכשיו הוא כואב. כי יש לו אינפקציה אבל לפני שעשיתי אותו כולם הלחיצו אותי ונכנסתי לחדר רועדת ואז זה היה כזה דקירה קטנה וזהו אבל הקטע הוא שיש לו אינפקציה כבר חצי שנה
B Black Dark Fairy New member 11/3/06 #21 אני ../images/Emo9.gif הפתעת השבוע: עשיתי את השיעורים במתמטיקה אושר השבוע: אני אצל שקדע עצבון השבוע:אולי אני (ושקדע...) לא באות למפגשש... מבחן השבוע:לא יודעת אהבת השבוע:שקדע והסיידליפ שנאת השבוע: אלון הטיפש... והימ (מי שצריך להבין יבין ) שיר השבועrowning Lessons- MCR
אני ../images/Emo9.gif הפתעת השבוע: עשיתי את השיעורים במתמטיקה אושר השבוע: אני אצל שקדע עצבון השבוע:אולי אני (ושקדע...) לא באות למפגשש... מבחן השבוע:לא יודעת אהבת השבוע:שקדע והסיידליפ שנאת השבוע: אלון הטיפש... והימ (מי שצריך להבין יבין ) שיר השבועrowning Lessons- MCR
M MyMystery New member 11/3/06 #22 אממממממממממממממ../images/Emo203.gif הפתעת השבוע: אין. אושר השבוע: שהוא נגמר. עצבון השבוע: 0 בהיסטוריה.. מבחן השבוע: =\ אהבת השבוע: =\ שנאת השבוע: ביצפר ועוד משהו. שיר השבוע: Smile empty soul-finding myself InMe- firefly Porcupine Tree- Blackest Eyes
אממממממממממממממ../images/Emo203.gif הפתעת השבוע: אין. אושר השבוע: שהוא נגמר. עצבון השבוע: 0 בהיסטוריה.. מבחן השבוע: =\ אהבת השבוע: =\ שנאת השבוע: ביצפר ועוד משהו. שיר השבוע: Smile empty soul-finding myself InMe- firefly Porcupine Tree- Blackest Eyes