הערב - הגמר

SummerNightCity

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo55.gif הערב - הגמר ../images/Emo55.gif../images/Emo41.gif

מצפים? מתרגשים? אדישים?
הערב, 19:35, הגמר של העונה הרביעית
מי שלא צופה, ברנדי.
אז מי תהיה הטופ מודל הבאה? קיילן- בת החוואים הפשוטה והמתוקה, או אולי נאימה- השקטה עם הקול החמודי? ואולי קיניה- שהכי "שחורה" שישי? יאללה, שתפו במחשבותיכם, אני יודעת שאתם חושבים משהו.

facilitate

New member
../images/Emo194.gif../images/Emo205.gif

ברור שנאימה
שלי (
) תזכה! למרות שגם לקיילן מגיע לזכות, שתיהן עברו דרך לא קלה כדי להגיע לשם. אני עדין מהמרת על נאימה.

kati666

New member
נאמ,../images/Emo4.gif. ואולי ../images/Emo58.gif

את יודעת מה אני חושבת? שזו שלישיה ממש גרועה. קיילן לא יכולה להיות טופ מודל עם אופי כזה. ונאימה....ראינו מה יצא ממנה. היא מסוג האנשים שאני לא סובלת,כמו נחשה-כול הזמן היא בשקט כזאת.משעממת.איף. קיניה סתם שמנה,והיא נראה מהסוג בנות האלה שעפות מהר..אני לא מבינה איך היא בפיינל. D: טוב שלא הגזמתי. אבל אני חושבת שזאת היתה עונה ממש גרועה. אין על העונה ה3
.בחרו שם בנות כ"כ טובות. בכול אופן בהצלחה ><" וצפיה נעימה לכולם ^.^

SummerNightCity

New member
ת'כלס גרועה.

[השלישיה כן?
] במקום קיניה בריטני או כריסטינה והיה מושלם.

kati666

New member
...

תארו לכם איזה תחרות קשה זאת היתה אם בריטני היתה בפיינל.

MeetLofe

New member
מסכים בכל מילה

ולא מתרגש בגרוש ראיתי כבר יותר מדי פעמים

רק לא קיניה!!!!! ונאימה ממש אבל ממש

לא כל הזמן שקטה ומשעממת....... קצת קשה לה להפתח! אבל היא בן אדם ממש טוב וממש לא משעממת תראו איזה מוכשרת היא איך היא יכולה להיותמשעממת???? (בריקוד הייתה טובה, במשחק הייתה טובה ויש לה קול יפה אז אנימתאר לעצמי שגם שירה.. וכמובן דוגמנות!) ואני לא יכול להמר כי אני יודע מי תזכה.. בריטני הייתה צריכה לדעתי להיות המנצחת לכולן חסר משהו (ולקיניה חסר הרבההההההההההההההההה)

אממ אני מאוד מתרגשת ומצפה

לתוכנית למרות שאני כבר יודעת מי הזוכה.. זו הייתה עונה קצת משעממת לעומת העונות הקודמות אבל בכל זאת אני מכורה לכל העונות ולא יכולה להפסיק אף פרק.. אני מצפה בכליון עיניים לעונה הבאה.. שדרך אגב, מתי היא תהיה?

תכ'לס עונה 2 מבחינת פינליסטיות

הייתה הכי טובה שנדי מרסדס וכמובן יוהנה כל אחת שמה הייתה כוכבת!! למרות שלדעתי שנדי הייתה צריכה לזכות

0DanDuSH0

New member
גמאני../images/Emo7.gif

בטעות פתחתי ספוילר
, טוב
עכשיו אפשר לפרסם ספוילרים משלי

katie me

New member
../images/Emo99.gifנאימ'לה../images/Emo47.gif

אני לא אתנגד עם קיילן תזכה כי היא ממש מתוקה,קיניה זה סתם איכסה! אבל אין על נאימה היא הטופ מודל האמיתית

randu

New member
יאוו אני בלחץץ!!

אני מת שכבר תגיע השעה 19:35!! אני הולך לנתק את כל הפלאפונים והטלפונים בבית, לשכב על המיטה ולנצל כל רגע שקיילן על המסך
דוגרי,השלישייה הזאת לא טובה כ"כ.. קיילן-נראית מדהים,אבל ביישנית
..וחובה אחת כמוה בכל שלישייה סופית.. נאימה-השקטה שמצליחה ברוב המשימות..גם היא חובה בכל שליישיה סופית.. קינייה-אין משהו שמייחד אותה..סתם שמנה
שלא בולטת במיוחד..חיב את הרועשת בכל גמר
**האמ** בריטני
**האמ** אני יודע,שיחקתי אותה מבין,אבל אתם לא מסכימים איתי שקינייה מיותרת לגמרי

למעלה