הערב - הגמר

JULI4561

New member
למרות שידעתי כל כך רציתי שקיילן

תזכה ויהיה איזה מהפך
נאימה נהייתה ביצ'ית פתאום וקיילן כזאת מותק ...

../images/Emo187.gif../images/Emo113.gifידעתי שנאימה תזכה...

אבל לדעתי קיילן כל כך היתה צריכה לזכות
היא פשוט מדהימה
הפירסומת היתה משעשעת
מגניבה ביותר... אבל אוחחחח קיניה והקריצות שלה
היא ממש עיצבנה אותי וכמה שהיא יפה- אני שמחה שהעיפו אותה... הצילומים לקאבר גירל יפים
למרות שאני יותר אוהבת את הצילומים של עונה 3
קיילן נממ
הן ממששששששששש שיחקו אותה בתצוגהה!!!1
חחחח הייתי בטוחה שמישהיא הולכת ליפול ולעשות אמבטיה קלה
אבל זה לא קרההההההההה כי הן מלכות
אוף, קיילן
אבל נו, מזל טוב לנאימה
גם לה לא חסר
עכשיו שנים עד שתתחיל עונה 5

נאימה ביצ'ית???

קודם כל דווקא להפך, הופתעתי שהיא לא שמחה יותר שהיא זכתה. אז מה אם הן חברות זה רגע ממש מרגש בשבילה.. למרותש זה לא ריגש אותי כלכך בעיקר לא כמואווה (למרות שזה מצב שונה כי את אווה ממש אהבתי וכי ידעתי שנאימה תזכה אולי זה בגלל זה..) וכל הפרק אני כזה איך זה שנאימה זוכה??? בהליכה שלה הידים מוזרווווות ולקיילן היה הליכה מושלמת! לא חשוב שבפרצוף קצת מוזרר היא באמת ממש יפה לא כי היא בלונדינית עם עינים כחולות.. היא כן מיוחדת.. לא כל בלונדינית עם עינים כחולות משעממת והיה לה תמונה פי מליוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן על כולן.. באמת. אני לא הכי אוהב איך שהפנים של נאימה יוצאות כשהיא מסתכלת למצלמה, רק בפרופיל יוצא לה.. ולקילן תמיד! לא זוכר תמונה של קיילן שלא אהבתי. באמת. אבל מקום 2 גם טוב והעיקר קיניה מקום 3 למרות שהגיע לה בכלל 5 היא באמת ביצ'ית!! מזה אני לא רואה בנאימה משהו מיוחד? אבל נאימה לא ביצ'ית.. היא ממש צדקה היא רצתה לרכז את הכוחות שלה לנצח כי זה חשוב לה!!!!!!! משהו שהיא הייתה מבינה אם גם קיילן הייתה עושה.. ואני חושב שקיילן באמת עשתה רק לא דיברה על זה. כמו שמרסדס בעונה ה2 התחילה להיות תחרותית וקראה ליואנה כלבה, זה בצחוק כזה כי כלכך מתאים לדחוף במשפט הזה את המילה ביצ' .. זה דורש. עוד כשהן בתחרות והן רוצות להדגיש את הזה שהן היו צריכות להתייחס עליה כביצ' כדי לאגור כוחות.. זה הגמר, זה ממש חשוב , גם קיילן הייתה ככה פשוט לא אמרה או שלא הראו את זה(אני חוזר על עצמי) וזאת שכתבה פה שהיא ביצ'ית שהיא קראה לה כלבה וכל זה ושתמיד שנאה אותה, אני בטוחחחחחחחחחחחחחח פשוט בטוח שראיתי היום הודעה שלך הלוואי ונאימה זוכה:S

IkMfNiY

New member
אני שמחה שהיא זכתה! ../images/Emo42.gif../images/Emo205.gif

מצטערת, קיילן חמודה והכל ויש לה אופי ממש טוב, אבל היא לא כזו יפה. אני באמת באמת שמחה שנאימה זכתה. יעל

0DanDuSH0

New member
../images/Emo47.gif

כל הכבוד לנאימה
, אני חושבת שמגיע לה לזכות למרות שקיילן היא הפייבוריטית שלי
היא הייתה מעולה על המסלול
(חבל שכבר ידעתי מראש שהיא הולכת לזכות
) קינייה הייתה מעולה בצילומים ובפרסומת אבל יש לה קצת יותר מידי ביטחון עצמי, "שהיא אמרה שלמישהי יש יותר פוטנציאל חשבתי שהיא מדברת עליי"
, טוב זה כנראה היה ככה כי באותו הרגע היא הייתה מאוד מאוכזבת

ThE LiTTle LaDy

New member
קיילן ../images/Emo7.gif

אוי,אני לא מבינה מה מיוחד בנאימה. יש לה פנים יפות והכול. אבל לפי דעתי היא לא אחת מתאימה להיכתר "הטופ מולד הבאה"
. קיילן רולז. אני רק מקווה שקיילן תצליח בהמשך. כי בטוח יצעו לה הצעות מסוכנות אחרות. רק שהיא לא תיפול בפח או משהו. היא כזאת תמימה לפעמים.
. מישהו יודע מה איתה עכשיו? מבחינתי תמיד היא תהיה האחת. קיילן רולז!

SummerNightCity

New member
חחח נרדמתי באמצע. ../images/Emo6.gif

ואני אפילו לא זוכרת מתי, לדעתי הדבר היחיד שראיתי זה השיר פתיחה.
טוב, נראה עוד כמה שעות וזהו.

SummerNightCity

New member
אה, וישנתי 15 שעות. ../images/Emo99.gif

וחלקי שתיים זה 7 וחצי, אז נראלי שהתאזנתי.

SummerNightCity

New member
../images/Emo55.gif

להגיד לכם את האמת, בהתחלה גם אני לא הבנתי למה אמרו שנאימה תזכה, כי סה"כ היא הייתה מיוחדת, אבל כלום חוץ מזה. לא שחשבתי שקיניה או קיילן יזכו. למרות שקיילן דוגמנית, רק בלי ביטחון. אבל הפרק, נאימה הפתיעה אותי. היא פשוט שיחקה אותה. בתצוגה, תמונה, נוכחות, אישיות, פרסומת, מה לא. ועכשיו אני ממש חושבת שהגיע לה. והמסלול, וואו! הייתי בטוחה שהן יחליקו או משהו, כי זה מים.
וזהו.

A N I g M A

New member
הא אוקיי../images/Emo2.gif

טוב, ידעתי שנאימה תזכה, כי חטאתי והצצתי לפני חודש בערך בספויילרים. אבל נו, אני לא יודעת אם הגיע לה לזכות. וכל ההערות האלה על המשקל של קיניה.. לוידעת, היא כל כך יפה ומקסימה ושובה, שנו, מי מסתכל על זה (כן, חברות האפנה העילית מסתכלות
). אמ.. טוב נו, היא מגניבה

purple rain2

New member
../images/Emo205.gifפרק יפה, כמו תמיד, אבל

פשוט האכזבה הכי גדולה מבחינתי- אני לא רואה בנאימה דוגמנית, ובטח שלא דוגמנית על. דוגמנית צריכה קודם כל להיות יפה, ואפילו זה היא לא [נא לא לסקול אותי
] מעונה לעונה הזוכה הופכת פחות ופחות ראויה
כל אחת כמעט [חוץ מברנדי, טיפני, ליובי וכריסטינה] הייתה עדיפה על פניה- ובטח שקיילן

בJדJה

New member
טוב הבנו שג'ניס אוהבת את קיליין

מה קרה חחחח טוב שלא הרגה את נאימה! קטלה אותה רצחחח חחח נמ סתם עונה אהבתי את ה3 יותר

למעלה