יאא' גמאני רוצה לבוא !
U UltraViolet3 New member 20/7/09 #14 ../images/Emo110.gif../images/Emo89.gifיאא' גמאני רוצה לבוא ! ../images/Emo10.gif
X xXxAmitushxXx New member 20/7/09 #15 ../images/Emo214.gifאני חושבת שאני די יכולה למרות שיש לי לשמור בייביסיטר בכל אוגוסט אבל אני חושבת שיום אחד אני אוכל להבריז לה XDDD
../images/Emo214.gifאני חושבת שאני די יכולה למרות שיש לי לשמור בייביסיטר בכל אוגוסט אבל אני חושבת שיום אחד אני אוכל להבריז לה XDDD
S Shir Jones New member 20/7/09 #16 ../images/Emo112.gifאני חושבת שאני אוכל בעיקרון בכל הימים אבל די קבעתי עם חברות שלי ללכת לים וזה לא כ"כ סגור. אבל מקסימום אחרי שנקבע תאריך אנחנו אני אסדר את הקטע עם הים.
../images/Emo112.gifאני חושבת שאני אוכל בעיקרון בכל הימים אבל די קבעתי עם חברות שלי ללכת לים וזה לא כ"כ סגור. אבל מקסימום אחרי שנקבע תאריך אנחנו אני אסדר את הקטע עם הים.
T TheBalladOfShani B New member 20/7/09 #17 ../images/Emo89.gif../images/Emo90.gif מממ נראלי שאני יכולה כל הימים .
L Lali x3 New member 20/7/09 #18 ../images/Emo42.gif../images/Emo47.gifגמאני יכולה בכל הימים XDD כאילו נראה לי..בד"כ שיש איזה אירוע, אומרים לי כמה ימים לפני חארות
../images/Emo42.gif../images/Emo47.gifגמאני יכולה בכל הימים XDD כאילו נראה לי..בד"כ שיש איזה אירוע, אומרים לי כמה ימים לפני חארות
T TheBalladOfShani B New member 21/7/09 #28 ../images/Emo89.gif../images/Emo90.gif עזריאלי ואח"כ בסנטר DD:
מ מאי יהודאי New member 22/7/09 #29 ../images/Emo84.gifאוף../images/Emo7.gif אני לא יכולה שום יום חוץ מיום ראשון ><" בבקשה אם אתן יכולות בכל הימים תשרשרו לראשון D: .!
../images/Emo84.gifאוף../images/Emo7.gif אני לא יכולה שום יום חוץ מיום ראשון ><" בבקשה אם אתן יכולות בכל הימים תשרשרו לראשון D: .!
S Simple Girl 175 New member 22/7/09 #31 ../images/Emo41.gif../images/Emo59.gif../images/Emo208.gif../images/Emo208.gif../images/Emo208.gif איך ידעתי שזה מה שיקרה בסוף, שאפאחת לא תצביעה ובקצב הזה גם לא יהיה ממש מפגש...
../images/Emo41.gif../images/Emo59.gif../images/Emo208.gif../images/Emo208.gif../images/Emo208.gif איך ידעתי שזה מה שיקרה בסוף, שאפאחת לא תצביעה ובקצב הזה גם לא יהיה ממש מפגש...
מ מאי יהודאי New member 22/7/09 #32 ../images/Emo84.gifרייבן, אולי נשנה את זה לשבוע השני של אוגוסט ? אם אי אפשר כי זה כבר קבוע או משהו אז לאמשנה, אבל אם אפשר אני אשמח
../images/Emo84.gifרייבן, אולי נשנה את זה לשבוע השני של אוגוסט ? אם אי אפשר כי זה כבר קבוע או משהו אז לאמשנה, אבל אם אפשר אני אשמח
S stavik love mcfly New member 22/7/09 #33 ../images/Emo175.gif../images/Emo45.gif מאי צודקת! כי נראה שרוב הבנות יכולות ביום אחד ספציפי.. אולי פשוט נדחה את המפגש בשבוע.. כי לא קבענו את זה עדיין
../images/Emo175.gif../images/Emo45.gif מאי צודקת! כי נראה שרוב הבנות יכולות ביום אחד ספציפי.. אולי פשוט נדחה את המפגש בשבוע.. כי לא קבענו את זה עדיין
F FairytaleNightmare New member 22/7/09 #34 ../images/Emo109.gifאבל כמעט כולן יכולות בכל הימים אז למה לדחות..? כנראה שנעשה ביום ראשון פשוט
T TheBalladOfShani B New member 22/7/09 #35 ../images/Emo89.gif../images/Emo90.gif שבוע אחרי אני לא אוכל .. D: רק השבוע הזה אני יכולה D:
S SimpleSecondsToMc New member 22/7/09 #37 ../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif מה שצריך זה פשוט לקבוע יום וזהו ..
S stavik love mcfly New member 22/7/09 #39 ../images/Emo175.gifנכון! אני אומרת שנעשה ביום ראשון כי אם רוב הבנות יכולות בכל הימים ומאי יכולה רק בראשון ואני ולילך צריכות ללכת עם מאי, אז אפשר לעשות את זה ביום ראשון
../images/Emo175.gifנכון! אני אומרת שנעשה ביום ראשון כי אם רוב הבנות יכולות בכל הימים ומאי יכולה רק בראשון ואני ולילך צריכות ללכת עם מאי, אז אפשר לעשות את זה ביום ראשון
מ מאי יהודאי New member 23/7/09 #40 ../images/Emo84.gifכבר אמרתי שאני אוהבת אותך ?! אני אוהבת אותך . ~ מאוד ~ ותודה תודה תודה בעד ההצעה