יום ראשון

shiratel

New member
אני מתכננת על פברואר../images/Emo13.gif

עושים לי שני שעורים בשבוע ככה שזה בסביבות ה-14 שבועות, חישבתי וזה מגיע לאמצע ינואר, ככה שאם נגרור טיפה או חס וחלילה לא נצליח בראשון אז נלך על פברואר.

Over My Head

New member
../images/Emo178.gif../images/Emo42.gif

חזרתי עכשיו מהטניס...היה כיף
וקודם הייתי במתנס, ודנה (המדריכה שאיתי) לא מוכנה לעשות פעולה על יצחק רבין ביום הזיכרון שלו!!! כאילו מה?!! זה נראה לכם הגיוני לעשות פעולת זהירות בשמש וחפש את המטמון ומלא משחקים ביום הזיכרון?!!! WTF?!!!! אררר היא כל כך הרגיזה אותי.
וללי הבאיה לנו רעיון ממשממשממש יפה אבל לא....היא לא רוצה לעשות פעולה על יצחק רבין... זה ישעמם אותם. סתומה ד"א- יש למישהו רעיון למשחקים/מטודות על שיתוף פעולה?

Over My Head

New member
יוווו יש לי את החברה הכי טובה בעולםםם../images/Emo42.gif

אני פשוט מאושרת עכשיו **הודעה ללא שום פואנטה**

hadarinke

New member
מתודות על שיתוף פעולה?

הממ..שאלה קשה..את בצופים? טוב לא חשוב
אני בכיתה ט' אבל אולי אני יעזור.. רושמים על בריסטול: ט_ _ _ _ ה_ _ _ ם _ _ _א_ _ (טובים השניים מן האחד) ואז לתת להם דף עם כל מיני פעילויות ועל כל פעילות עם מקבלים אותיות ורמזים לגבי המשפט.. פעילויות כמו... פירמידה אנושית, מירוץ שליחים, פלונטר, שרשרת כיסאות וכו' וכמובן שאפשר להביא גם מושמוש מגניב בסוף
באיזה גיל החניכים שלך?

Over My Head

New member
מגניבבבבבבב../images/Emo42.gif

לא חשבתי על זה...וואי עזרת לי המוןןןן
אני לא בצופים, אני בתנועת נוער עירונית. והם בכיתה ב'. מה זה פרמידה אנושית?

hadarinke

New member
לבנות פירמידה מאנשים.

נגיד שלושה אנשים על הרצפה ועוד 2 עומדים להם על הגב ועוד אחד על ה2..

Over My Head

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo42.gif

טוב...אז כנראה מה שנשאר זה שאני אסדר את המסנג'ר שלי

O0NoNi0O

New member
אם זה חשוב לך כול הקטע של יום הזיכרון

פשוט אל תגיעו לה לפעולה! כי היא חוצפנית זה נושא שחייבים להעביר עליו פעולה ואפילו מערך לדעתי. אם גם שאר החניכות שבקבוצה שלך לא אוהבות את זה פשוט אל תגיעו לה לפעולה..

Over My Head

New member
זה קצת בעייתי../images/Emo42.gif

את צודקת בזה שזה ממש מרגיז, אבל זה קצת קשה להבריז מפעולה כשאת מדירכה ילדים בכיתה ב'...כאילו-זה לא ממש אחראי..
. בסוף זה הסתדר, והסכמנו לעשות פעולה יצחק רבין ז"ל, תודה בכל זאת

תוריי

טוב היום היה לי יום מעניין במיוחד ! מלא הרפתקאות וכיף!! תחחחחחחחחחחחח לא!!!!!!! למדתי 5 שעות ביולוגיה!! ( בבית... אני בשביתה... ) וישנתי .. זהו, מעניין נכון?

Ich liebe T H

New member
../images/Emo203.gifאניני בניני

הלכתי לישון בחמש לפנות בוקר
קמתי ב1 ורבע
הייתי ביומולדת של חברה
עשיתי כושר
אין לי מה לעשות עכשיו><

Black Jane

New member
בסופו של דבר הגעתי הביתה ב5 ל5 דק',

ורק לפני חצי שעה, בשמונה חצי, הגעתי סופית. בחיים לא היה לי יום כל כך מעייף

m i c k e y 15

New member
אמ יום חרא..XD אמ הייתי בלוויה

והיה לי מאוד קשה...כל הזמן פשוט בכיתי ואפעם לא הייתי ממש בלוויה אז לראות איך זה היה, היה לי נורא קשה..ככה לראות את סבתא שלי...עשה לי רע. יעבור אני מקווה.... ואני רוצה להודות לכולם על התמיכה
ואמ עכשיו אני יותר בסדר

למעלה