מז"ט לשירונת ולכל מי...

הסרט הגדולים

עשרת הרגעים הגדולים של טקס מצטייני הנשיא לשנת 2005 10. צריך לתת מלגה נוספת על חשבון הברון למי שהבין מילה אחת מההרצאה על "אסטיקה ארגונית ככלי שליטה", שחרגה פתאום למחוזות של בניין ירושלמי מהיפים בתבל עם הרבה אנשי שב"כ. וואט דה פאק?? קשה לומר אם רעש התינוקת הבוכיה ברקע הצילינו ממוות משעמם בייסורים או טמטם אותנו לחלוטין. 9. "זה המחשב, זה לא אני..." – דיקן הסטודנטים מנסה להצטדק אחרי שטעה בהקראת ציוני סטודנטית מבריקה: 100, 100, 100, 98 (צ"ל: 100, 100, 100, 99). אכן, תמונות קשות... 8. הצלם התמהוני נראה כאילו נלקח מהסט של "קינג-קונג", עם מצלמה ארכאית משנות השבעים ושכפ"ץ צה"לי נגד קסאמים. והוא גם הסתיר כל הזמן. מעצבן. 7. מסקנה: כשכותבים בהזמנה "כיבוד קל", הכוונה היא – "כיבוד מגעיל". סבבה, עכשיו כשהבנו את זה אפשר להמשיך הלאה. 6. פרופ' שרה גורי-רוזנבליט מפליאה בהרצאה נמרצת עם נתונים מעניינים מאוד אודות ההשכלה הגבוהה במאה ה- 21: תמורות ואתגרים. ההורים יצאו מבסוטים, זה בטוח. 5. הפרופסור שישב בצד ימין של השולחן הוא אולי לא נשיא האו"פ, אבל בהחלט דומה מאוד לנשיא קצב באופן המעורר חשד. שווה בדיקה. 4. "...והיא גם סגנית מנהל בסניף של מקדונלד'ס" - דיקן הסטודנטים מכביר בשבחים אודות תלמידה מצטיינת. 3. מעורבות הציר **מושגים בג'יבריש** במוח החולדה בתהליך ההתמכרות לסמים פסיכואקטיביים – תאמינו או לא, אבל מישהו קיבל מלגה בשביל לחקור את הנושא הזה. נשבע בכל היקר לי! 2. מסכי הפלזמה המגניבים זזים לצדדים בסלואו-מושן היי-טקי. ההורים שנדפקו במושבים בצידי האולם מפסיקים לקלל. 1. להקת "שני פיי אר" מנבאת עתידות בביצוע מרשים לשיר "הנה עוד ערב אבוד". גם אם לא שמעתם על הלהקה, ייתכן ששמעתם על הנגנים: אוריאל בר שלום, אורלי שנקר, איריס ארליך, אריק פופקו, דודי דוידוביץ, דידי לופו, יובל הרמן, משה צור. הייתם אחלה.

shironet3

New member
תגובתי לעשרת הגדולים ../images/Emo13.gif

(רגע, אז עכשיו אפשר בוודאות לומר שחצי פורום ראה אותי היום?) 10. אז אני מקבלת מלגה נוספת?
. דווקא נשמעת עבודה מעניינת. 9. אכן כן! 8. דווקא מצלמה חדשנית, ושכפ"צלמים... לא היית בקרבי, אני מניחה?
7. ובורקסים עם בצל!!!! (למרות שהכיבוד הקל דווקא היה בסדר. ואיפה בהזמנה כתוב בכלל שיש?) 6. היא באמת הייתה טובה.. זוכר את המשפט שהיא ציטטה בסוף? אני מנסה קשות להיזכר... 5.
לא יכול להיות שזה קצב. איפה מואיז? (מי, באמת, הוא היה?) 4.
3. כן, רביד דורון, ומגיע לו- בחיי. זה מחקר מעניין וחשוב, למרות שלא נשמע כך.. 2. זה באמת היה מרשים לכמה שניות
1.
0. אהבתי את הכתיבה שלך

תגובתי לתגובתך

If You Can Imagine It - You Can Achieve It If You Can Dream It - You Can Become It וגם אני אהבתי את הכתיבה שלך
המחיאות כפיים בשבילך היו בווליום מספיק גבוה בשביל שאני אזכור. או שהבאת הרבה חברים מהפורום או שפשוט מגיע לך. כך או כך, קולה כבוד.

shironet3

New member
לא הבאתי אף אחד מהפורום,

אז אלא אם כן ההורים שלי עשו כזו כמות של רעש...
(אז תגיד, עד כמה זוועה אני במדים?
) ותודה על המשפט.

yuvalmadar

New member
לא הבאת במכוון...

אבל חצי פורום ידע שאת מגיעה והיה שם בעצמו, אז...
(וכמה חיילות סטו"ציות לשעבר העונות לשם שיר ולומדות פסיכולוגיה היו עשויות להיות בטקס?
)

Britush

New member
יובל! ../images/Emo42.gif

איך היה? (מצטערת שוב שלא באתי.
אבל במילא הייתי מצוננת כל כך שהייתי מדביקה את כל הסטודנטים המצטיינים -
)

NULA25

New member
חותמת על כל מילה

תודו שהלהקה היתה קצת פחות מפאדחת מהאונסומבל בשנה שעברה..

למעלה