דיון קפיצות

../images/Emo41.gif../images/Emo70.gifדיון קפיצות../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

לרוכבי קפיצות, הדיון מופנה אליכם-
ישיבה קלה-ישיבת קפיצות
תארו את הישיבה הקלה שלכם? האם המדריך מעיר לכם על הישיבה? לפני המכשול אתם מתמקדים בישיבה? במכשולי קומבינציה אתם יושבים גם בין הרווחים בין המכשולים?
רגליים
אתם מצליחים לשמור את הרגליים עם עקבים למטה ולא צ'ארלי צ'פלין? אתם מדרבנים במהלך המכשול או ביניהם? יוצא בעיטות או לחיצות? האם הרגליים שלכם הולכות אחורה, קדימה או במקום הנכון בקפיצות?
מכשולים
אילו מכשולים אתם אוהבים לקפוץ בתחרויות.(איקס,אפרייט, וכדומה)?. ואיזה סוג מכשולים בתחרויות?.(של פטנט, קשת בענן, וכדומה)?. אילו מכשולים אתם אוהבים לקפוץ בחווה.(איקס, אפרייט, וכדומה)?. ואיזה סוג של מכשולים בחווה?. (של פטנט, קשת בענן, וכדומה)?.
קורות
האם יש לכם קורות ישנות כאלה ליומיום בחווה? או יפות כאלה? האם אתם צובעים מדי פעם את הקורות הפחות יפות שיש בחווה ליומיום? אילו קורות יש לכם לתחרויות? מושקעות, זרוקות? אם צובעים את הקורות- מי? אתם? המדריכים? המנהל? מי?
שיעורי הקפיצות
כל כמה זמן יש לכם שיעורי קפיצות? האם אתם אוהבים לקפוץ? יותר מדברים אחרים? האם אתם מרוצים ממדריך הקפיצות? מה הסוסים/פונים/סוסות/פוניות שאתם אוהבים לקפו איתם מהחווה?
ציוד לקפיצות
צ'אפס או מגפיים? לתחרויות וליומיום. יש לכם ציוד שונה לשניהם? שוט ארוך או שוט קצר או באורך בינוני? מה אתם משתמשים לקפיצות? מכנס רכיבה שונה? איזה צבע? לתחרויות יש מכנס נפרד. איזה צבע?
תחרויות
באיזו חווה אתם הכי אוהבים להתחרות קפיצות? כמה הייתם אמורים/תתחרו השנה בקפיצות? החווה שלכם היא רק קפיצות? מתנהלות בה תחרויות? איזה?
מפורסמים קופצים
איזה מפורסמים שקופצים על סוסיהם אתם מכירים? האם יש איזה מישו שיצא, או שיש לו קשר לחווה שקופץ בחו"ל? יש אנשים מחוותכם, שיש להם חוות בחו"ל? איפה?

TauraMan

New member
אני ../images/Emo9.gif ../images/Emo20.gif../images/Emo176.gif

ישיבה קלה-ישיבת קפיצות
תארו את הישיבה הקלה שלכם? הרגליים אחרוה מדי, הגוף נמוך מדי וקדימה מדי, הידים לרוב לא נותנות מספיק מושכה, העקבים כמעט תמיד למעלה והמבט שלי לרוב למטה. האם המדריך מעיר לכם על הישיבה? לא נראה לי הוא יכול לעבור את היום בלי זה
לפני המכשול אתם מתמקדים בישיבה? רק אם עובדים על משהו מיוחד, לרוב אני מתמקדת בקצב וקפיצה שלי יחד עם הסוס. במכשולי קומבינציה אתם יושבים גם בין הרווחים בין המכשולים? תלוי... לרוב נשארת בישיבה קלה אבל אם הסוס רץ או אני רציכה לשחק עם צעדים אז אני חוזרת לאוכף.
רגליים
אתם מצליחים לשמור את הרגליים עם עקבים למטה ולא צ'ארלי צ'פלין? לא, עובדים על זה... אתם מדרבנים במהלך המכשול או ביניהם? יוצא בעיטות או לחיצות? פעם זה היה בהגזמות, עכשיו זה בסדר יחסית, אני פשוט לוחצת קצת את הרגל בזינוק, בין מכשול למכשול לצערי היתה תקופה שההשתתקתי לגמרי, כיום זה יותר טוב. האם הרגליים שלכם הולכות אחורה, קדימה או במקום הנכון בקפיצות? לרוב אחורה, זה הולך יחד עם הגוף שהולך קדימה...
מכשולים
אילו מכשולים אתם אוהבים לקפוץ בתחרויות.(איקס,אפרייט, וכדומה)?. בתחרויות.. אמממם אוקסרים.. ואיזה סוג מכשולים בתחרויות?.(של פטנט, קשת בענן, וכדומה)?. חולה על חומווות!!! אילו מכשולים אתם אוהבים לקפוץ בחווה.(איקס, אפרייט, וכדומה)?. איקסים גדולים וטריפלים ואיזה סוג של מכשולים בחווה?. (של פטנט, קשת בענן, וכדומה)?. חולה על חומווווות!! למרות שאני גם ממש אוהבת את הקשת וענן שלנו ואת השלט של האורווה ואת המים.. יש כל מיני..
קורות
האם יש לכם קורות ישנות כאלה ליומיום בחווה? או יפות כאלה? גם וגם, הרוב חדשות שנצבעו לתחרויות אבל הביאו אותם החוצה האם אתם צובעים מדי פעם את הקורות הפחות יפות שיש בחווה ליומיום? לא, הן רקובות מדי. אילו קורות יש לכם לתחרויות? מושקעות, זרוקות? ממש ממש ממש ממש ממש יפות! וזה גם לא כמו רוב החוות, אצלנו הן מרובעות והכל אנחנו הכנו מהשיוף לצביעה לבניה לתכנון, הכל עבודה שלנו. יש חומה ממש יפה, יש שלטים, פלנקסים, כל מיני דברים חמודים כמו קשת וענן וצמחים מעץ לשים מתחת יש גדרות ודברים נחמדים. אם צובעים את הקורות- מי? אתם? המדריכים? המנהל? מי? "גיוס" יום שבת, כולם באים.
שיעורי הקפיצות
כל כמה זמן יש לכם שיעורי קפיצות? שבא לשמעון. האם אתם אוהבים לקפוץ? יותר מדברים אחרים? מאוד תלוי בתרגיל ובמצב רוח. האם אתם מרוצים ממדריך הקפיצות? מאוד! מה הסוסים/פונים/סוסות/פוניות שאתם אוהבים לקפו איתם מהחווה? טאורה ודיזל ואלמוגי
ציוד לקפיצות
צ'אפס או מגפיים? לתחרויות וליומיום. יש לכם ציוד שונה לשניהם? לרוב מגפיים, לפעמים יש לי מצב רוח לצאפס, תחרויות חייבים מגפיים שוט ארוך או שוט קצר או באורך בינוני? מה אתם משתמשים לקפיצות? על פי ספר החוקים מותר שוט שפחות מ75 ס"מ לתחרויות, אני מתאמנת עם שוט קצר על סוס שצריך, אם לא צריך אז לא.. מכנס רכיבה שונה? איזה צבע? לתחרויות יש מכנס נפרד. איזה צבע? תחרויוץ-לבן, בית-מה שיוצא
תחרויות
באיזו חווה אתם הכי אוהבים להתחרות קפיצות? ניר דוד כמה הייתם אמורים/תתחרו השנה בקפיצות? סיימתי עכשיו 90 ס"מ מתחילה לאט לאט עם סוס צעיר במטרה להגיע לאליפות ילדים. החווה שלכם היא רק קפיצות? מתנהלות בה תחרויות? איזה? החווה שלנו היא אולימפת-דרסז' וקפיצות, מתחרים רק בדרסז', אם אנחנו נארגן יכול להיות שתהיה אצלנו תחרות או 2...
מפורסמים קופצים
איזה מפורסמים שקופצים על סוסיהם אתם מכירים?
האם יש איזה מישו שיצא, או שיש לו קשר לחווה שקופץ בחו"ל? לא בצורה רצינית, שמעון גר ואימן בחו"ל איזה 15 שנה יש אנשים מחוותכם, שיש להם חוות בחו"ל? איפה הלוואי!!!!! אני ודיזל

Shai Felton

New member
../images/Emo77.gif

ישיבה קלה-ישיבת קפיצות
תארו את הישיבה הקלה שלכם? מה יש לתאר?
האם המדריך מעיר לכם על הישיבה? כבר לא, פעם כן...
לפני המכשול אתם מתמקדים בישיבה? אצל כל סוס זה אחרת, אני בעיקר מתמקת בזה שהסוס יקפוץ ולא יסרב.
במכשולי קומבינציה אתם יושבים גם בין הרווחים בין המכשולים? מן הסתם, חייבים לשבת לפני המכשול.
רגליים
אתם מצליחים לשמור את הרגליים עם עקבים למטה ולא צ'ארלי צ'פלין? כן אתם מדרבנים במהלך המכשול או ביניהם? יוצא בעיטות או לחיצות? לפני המכשול אני מדרבנת... האם הרגליים שלכם הולכות אחורה, קדימה או במקום הנכון בקפיצות? לפעמים הרגל קצת יותר מידי בארכובה אבל לא יותר מזה.
מכשולים
אילו מכשולים אתם אוהבים לקפוץ בתחרויות.(איקס,אפרייט, וכדומה)?. איקס זה כייף
אבל אני לא מתחרה באיקסים.....
פעם אהבתי את כל החומות והמים, המכשולים המפחידים, אבל עכשיו אני על גיל אז אני מסתפקת באפרייט, אם אפשר מאד פשוט.
ואיזה סוג מכשולים בתחרויות?.(של פטנט, קשת בענן, וכדומה)?. רגילים
אילו מכשולים אתם אוהבים לקפוץ בחווה.(איקס, אפרייט, וכדומה)?. כולם
ואיזה סוג של מכשולים בחווה?. (של פטנט, קשת בענן, וכדומה)?. אין
קורות
האם יש לכם קורות ישנות כאלה ליומיום בחווה? או יפות כאלה? ישנות לאימונים....
האם אתם צובעים מדי פעם את הקורות הפחות יפות שיש בחווה ליומיום? לא צריך, יש מכשולים לתחרות ומכשולים לאימונים, המכשולים של האימון קצת פחות יפים. אבל פעם בכמה זמן צובעים גם אותם.
אילו קורות יש לכם לתחרויות? מושקעות, זרוקות? מושקעות, מ---א---ד.... פפפ...אני צבעתי
אם צובעים את הקורות- מי? אתם? המדריכים? המנהל? מי? פעם בכמה זמן עושים חידוש למכשולים של התחרויות, מי שיכול עוזר.
שיעורי הקפיצות
כל כמה זמן יש לכם שיעורי קפיצות? פעמיים בשבוע
האם אתם אוהבים לקפוץ? יותר מדברים אחרים? כן זה הכי כייף.....
האם אתם מרוצים ממדריך הקפיצות? מאד
מה הסוסים/פונים/סוסות/פוניות שאתם אוהבים לקפוץ איתם מהחווה? גיל כפיר ואוטי
ציוד לקפיצות
צ'אפס או מגפיים? לתחרויות וליומיום. יש לכם ציוד שונה לשניהם? מגפיים, גם לאימון וגם לתחרות.
שוט ארוך או שוט קצר או באורך בינוני? מה אתם משתמשים לקפיצות? שוט קפיצות - קצר
מכנס רכיבה שונה? איזה צבע? לתחרויות יש מכנס נפרד. איזה צבע? בשיעור מכנס כחול כהה ולפעמים גם שחור, בתחרויות - שחור.
תחרויות
באיזו חווה אתם הכי אוהבים להתחרות קפיצות? משמר העמק (בבית
) לא התחרייתי בהרבה מקומות אחרים, יגור זה חרא בגלל האנשים שם, בניר דויד נורא כייף להתחרות אבל המכשולים שם הורסים הכל ומסריח שם
פחחח, ציפורי זה המקום הכי מוזנח בארץ, בעין מפרץ דווקא היה משמ כייף אבל אין מגרש חימום
, קיצר אני הכי אוהבת אצלנו, לא התחרייתי בהרבה מקומות וזה תמיד נוח בבית....
כמה הייתם אמורים/תתחרו השנה בקפיצות? לא יודעת עדיין....
החווה שלכם היא רק קפיצות? מתנהלות בה תחרויות? איזה? לא, עובדים גם על דראסז', יש הרבה תחרויות קפיצות פה.
מפורסמים קופצים
איזה מפורסמים שקופצים על סוסיהם אתם מכירים? לא ממש מכירה, כאילו כן אבל לא זוכרת....
האם יש איזה מישו שיצא, או שיש לו קשר לחווה שקופץ בחו"ל? לא, נעם בונה מסלולים לתחרויות בחו"ל אם זה עוזר, אבל הוא לא מתחרה שם.
יש אנשים מחוותכם, שיש להם חוות בחו"ל? איפה? לא

Shai Felton

New member
פחחחח....כן../images/Emo77.gif../images/Emo13.gif

מזמןןןןןןןןן..... אני בקושי זוכרת משהו...

Shai Felton

New member
70 על גבע../images/Emo77.gif

נראה לי...... אולי איקסים, לא, לא זוכרת!

TauraMan

New member
בדירוג לאליפות הצפון../images/Emo35.gif../images/Emo20.gif../images/Emo176.gif

כי אם כן הייתי מולך!!!!! היה לי "סירוב" אוףףף חוקי התאחדות מפגרים..

Shai Felton

New member
כן בדירוג, אבל אני לא סגורה על

המקצה.. זה היה לפני שלוש שנים אני לא זוכרת.....

טוי בוי

New member
בעע...

אני לא ראיתי כל כך תמונות עכשויות של ישבית הקפיצות שלי אני לא ממש יכולה לתאר... בקומבינציה אני מתישבת בין לבין... אני מציחה בדרך כלל לשמור על העקבים תלוי... אני מדרבנות לני מכשול עם צריך בדרך כלל באוויר מנסה ובנחיטה הכול אם צריך.... בניהם כן תמיד אני שומרת את הרגליים על הסוס! לחיצות והרפיות לא לחיצה ארוכה של שעה ולא בעיטה! אני לא יודעת! אני בתחרויות אוהבת לקפוץ חומה! בחווה אני אוהבת לקפוץ טריפל, חומה, אוקסר, מים עם יש, איקס גדול...כל מיני... בחווה יש לנו מלא דברים יפפפיםםםם! כל מיני מכשולים מיוחדים! יש לנו מלא קורות ישנות ומגעילות מוות בחווה באיתן מתאמנים בדרך כלל... צריך לצבוע אותן! ויש לנו מלא מכשולים מהממים!!! משתמשים בהם רק שמגיע מאמן מיוחס כזה....פפפפפ שוויצרים!!! אבל לא ממש בשימוש ... את הקורות צובעים פעם ב....מי שרוצה... יש לי שיעור קפיצות שאני רוצה....אני בדרך כלל רוכבת אחד כזה אחד כזה או שנייים דרסאג' אחד קפיצות....אני מעדיפה את הדרסאג' עם רנה...למרות שגם לקפוץ זה כיף אני חושבת שביוםפ חמישי יהיה דרסאג'.... אני אוהבת לקפוץ. לא יותר מדברים אחרים. אני מרוצה מאוד מרנה למרות שהיא מדריכת דרסאג' היא מדריכה ממש טוב קפיצות כי יש לה את הניסיון והיא ממש עובדת על הדרסאג' בין המכשולים!!! אני אוהבת לקפוץ עם קלייד וטוי בוי למרות שטוי בוי פחדן וקלייד מפיל... אני רוכבת רק עם צ'אפס!!! אין... החווה שאני רוכבת בה היא קפיצות ודרסאג'. אין תחרויות! היו עכשיו אין! יש לנו את קרן! לקרן יש חווה באיטליה והיא קופצת ומתחרה בחול 150 עם הסוסים שלה! ויש עוד אחת שעכיו בבצפר שהיא היתה קופצת בחול 140 מסלולים... ופרנקי נחשב סלבריטי...חחחח פפפפפ.... ורנה... ויש כל שנה קבוצת רוכבים שלנו שיוצאת לקפוץ בחול ולהתחרות עם סוסים מושכרים! מי שמתחרה בקפיצות בארץ הם.... קרן לפעמים.... נטע- על טאץ' דאון. דניאל- על מג'יק... מאי- על ג'ני.. ליאור- על לאקי והיה על פלג. עופר- על לאקי עדי- על לאקי בוי. לורה- היתה על סידני עכשיו היא בטח תרכב על לוציפר! ביאנקה- על אידהו. שרון- על נפיר היתה ועל אופרה אבל עכשיו היא תתחיל להתחרות על סוס יפיפה בשם פלא אחרי שהיא תלמד אותו עוד קצת כי הוא צעיר....! ****- על בל פלור...אולי תהיה השנה... דפנה- על איגרן. זה בערך מי שיוצא לקפוץ......

אני../images/Emo1.gif

כמו שאתם יודעים אני לא ממש קופצת אני יותר מתחילה כך שזה לא ממש נקרא... ישיבה קלה-ישיבת קפיצות תארו את הישיבה הקלה שלכם? הגוף הולך טיפה קדימה הרגליים טיפה אחורה והישבן מתוח אחורה.. האם המדריך מעיר לכם על הישיבה? לא.. לפני המכשול אתם מתמקדים בישיבה? לא ממש אני יותר מתמקדת במסלול ובקפיצה עם הסוס.. במכשולי קומבינציה אתם יושבים גם בין הרווחים בין המכשולים? עוד לא עשיתי.. רגליים אתם מצליחים לשמור את הרגליים עם עקבים למטה ולא צ'ארלי צ'פלין? אני עובדת על זה.. אתם מדרבנים במהלך המכשול או ביניהם? יוצא בעיטות או לחיצות? יותר ביניהם ויוצא בעיטות.. האם הרגליים שלכם הולכות אחורה, קדימה או במקום הנכון בקפיצות? אחורה מכשולים אילו מכשולים אתם אוהבים לקפוץ בתחרויות.(איקס,אפרייט, וכדומה)? כרגע אני קופצת רק איקסים ולפעמים גם אחד בודד.. ואיזה סוג מכשולים בתחרויות?.(של פטנט, קשת בענן, וכדומה)?. כנ"ל אילו מכשולים אתם אוהבים לקפוץ בחווה.(איקס, אפרייט, וכדומה)?. ואיזה סוג של מכשולים בחווה?. (של פטנט, קשת בענן, וכדומה)?. קורות האם יש לכם קורות ישנות כאלה ליומיום בחווה? או יפות כאלה? יומיום הן לא ממש יפות אבל לא מוזנחות האם אתם צובעים מדי פעם את הקורות הפחות יפות שיש בחווה ליומיום? לא אילו קורות יש לכם לתחרויות? מושקעות, זרוקות? עוד לא הייתי בתחרות קפיצות באודים כך שאין לי מושג אם צובעים את הקורות- מי? אתם? המדריכים? המנהל? מי? לא יודעת נראה לי ילדים בחווה שיעורי הקפיצות כל כמה זמן יש לכם שיעורי קפיצות? פעם בשבוע או פעמיים לפעמים האם אתם אוהבים לקפוץ? יותר מדברים אחרים? כן! האם אתם מרוצים ממדריך הקפיצות? מאד! מה הסוסים/פונים/סוסות/פוניות שאתם אוהבים לקפו איתם מהחווה? קליאו ציוד לקפיצות צ'אפס או מגפיים? לתחרויות וליומיום. יש לכם ציוד שונה לשניהם? אין ציוד שונה.. מכנס רכיבה ירוק וצ'אפס.. שוט ארוך או שוט קצר או באורך בינוני? מה אתם משתמשים לקפיצות? שוט קטן.. מכנס רכיבה שונה? איזה צבע? לתחרויות יש מכנס נפרד. איזה צבע? אותו דבר תחרויות באיזו חווה אתם הכי אוהבים להתחרות קפיצות? ממ לפי מה שהבנתי הכי סבבה באודים ובניר דוד.. אני נמצאת בניר דד הרבה וראיתי שם הרבה תחריות! כמה הייתם אמורים/תתחרו השנה בקפיצות? אני לא יתחרה השנה החווה שלכם היא רק קפיצות? מתנהלות בה תחרויות? איזה? בחווה מתרכזים בתחריות יותר בקפיצת למרות שפנימיות מתחרים גם דראסז'! מפורסמים קופצים איזה מפורסמים שקופצים על סוסיהם אתם מכירים? לא האם יש איזה מישו שיצא, או שיש לו קשר לחווה שקופץ בחו"ל?לא יש אנשים מחוותכם, שיש להם חוות בחו"ל? איפה? הלווואי

צדק8

New member
*גיהוק*

ישיבה קלה- ישיבת קפיצות תארו את הישיבה הקלה שלכם? בעיקרון השתפרתי קצת מאז שהתחלתי, אני נופלת קדימה ולפעמים אני לא נותנת מספיק מושכות ואז הוא מפיל לי, לפעמים אני לא עולה טוב לישיבת קפיצות...הרבה..אני צריכה לראות תמונה שלי או כמה קופצת כדי באמת לדעת טוב. האם המדריך מעיר לכם על הישיבה? לרוב לא משום מה
והישיבה שלי נוראית... לפני המכשול אתם מתמקדים בישיבה? טחח..לא ! אני מתרכזת בנתיים בלגרום לכפיר לעשות את זה לאט.. במכשולי קומבינציה אתם יושבים גם בין הרווחים בין המכשולים? מן הסתם... רגליים- אתם מצליחים לשמור את הרגליים עם עקבים למטה ולא צ'ארלי צ'פלין? לא
זה אחד מהדברים שאני צריכה לשתפר בהם שיפור רציני כדאי שאני אוכל להתחרות.. אתם מדרבנים במהלך המכשול או ביניהם? בניהם..אם צריך
יוצא בעיטות או לחיצות? בעיטות
אבל זה בקאנטר לרוב אז יוצא לי לפעמים לחיצות.. האם הרגליים שלכם הולכות אחורה, קדימה או במקום הנכון בקפיצות? אין לי מושג...
אולי אחורה מדיי.. מכשולים- אילו מכשולים אתם אוהבים לקפוץ בתחרויות.(איקס,אפרייט, וכדומה)? לא יצאתי לתחרויות..אבל אני יוצאת אולי עוד כמה חודשים לאיקסים..אז איקסים
ואיזה סוג מכשולים בתחרויות?.(של פטנט, קשת בענן, וכדומה)? אני מתה לקפוץ חומה ^^ אילו מכשולים אתם אוהבים לקפוץ בחווה.(איקס, אפרייט, וכדומה)?. איקסיםםםםםם, אני אוהבת גם המון מכשולים נמוכים אחד אחרים השני...כמו בגריד...רק שכולם אחד אחורי השני ונמוכיםםם...ואז זה הכי כיף בארץץץץ ואיזה סוג של מכשולים בחווה?. (של פטנט, קשת בענן, וכדומה) לויודעת...אבל יש מכשול נורא יפה שמישהי שנסעה לחו"ל ציירה והוא נמצא במחסן של המנז'.. קורות האם יש לכם קורות ישנות כאלה ליומיום בחווה? או יפות כאלה? רגילות מעץ, לא צבועות. האם אתם צובעים מדי פעם את הקורות הפחות יפות שיש בחווה ליומיום? לא...לא נראה לי לפחות.. אילו קורות יש לכם לתחרויות? מושקעות, זרוקות? מושקעותתתתתתתת. אני וליאן התלהבנו ממכשול גאווה שהיה לנו בדרבי.. אם צובעים את הקורות- מי? אתם? המדריכים? המנהל? מי? לויודעת...מי שמבקשים ממנו.. שיעורי הקפיצות- כל כמה זמן יש לכם שיעורי קפיצות? מממ..כל שבוע פעם- פעמיים האם אתם אוהבים לקפוץ? יותר מדברים אחרים? ברור !!!!! זה הכי כיףףףףף האם אתם מרוצים ממדריך הקפיצות? מאוד !^^ מה הסוסים/פונים/סוסות/פוניות שאתם אוהבים לקפו איתם מהחווה? רק כפיררררררררררר (המלך) ציוד לקפיצות צ'אפס או מגפיים? לתחרויות וליומיום. מגפיים. יש לכם ציוד שונה לשניהם? שו ? שוט ארוך או שוט קצר או באורך בינוני? מה שיוצא..בעיקר ארוך...בשיעור האחרון קפצתי בלי שוט ודווקא הלך לי טוב אז אולי אני אהיה בשיעורים בלי.. מה אתם משתמשים לקפיצות? מכנס רכיבה שונה? איזה צבע?לתחרויות יש מכנס נפרד. איזה צבע? מממ..בתחרויות אני בטח אקח את הכחול החדש שאני אקנה (מחרררר
) או את הבז' שסחבתי מהארון של המכנסיים הישנות... תחרויות באיזו חווה אתם הכי אוהבים להתחרות קפיצות? לא התחרתי עדיין
השנה אני מתחרה בטוח רק אצלנו.. כמה הייתם אמורים/תתחרו השנה בקפיצות? בטח לא הרבה, אבל אני בכל זאת רוצה כמה פעמים בשביל הכיף החווה שלכם היא רק קפיצות? מממ..עושים בעיקר קפיצות...אז כן.. מתנהלות בה תחרויות? איזה? יש תחרויות קפיצות...רגילות...ויש גם ת'דרבי.. מפורסמים קופצים- איזה מפורסמים שקופצים על סוסיהם אתם מכירים? לויודעת.. האם יש איזה מישו שיצא, או שיש לו קשר לחווה שקופץ בחו"ל? לא...נעם בונה מסלולים..או משו כאזה..פעם הוא הסביר לי את זה בדרך לאורווה.. יש אנשים מחוותכם, שיש להם חוות בחו"ל? איפה? לא...

Shai Felton

New member
טחחח..../images/Emo77.gif

המכשול גאווה הוא בכל התחרויות..... גיל שונא אותו
גם אוטי... טחחח....מכשול מעצבן....

צדק8

New member
מכשול שאווהההה

אני וליאן מאוהבות בטרוףףףףףףףףףף

תשובוווווווווות!!!!!

ישיבה קלה-ישיבת קפיצות תארו את הישיבה הקלה שלכם? אממ אני ישים תמונה בהזדמנות כי אני לא בבית.. האם המדריך מעיר לכם על הישיבה? יש לי ישיבה די בסדר אני לא מפריעה לסוס וזה מה שחשוב.. אם יש משהו שאני מפריעה לסוס בישיבה הוא אומר לי.. לפני המכשול אתם מתמקדים בישיבה? אני בעיקר מתמקדת בקצב של הסוס, להרגיש את הסוס, ספירת צעדים ולהיות יחד עם הסוס בקפיצה.. במכשולי קומבינציה אתם יושבים גם בין הרווחים בין המכשולים? כן.. אחרת יש משקל על הרגליים הקדמיות של הסוס ויותר קשה לו אחר כך להרים את עצמו בקפיצה השנייה.. צריכים לשבת אחורה ולקחת תסוס עם היד אחורה שהוא יכניס את הרגליים מתחת לתחת ושיהייה לו קפיץ.. רגליים אתם מצליחים לשמור את הרגליים עם עקבים למטה ולא צ'ארלי צ'פלין? כן, אוי ואבוי אם אני יהייה צ'ארלי צ'אפלין אני ידקור את הסוס עם הדורבן בלי הפסקה למרות שאני רוכבת בלי דורבנות עכשיו.. אתם מדרבנים במהלך המכשול או ביניהם? יוצא בעיטות או לחיצות? לפני המכשול אני תמיד שומרת רגל ליד הסוס..ואם צריך כמובן מדרבנת.. האם הרגליים שלכם הולכות אחורה, קדימה או במקום הנכון בקפיצות? אממ בדר"כ בקפיצה עצמה מעל המכשול הרגל במקום הנכון רק בההתרוממות ההתחלתית של הסוס היא טיפה אחורה אבל זה לא נורא.. מכשולים אילו מכשולים אתם אוהבים לקפוץ בתחרויות.(איקס,אפרייט, וכדומה)?. אני אוהבת אפרייטים ואוקסרים.. חומה זה מפחיד!! ואיזה סוג מכשולים בתחרויות?.(של פטנט, קשת בענן, וכדומה)?. פפפ לא משנה לי אני אוהבת אבל שהמכשולים צבועים יפה.. אילו מכשולים אתם אוהבים לקפוץ בחווה.(איקס, אפרייט, וכדומה)?. אוקסרים עד גובה של 1.10 כי אז זה קצת מפחיד למרות שמסתדרים.. ובעיקר אפרייטים ולקפוץ מעל פלסטיקים כאלה גדולים כמו שהיום קפצתי
זה כייף!!! ואיזה סוג של מכשולים בחווה?. (של פטנט, קשת בענן, וכדומה)?. פלסטיקים, אממ חומה זה נחמד אבל מפחיד קצת.. ולא משנה.. קורות האם יש לכם קורות ישנות כאלה ליומיום בחווה? או יפות כאלה? כן, הן דווקא לא כאלה ישנו הן במצב דווקא טוב.. האם אתם צובעים מדי פעם את הקורות הפחות יפות שיש בחווה ליומיום? פפפפ לפעמים.. שיוצא.. אילו קורות יש לכם לתחרויות? מושקעות, זרוקות? יש דווקא קורות יפות!!!! יש כמה סטים של מכשולים לתחרויות ויש כאלו שמשתמשים בקורות היפות של היום יום.. אם צובעים את הקורות- מי? אתם? המדריכים? המנהל? מי? בדר"כ לפני תחרות צובעים תקורות של התחרות... ומי שצובע זה העובדים בחווה ואם מישהו רוצה הוא מוזמן לעזור.. שיעורי הקפיצות כל כמה זמן יש לכם שיעורי קפיצות? אממ בתחרויות יש לי פעם בשבוע ושאין תחרות יש לי שבוע אחד אימון אחד ושבוע אחר כך 2 אימונים זה מתחחף כל שבוע.. האם אתם אוהבים לקפוץ? יותר מדברים אחרים? ברורר!! זה ממש ממש כייף!!!!! האם אתם מרוצים ממדריך הקפיצות? יאפ הוא עושה דברים ממש כייפיים שעוזרים המון ובונים טכניקה לסוס ולרוכב.. מה הסוסים/פונים/סוסות/פוניות שאתם אוהבים לקפו איתם מהחווה? אפולו האחד והיחיד!!!!! יש לו קפיצות כייפיות!! ציוד לקפיצות צ'אפס או מגפיים? לתחרויות וליומיום. יש לכם ציוד שונה לשניהם? אממ בעקרון יש לי 3 זוגות של צ'אפסים 2 מהם הם כזה ליום יום ועשיתי לפני חודשיים בערך עוד זוג של תחרויות שהן דמוי מגף ממש יפות! שממש טוב וכייף לרכב איתן אבל אני מעכשיו ירכב עליהן בתחרויות כדי לא להרוס אותן.. שוט ארוך או שוט קצר או באורך בינוני? מה אתם משתמשים לקפיצות? אני בעקרון משתמשת בשוט דרסז' לרכיבה בבית.. הכי נוח והכי קל.. בתחרות אני לוקחת שוט קפיצות.. חייבים!
מכנס רכיבה שונה? איזה צבע? לתחרויות יש מכנס נפרד. איזה צבע? קניתי עכשיו מכנס לבן של הורקה אבל אני קונה אחר של פרימייר ומחליפה את זה לז'קט.. וברכיבה בבית יש לי מכנס שחור מארה"ב ממש טוב ועוד אחד של פרימייר בצבע כחול כהה.. גם מעולה.. תחרויות באיזו חווה אתם הכי אוהבים להתחרות קפיצות? כנווות!!!!! הכי הולך לי שם והמסלולים שם הכי רגועים ויש זמן לחשוב בין מכשול למכשול... אבל המגרש על הפנים.. ואני גם אוהבת להתחרות אצלנו בחווה! כמה הייתם אמורים/תתחרו השנה בקפיצות? אני יתחרה במטר ובסוף העונה יעלה ל-1.10.. החווה שלכם היא רק קפיצות? מתנהלות בה תחרויות? איזה? החווה שלנו היא קפיצות ודרסז'.. ומתנהלות בה בסביבות ה-3-4 תחרויות בשנה.. 2 קפיצות ואחד דרסז' או שיכול להיות מצב של 3 תחרויות קפיצות! ואצלנו השנה יוצאים להתחרות: יפתח על אוריקה אסף וחן על רעם אני על אפולו אליעד על זאוס שלו טלי על גרניט ואולי אוניקס.. ליאון על קיוקומבר איתי ועדי יתחרו כנראה על סוסי בית ספר ואולי יהייו עוד כמה שיתחרו על סוסי בית ספר.. ויכול להיות שסהר יתחרה על ומפיר.. הוא התחיל איתו פנסיון היום אז זה לא בטוח בכלל!!... פפפ השנה מתחרים מלאאאאאאאא!!!!

למעלה