../images/Emo103.gif../images/Emo103.gif../images/Emo103.gif
ישיבה קלה-ישיבת קפיצות תארו את הישיבה הקלה שלכם? ישיבה נורמלית, ידיים עם קשר אך נותנות לסוס, רגליים במקום, תחת כמו שצריך, כתפיים פתוחות, גב ישר אבל עם הכיפופון שיש. האם המדריך מעיר לכם על הישיבה? העיר, עכשיו מדי פעם אבל פחות. לפני המכשול אתם מתמקדים בישיבה? גם בזה וגם בהמון דברים אחרים. במכשולי קומבינציה אתם יושבים גם בין הרווחים בין המכשולים? יושבת בין הרווחים כי בדרך כלל אין לי הרבה צעדים ברווחים. אך תלוי. רגליים אתם מצליחים לשמור את הרגליים עם עקבים למטה ולא צ'ארלי צ'פלין? בדרך כלל כן. אבל לדעתי הן הולכות טיפה אחורה. ויכול להיות זה בולט.. אתם מדרבנים במהלך המכשול או ביניהם? יוצא בעיטות או לחיצות? לחיצות תמיד. אין סיבה לבעוט. ואני גם לא בועטת! האם הרגליים שלכם הולכות אחורה, קדימה או במקום הנכון בקפיצות? מדי פעם אחורה, או שבמקום. מכשולים אילו מכשולים אתם אוהבים לקפוץ בתחרויות.(איקס,אפרייט, וכדומה)?. אוקסר, אפרייט, טריפל. ואיזה סוג מכשולים בתחרויות?.(של פטנט, קשת בענן, וכדומה)?. קשת בענן, חומות. אילו מכשולים אתם אוהבים לקפוץ בחווה.(איקס, אפרייט, וכדומה)?. אוקסר, אפרייט, איקס, טריפל לא מזיק מדי פעם.. ואיזה סוג של מכשולים בחווה?. (של פטנט, קשת בענן, וכדומה)?. חומות!! גדרות!! קורות האם יש לכם קורות ישנות כאלה ליומיום בחווה? או יפות כאלה? רק יפות. עשינו "מבצע- צבע את הקורות" האם אתם צובעים מדי פעם את הקורות הפחות יפות שיש בחווה ליומיום? צובעים אחרי שהם מתחילות להישבר, והצבע דוהה כזה.. אילו קורות יש לכם לתחרויות? מושקעות, זרוקות? אין אצלינו תחרויות- כל הקורות יפות כי צבענו את כולן. המדריכים בעיקר.. אם צובעים את הקורות- מי? אתם? המדריכים? המנהל? מי? המדריכים בעיקר- אנחנו רק עוזרים. שיעורי הקפיצות כל כמה זמן יש לכם שיעורי קפיצות? יש לי פעם או פעמיים או שלושה שיעורים בשבוע, פעם זה ופעם זה..(אינגליש) האם אתם אוהבים לקפוץ? יותר מדברים אחרים? הכי שיש! האם אתם מרוצים ממדריך הקפיצות? מאד! למרות שזה לא מדריך קבוע.. כולם סבבה! מה הסוסים/פונים/סוסות/פוניות שאתם אוהבים לקפו איתם מהחווה? חוואג', רוזן ופוצ'יני
ציוד לקפיצות צ'אפס או מגפיים? לתחרויות וליומיום. יש לכם ציוד שונה לשניהם? לקיץ וליומיום- צ'אפס ונעלי רכיבה לתחרויות- מגפיים. לחורף מגפיים. שוט ארוך או שוט קצר או באורך בינוני? מה אתם משתמשים לקפיצות? שוט קצר לקפיצות. למרות שאם חוואג' בדרך כלל יוצא לי עם ארוך.. מכנס רכיבה שונה? איזה צבע? לתחרויות יש מכנס נפרד. איזה צבע? תחרויות- בז'
יומיום- שחורים
תחרויות באיזו חווה אתם הכי אוהבים להתחרות קפיצות? ניר דוד.. כמה הייתם אמורים/תתחרו השנה בקפיצות? אמורה- 70-80.. החווה שלכם היא רק קפיצות? מתנהלות בה תחרויות? איזה? קפיצות ודראסז' כלומר אינגליש, אין תחרויות בה.. מפורסמים קופצים איזה מפורסמים שקופצים על סוסיהם אתם מכירים? רודריגו פסואה
האם יש איזה מישו שיצא, או שיש לו קשר לחווה שקופץ בחו"ל? ירון. הוא רוכב מהמם.. יש אנשים מחוותכם, שיש להם חוות בחו"ל? איפה? ירון. הוא בעצם גם מן מנהל החווה. יש לו חווה בבוסטון אם אני לא טועה. אגב- מצורפת תמונה של ירון קופץ, מה דעתכם??? איזה גובה אתם חושבים שזה?