פרק 11

ba r2 0 1 0

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo70.gifפרק 11../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

היום בשעה 20:45 ישודר פרק מס' 11 בסדרה "אלביס, רוזנטל והאישה המסתורית"
להזכירכם, הפרק הקודם הסתיים בכך שאסתי הסתכלה במבט מופתע על עומר ואמרה: "עומר! מה קרה לך???" (אני מקווה.... עבר הרבה זמן מאז הפרק האחרון!)
כל ההשערות, תגובות, מחשבות, דעות ואהבות שיש לכם לפרק או למשהו שקשור לו לפה
צפייה מהנה

RoieL

New member
פניה נרגשת לעמית:

אני מבקש שוב להכניס את תקציר פרק 10 שכתבתי לטאגליינס
גם היום אפרסם תקציר. הגיעו לאוזני שמועות על תוכן הפרק
אסור לכם להפסיד!

לא נכון

הפרק הקודם הסתיים בכך שאלביס אומר לצבי "מה קרה לעומר?" ובפרק הזה
הוא יגמר כשאסתי מופתעת ואומרת "עומר מה קרה לך?"

Double U

New member
פרק מדהים, קורע וקורע לב../images/Emo2.gif

אהבתי את הקטע שהאישה שישבה בבית קפה הרימה את החפצים שלה מהשולחן כדי שעלמה לא תפיל אותם
אני לא מבין איך איקה לא מסוגלת לשמוע מה שאלביס מספר לה!!! ו...יוני הוא הבן של ויקטור מארק! (לפי תקציר הפרק הבא).

RoieL

New member
בכל זאת,

אם מישהו מאיתנו פספס את הפרק, או לא ראה את כל "תקציר הפרקים הבאים" [כמוני], זה סוג של ספוילר

uroren

New member
אני בשוק!

מה קרה לעומר???? מי שיודע שיגיד לי במסר אישי טוב.??? אני בשוק- ויקטור מארק= אבא של... של.... של יוני/חני!!!!!!!! איכס!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אוף, אני רוצה לראות את עומר, ואין פרק שבוע הבא בגלל יום כיפור (?)

uroren

New member
כי............. (../images/Emo58.gif נראה לי)

נראה לי= עידית מרגישה לבד- היא מפרסמת מודעה בעיתון שמחפשת מישו לבילוי *אהמ אהמ* ועומר עונה לה. חני/יוני שומעת על זה ובטח כועסת אז היא מרביצה לו. או עידית מרגישה לבד- היא מפרסמת מודעה בעיתון שמחפשת מישו לבילוי *אהמ אהמ* ועומר עונה לה. חני/יוני מגלה שהוא נשוי ומתעצבן/ת. אולי למישו יש השערות אחרות?

uroren

New member
ככה:

היה ב:"בפרקים הבאים" כזה קטע שעידית אומרת שהיא פרסמה מודעה ושענה לה אחד חמוד בשם עומר. אחר כך רואים את חני/יוני מרביץ לעומר (השערה). עשיתי אחד ועוד אחד. בדרך כלל אני צודקת
עידית אומרת כל הזמן שהיא מתפשרת על נעם כי היא רוצה מישו. היא בטח פרסמה מודעה ועומר ענה לה. אולי אפילו כדי לנקום באסתי.

למעלה