פרק 11

ba r2 0 1 0

New member
פרק יפה../images/Emo70.gif מעצבן שהם כל פעם דוחים

את הזה עם עומר! והם כל פעם מראים את המתח של הפרק הבא אז זה מעצבן כי צריך לחכות לא רק שבוע אלא שבועיים! היה פרק יפה! נטלי כרגיל מצויינת! אלביס: "תתרחק מאיקה! מאיקה תתרחק!" אני לא יודע אם לרחם על מצליח או לכעוס עליו! הוא מעצבן אותי!

RoieL

New member
תזכורת-

ליאון הבטיח שבפרק 12 משהו מאוד מיוחד יקרה לעומר. פרק 12 = פרק סיום העונה הראשונה

SoldieRonit

New member
רימו אותנו ../images/Emo70.gif המתח הורג אותי ../images/Emo70.gif

חשבתי שסוף סוף אני אגאל מיסוריי - אבל לא
מ-ה- ק-ר-ה- ל-ע-ו-מ-ר-
-
ועוד לא סיימתי לראות אצ הפרק אבל מרוב המתח הייתי חייבת לבוא לראות אולי כתוב פה כי אני כבר לא עומדת בזה

RoieL

New member
../images/Emo58.gifפוילר במיוחד בשבילך;")

אל תסמכי על זה, קיבלתי את זה מגורמים לא כ"כ רשמיים
עומר עבר תאונה וקיבל מחלה קשה. כתוצאה מן המחלה ומן הניתוח נשר לעומר השיער

SoldieRonit

New member
../images/Emo93.gif זה היה ברור .........בערך ../images/Emo3.gif

הרי חשבתי שאולי שינו את השחקן (כי המקור היה עסוק במעבר לפינה..) אבל זיהתי את הקול שלו .. אז כל הדרמה זה שהשיער השופע (והמהמם יש לציין
) נגוז (??!)

RoieL

New member
משהו כזה.. אבל שוב,

זה לא מקור שהידיעות שלו נכונות 100%. אני מאמין שרוב הפרטים פה נכונים. ואגב, באחד מן הפרקים הופיע ליאון בפתיח עם השיער הקצוץ החדש שלו [נראה כמו שחקן הוליוודי
], תוכנית לאחר מכן חזרה התמונה הישנה לפתיח

שיוש 12

New member
מה פיתאום!

לא נשר לו השער במהלך הצייד הזה שלא הוא עבר שינוי.. וגם האופי שלו ישתנה עקב כך הסתפר!

R O O L Y

New member
מישהו יכול לכתוב תקציר?

הייתי בטיול לילה, מ0:00 עד 7:00 בבוקר, ולפני זה לא הייתי בבית. הקלטתי את הפרק ומשהו בקלטת לא עובד, אוף! שוב הפסדתי! מישהו יכול להסביר לי מה קרה? בבקשה...
רוני.

שיוש 12

New member
../images/Emo58.gif אולי...

לפי התקציר רואים שעומר ועידית יהיה בניהם משהו... ביגלל זה יוני ירביץ לעומר... (עומר ועידית איזה שילו אימלהה).... ביגלל זה היא אמרה שאחד בשם עומר התקשר והוה נשמע חמוד

NOAM5317

New member
פרק מצחיק../images/Emo118.gif

אבל לא כ"כ... חני:"מה אתה עושב פה???" אלביס:"התגעגעתי"

MineraL

New member
../images/Emo45.gifפרק יפה../images/Emo3.gif

הקטע עם אלביס ושליין היה נחמד מאוד

למעלה