אה, זה אתה הייתי בטוחה שזאת אני.. חי חי.. סתם עלתה לי הברקה.. ^_^ לאמצחיק..
א אובלינה New member 8/10/03 #24 אה, זה אתה../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif../images/Emo75.gif הייתי בטוחה שזאת אני.. חי חי.. סתם עלתה לי הברקה.. ^_^ לאמצחיק..
אה, זה אתה../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif../images/Emo75.gif הייתי בטוחה שזאת אני.. חי חי.. סתם עלתה לי הברקה.. ^_^ לאמצחיק..
א אובלינה New member 8/10/03 #25 ולמה אף אחד לא ממשיך את השיר../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif *הולכת לטפל בזה בעצמי*
ב בואר New member 9/10/03 #27 אז אל תתפלאי, אל תתפלאי ../images/Emo41.gif../images/Emo15.gif *מתפלאת* דווקא! mwa-ha-ha-ha-ha!!!!!!!!!!1
אז אל תתפלאי, אל תתפלאי ../images/Emo41.gif../images/Emo15.gif *מתפלאת* דווקא! mwa-ha-ha-ha-ha!!!!!!!!!!1
א אובלינה New member 9/10/03 #28 אני לא יודע ללכת אני לא יודע לדבר לפחות אתה יודע לכתוב את ההודעה הזאת ושכחת להוסיף אה וואלה, לא היה מקום..
אני לא יודע ללכת אני לא יודע לדבר לפחות אתה יודע לכתוב את ההודעה הזאת ושכחת להוסיף אה וואלה, לא היה מקום..
ב בואר New member 9/10/03 #29 אני רק יודע שהקיר הזה נשבר../images/Emo41.gif../images/Emo15.gif תגידי תודה, אולי הוא לא יודע ללכת ולדבר, אבל הוא יודע שהקיר הזה נשבר ושהוא לא חוזר! אז, והוא גם יודע לשיר ולנגן... ועוד יאפההה!!
אני רק יודע שהקיר הזה נשבר../images/Emo41.gif../images/Emo15.gif תגידי תודה, אולי הוא לא יודע ללכת ולדבר, אבל הוא יודע שהקיר הזה נשבר ושהוא לא חוזר! אז, והוא גם יודע לשיר ולנגן... ועוד יאפההה!!
א אובלינה New member 10/10/03 #31 ואני לא חוזר../images/Emo70.gif../images/Emo75.gif הריהו לפפמים הם באים עעעעככככששששייייייווווו פפמים פפמים פפמים *מתלהבת* חי חי.. אוף, אני רציתי להתחיל אותם
ואני לא חוזר../images/Emo70.gif../images/Emo75.gif הריהו לפפמים הם באים עעעעככככששששייייייווווו פפמים פפמים פפמים *מתלהבת* חי חי.. אוף, אני רציתי להתחיל אותם
א אובלינה New member 8/10/03 #23 פה פפם פאאאאאאאאם../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif../images/Emo75.gif יייייייייייי
פה פפם פאאאאאאאאם../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif../images/Emo75.gif יייייייייייי