שלום ליעלי...
אז קודם כל אני אחתיל בזה שההודעה שלך היא לא כל כך נחמדה, וזה בלשון עדינה!!!!(ואפילו עדינה מאוד...) אני העלתי רעיון. זכותך המלאה להתנגד לו כמו רבות ואחרות פה, שהתנגדו, רשמו מה דעתן,ורשמו יפה, בנימוס ובנחמדות. עדיין זה לא אומר שאין לי זכות לחשוב אחרת. אני חושבת שחלק מהמגיבות פשוט לא הבינו את ההצעה שלי, אבל בכל זאת, התנגדו, וכתבו את זה יפה. עניין החלפת השם היה בדיוק בגלל מגיבות כמוך. אני משתתפת כאן קבוע, ובד"כ חברה של כולם ומתכתבת עם הרבה בנות (גם כאלה שמתנגדות פה בשירשור, ותתפלאי, לפעמים גם איתך...) חלק מהעניין של הפורום הוא לתת לכל אחד להביע דעה, ולא לפנות בכינויים כגון "טרול" וכו... נחמד לי בפורום וחבל שהודעות חשובות נדחקות לעמודים אחוריים בגלל שיש פה בלאגן... אני עדיין חושבת שריכוז הודעות תחת כותרות יכול לעשות רק טוב לפורום המקסים הזה ולשאלות רבות וחשובות שהולכות לאיבוד וזכותי המלאה לחשוב כך. מנהלת הפורום יכולה לבחור בדרך שהיא רוצה לנהל את הפורום. אני רק העלתי רעיון. אודה לך אם להבא גם את הדעות הכי קיצוניות שלך וגם את הכינויים הכי יפים שיש לך, תוכלי לומר בלשון עדינה.. סה"כ אני חברה שלך.... (כולנו חברות פה...) תודה. (למי שלא קרא, אני מבקשת לקרוא את התגובה שלי לליטל...)