בנות שימו לב

נושישה

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo70.gif../images/Emo124.gifבנות שימו לב../images/Emo70.gif../images/Emo36.gif

כל הודעה שניה בפורום היא סקר, שמתם לב????? כדי שלא נעיף ככה את ההודעות של החברות שלנו לדפים אחרים, בואו נפתח
מיוחד לסקרים....

נושישה

New member
אני מתנצלת שיצא פעמיים...

ואני מאוד יודה למנהלת הפורום אם היא תכניס את כל הסקרים מתחת להודעה אחת... זה יהיה יותר טוב לכולנו.... נוכל לראות יותר הודעות בדף הראשון, שאלות ששאלנו ישארו כאן יותר זמן , ונקבל יותר תשובות.... תודה מראש....

lovely2

New member
זה קצת לא פייר הגישה שלך...

קודם כל אני אישית וגם אחרות תמיד טורחים לכתוב בכותרת "סקר" שנית,למה את חושבת שסקרים הם לא חלק אינטגרלי מהפורום? למה הם צריכים להיות מסווגים ב|off|? שנית,זה קצת מעליב בתור אחת שמשתדלת לחשוב על רעיונות כדי ליצור עניין בפורום וגם מצלמת שנותנים לי להרגיש שהסקרים שלי\שלנו לא רלוונטים... אם ההודעות שלך נעלמות את מוזמנת להקפיץ כמו כולנו אבל אין שום סיבה שנהייה ב OFF.

shirka

New member
../images/Emo45.gif מסכימה עם ליטלי, עד שסוף סוף

יש לנו בית שמותר לדבר בו על הנושאים שמעסיקים א-ו-ת-נ-ו ...למה להגביל. סקר רלוונטי הוא לא
. הסקרים נועדו ליצור עיניין והם בהחלט רלוונטים (גם אלה של ההיכרות כי יש המון חבר'ה חדשים) הסקרים האלה לדעתי לפחות, מאוד מגבשים אותנו כקהילה. שלא לומר מאוד מאוד עוזרים לשמוע רעיונות חדשים וכיוונים שונים ממה שכל אחד רגיל ולפעמים לא שם לב אלהם.

רות1974

New member
וחוץ מזה הפורום הוא על

הוריםלתינוקות,כך שסקרים לגבי גלולות, חזיות, הנקה, שינה משותפת, השמנה של הורים מההריון וכיו"ב - רלוונטיים להפליא

נושישה

New member
ולרגע לא טענתי שלא

גם לדעתי כל הסקרים רלוונטים וחשובים, ונראה לי אפילו שלא היה סקר אחד שלא השתתפתי בו, ויותר מזה, אני לא רק חושבת שהם רלוונטים, אני גם חושבת שהם תורמים לאוירה הכיפית בפורום... אבל אין שום סיבה שהם לא יהיו מרוכזים יחד! לדוגמא, הסקר על השמות שלנו כבר ירד מהדף הראשון, אבל באה מצטרפת חדשה היום.. ואני הייתי מאוד שמחה לדעת למה היא בחרה בכינוי שלה, ואני בטוחה שאם השירשור הזה היה נשאר כאן היה לה גם קל יותר להכיר פה את כולנו... אם הסקרים יהיו מרוכזים הם גם ישארו יותר זמן פה, בדף הראשון... שוב, אין לי בעיה עם הסקרים, להפך, אני אוהבת אותם, רק חושבת שצריך לרכז אותם! תודה על ההקשבה!

נושישה

New member
הי ליטל...(לא טעיתי, נכון?)

תראי, אני קודם כל מתנצלת אם פגעתי בך או באחרות, אך לא זאת היתה המטרה... תני לי להסביר את עצמי לפני שאת נעלבת לי פה... OK ? אז ככה... קודם כל אני חושבת שיש לך רעיונות מקסימים ואת באמת לוקחת חלק מאוד חשוב בעניין פה בפורום... הסקרים הם דבר מדהים לדעתי... הרעיונות של הסקרים הם רעיונות מעולים ומאוד מאוד מאוד מעניינים... אבל אני חושבת שאפשר לשמור את כל הסקרים מתחת לOFF אחד, ואין בזה כל רע.... להפך... אם נפתח פה OFF לשאלות, OFF לסקרים, OFF להשווצות, ו-OFF לענייני אוכל לדוגמא, אז נוכל יותר בקלות להתמצא בפורום, ושאלות חשובות שבנות שואלות כאן ישארו יותר ימים בדף הראשון ולא ידחקו לדפים אחרים תוך כמה שעות... הפורום הזה הוא מקסים! כל כך חיכינו שהוא יפתח, ועכשיו יש כאן כל כך הרבה בלאגן, ואני כותבת שאלה, וצריכה כל הזמן להקפיץ.... אני לא מבינה רק למה את חושבת שהודעת OFF היא פחות טובה? אני ממליצה לך שתכנסי קצת לפורום הנקה... שם כל הזמן שמים הודעות OFF וזה נורא עוזר.... (אגב, נראה לי שראיתי אותך שם...)

../images/Emo45.gif הסקרים הם רעיון ממש מצויין

לדעתי. והם חלק מאד אינטגרלי מהפורום, ולדעתי, כמו שכתבה ליטל גם יוצרים עניין. לי באופן אישי מאד נחמד לענות עליהם ועוד יותר נחמד לראות מה אחרות עונות וללמוד מהן. (יסלחו לי הגברים שבינינו, אם יש, אבל יש אישור מהאקדמיה לפנות בנקבה לרוב..).

../images/Emo45.gif מסכימה עם ליטל

בשביל זה פתחו את הפורום הזה שנוכל לכתוב בלי שיעירו לנו הסקרים ממש לא צריכים להיות |off| ולכל סקר צריך שיהיה כותרת משלו אחרת זה סתם יצור באלגן

mili999

New member
מסכימה עם ליטל ../images/Emo45.gif

הסקרים הם לדעתי חלק די מרכזי בפורום וכיוון שהפורום עוד חדש יש מקום לסקרי הכרות. הבעיה בשרשור אחד ארוך ומרוכז זה שהנושאים השונים די נבלעים בו.

ayelet i

New member
../images/Emo45.gif גמני מסכימה עם ליטל!

אני חושבת שהסקרים הם חלק בלתי נפרד מהפורום. אני מאד נהנית כשמישהי מעלה רעיון חדש לסקר - לרוב מאד מתעניינת בתשובות, הרבה פעמים גם לומדת המון! ואם לא מעניין אותי? עוברת הלאה! לרשום בראש ההודעה "סקר" זה די והותר.

נושישה

New member
אני מתנצלת אם פגעתי במישהי

זאת בטח לא הכוונה... תתיחסו בבקשה להודעה שלי יפה ותקראו בבקשה עד הסוף אפילו אם אתן לא מסכימות... הסקרים הם דבר מצויין!!!!! לא להוציא אותם, אבל לרכז אותם!

וככה כל הפורום יהיה מרוכז מתחת

לנושא אחד? נשמע לי בלגן עצום. שימי לב לגודל של השרשורים מתחת לכל שאלת סקר. אם זה כל-כך מפריע לך, אפשר להפסיק להשתמש במילה "סקר" בכותרת, מאחר וכל אחת מהשאלות היא לחלוטין לא OFF TOPIC לנושא של הפורום, להבדיל מפורום הנקה. יפה שאת מעלה הצעות, אבל יש לי כמה שאלות: יש שתי מנהלות לפורום והצעות כאלו אולי כדאי להפנות אליהן במסרים? בטח שלא לפתוח כותרות חדשות שתחתיהן צריכות להיות מרוכזות לדעתך הודעות סקר. הכותרות החדשות האלו דחקו לפחות שלוש הודעות לעמוד הבא. וחוץ מזה, שמתי לב שאת כותבת בהודעה אחרת שאת משתתפת קבועה וששינית את שמך לצורך העלאת ההצעות שלך? למה? ואם את כל-כך לא רוצה לפגוע באף אחת (כדברייך), אז למה שינית את שמך?

yaelli10

New member
../images/Emo45.gifלשרונס

עוד לכשראיתי את ההודעה התמוהה הזאת... חשבתי לעצמי כך, העדפתי להתעלם מכיוון שאותה הגברת, נראתה לי משום מה טרול
משום מה עם כל החלפת השמות האלו.

נושישה

New member
שלום ליעלי...

אז קודם כל אני אחתיל בזה שההודעה שלך היא לא כל כך נחמדה, וזה בלשון עדינה!!!!(ואפילו עדינה מאוד...) אני העלתי רעיון. זכותך המלאה להתנגד לו כמו רבות ואחרות פה, שהתנגדו, רשמו מה דעתן,ורשמו יפה, בנימוס ובנחמדות. עדיין זה לא אומר שאין לי זכות לחשוב אחרת. אני חושבת שחלק מהמגיבות פשוט לא הבינו את ההצעה שלי, אבל בכל זאת, התנגדו, וכתבו את זה יפה. עניין החלפת השם היה בדיוק בגלל מגיבות כמוך. אני משתתפת כאן קבוע, ובד"כ חברה של כולם ומתכתבת עם הרבה בנות (גם כאלה שמתנגדות פה בשירשור, ותתפלאי, לפעמים גם איתך...) חלק מהעניין של הפורום הוא לתת לכל אחד להביע דעה, ולא לפנות בכינויים כגון "טרול" וכו... נחמד לי בפורום וחבל שהודעות חשובות נדחקות לעמודים אחוריים בגלל שיש פה בלאגן... אני עדיין חושבת שריכוז הודעות תחת כותרות יכול לעשות רק טוב לפורום המקסים הזה ולשאלות רבות וחשובות שהולכות לאיבוד וזכותי המלאה לחשוב כך. מנהלת הפורום יכולה לבחור בדרך שהיא רוצה לנהל את הפורום. אני רק העלתי רעיון. אודה לך אם להבא גם את הדעות הכי קיצוניות שלך וגם את הכינויים הכי יפים שיש לך, תוכלי לומר בלשון עדינה.. סה"כ אני חברה שלך.... (כולנו חברות פה...) תודה. (למי שלא קרא, אני מבקשת לקרוא את התגובה שלי לליטל...)

yaelli10

New member
שלום "חברה"

יש לך זכות, it's a free country baby. אולי כדאי שאני אציע לך הצעה - בפעם הבאה, תזדהי, ו/או תציגי את עצמך. דברים יכולים היו להיות אחרת, ואולי התגובה שלי גם היתה יכולה להיות אחרת.

נושישה

New member
לא חשבתי לרגע

שכל הפורום יהיה מרוכז תחת נושא אחד, אלא תחת כמה נושאים מרכזיים הקשורים בהורות לתינוקות. זה דבר שיכול לעשות פה קצת סדר. ספרתי לפחות 5 סקרים עכשיו בדף הראשון, שבמקומם יכלו לבוא 5 שאלות מאוד חשובות שנדחקו לדף השני. תראי, אני בד"כ משתדלת להקפיץ הודעות שעוברות לדף השני, ומדהים לראות שגם אחרי יומיים יש עוד עצות ורעיונות לאנשים... אז נכון שההודעות שלי הורידו 3 הודעות, אבל הסקרים הורידו 5. את יודעת מה? אולי צריך לעשות הפוך! אולי צריך לרכז את כל השאלות החשובות שבנות שואלות, כדי שלא "יברחו" להם לדפים אחרים... כל מה שאני מנסה להגיד, שעד כמה שהסקרים הם מהנים וטובים ויפים, הפורום לא נועד רק בשבילם, ולשאלות של החברות שלנו יש מקום לא פחות חשוב... ובקשר לשינוי השם, תקראי את ההודעה של יעלי10 ואת התגובה שלי אליה....

למעלה