בנות שימו לב

dafgol

New member
הי נושישה

תרשי לומר כמה מילים. קודם כל אין צורך להתחבא מאחורי שם אחר , אנחנו כולנו חברות בפורום ובכלל...ופתוחות לשמוע דעות של כולן\ם. אחת הסיבות שרצינו להקים קהילה משלנו היא הצורך להימנע מ
ים למיניהם. הכל קשור להכל ולכולנו.ולא קשור אם הנושא רלוונטי או לא... גם אם הודעה " נעלמת " לה למטה , תמיד אפשר להקפיץ , ואם סקר לא מעניין מי מאיתנו...פשוט לדלג הלאה.חוץ מזה שגם אם חוזרים דף שניים אחורה...לא קרה כלום...נהפוכו... את יכולה להבין בוודאי שרוב הבנות לא מעוניינות ב
, אחרת היו פותחות בעצמן הודעה שכזו. כמובן שאף אחת לא רוצה להעליב ו\או להיעלב , אלא לשמור על מצב רוח טוב ואווירה כייפית בבית שלנו. הפורום נבנה ונוצר ( ועדיין בשלבי צמיחה ... ) לנוחיות והנאת כולנו. וכל מי שרוצה להציע סקר ולהשתתף הרי זה מבורך. מקווה שהדברים הובנו בצורה הנכונה מכל הצדדים. יום טוב לכולנו !!! דפנה.

דלית 3

New member
שאלה: אם ההודעה של נושישה היתה

נראית כך: "כדי שלא נעיף ככה את ההודעות של החברות שלנו לדפים אחרים, בואו נפתח כותרת מיוחדת לסקרים...." גם הייתן כותבות את כל מה שכתבתן למעלה? סתם נראה לי שללא הסימן
בהודעה המקורית הכל היה נראה אחרת. ולענין עצמו, נראה לי שאם יש כמה נושאים שיש בהם כמה הודעות, כדאי לשרשר - כמובן כל עוד זה לא מוגזם. כמו שיש שירשור תמונות שבתוכו יש תת שירשורי תגובות למתוקים שלנו אפשר לפתוח אחת לכמה ימים שירשור סקרים שכל סקר מתחיל בסימן מוסכם (למשל
ולהקפיד שהסימן לא יופיע בהודעות שהן לא תחילת סקר. כנ"ל שירשור שאלות שונות בנושאי שינה, שיניים וכד'. * בצורה כזו, מי שרוצה עזרה בנושא מסויים תוכל לקרוא תגובות לשאלות אחרות באותו נושא והמשיבות לא יצטרכו לענות על אותה שאלה בכמה מקומות שונים לשואלות שונות.

דלית 3

New member
הבהרה: כבר נישאלתי אם אני נושישה

- זריזים פה - והנה התשובה שלי: "זו ממש לא אני כשכתבתי מה שכתבתי, בגלל שידעתי שזה לא כמו כל הזרם, חשבתי שאולי עדיף לי להמציא כינוי זמני ולהסתתר מאחוריו. החלטתי שלא כך צריך להראות פורום. ביום שבו ארגיש צורך להסתתר - אפסיק להשתתף באותו פורום
" פשוט שמתי לב שרק לקראת סוף השירשור התחלתם להתייחס לעיקר (עקרון השירשור) ולא לטפל (סימן ה-
). חבל לי שכבר בתחילתו של פורום חדש תתחיל אוירה לא נעימה. שיהיה לכולנו רק טוב

dafdaf

New member
דלית אני לא מסכימה איתך מסיבה

פשוטה, סקר בדר"כ גורר אח"כ שרשור מאוד מאוד ארוך תארי לך שיהיו 3 סקרים בשרשור אחד, איך זה יראה
יהיה עוד יותר בלאגן ואי אפשר יהיה להבין כלום מקובל עלי שרשור מרוכז של תמונות אבל שרשור של סקרים זה לי מוגזם ועוד דבר, לא מקובל עלי ההתחבאות הזו, אם היא חברה קבועה בפורום שתכתוב בשמה

דלית 3

New member
בין אם אנחנו מסכימות או לא - זו

תשובה עניינית וכך צריך להיות דיון. יש משהו במה שאת כותבת ולכן גם היתה ההסתייגות שלי בהודעה המקורית וההצעה לשרשר רק מה שלא מאוד ארוך. לגבי ההתחבאות, אני יכולה רק להגיד שחבל לי שחברה בפורום מרגישה צורך להתחבא. אני שותפה או קוראת בעוד פורומים, ויש כאלה שהאוירה בהם ממש לא נעימה ואין לי מושג למה אנשים נשארים שם. אבל יש פורומים שבהם לא תמצאי כאלה טונים וככה הייתי רוצה שיראה הפורום הזה. בעצם כל פורום. ולפני שאת שואלת איזה פורום - תציצי, לדוגמא, בפורום מתכונים (75)

dafdaf

New member
קודם כל את לא יכולה לדעת

איזה דיון יתפתח לשרשור ארוך ואיזה לא כך שזה ממש לא רלוונטי שנית, אמנם הפורום חדש יחסית אבל למה שמישהי תתחבא, אי פעם תקפנו מישהי רק בגלל שיש לה הצעה
חוץ מזה, מה קשור פורום מתכונים? זה הפורום הכי מבולגן שאי פעם נכנסתי אליו...

נושישה

New member
הפעם!

תשובה לשאלה... אי פעם תקפנו מישהי רק בגלל שיש לה הצעה....? אז הפעם... ובמבט לאחור אני שמחה שהסתתרתי... אם לא הייתי מסתתרת, הייתם תמיד שונאות אותי ורק בגלל שדעתי שונה משלכם... (יום השואה היום, אירוני לכתוב משפט כזה על שנאת חינם, ועוד היום...) אז אני לא דלית ואני שמחה לראות שלפחות דלית3 ירדה לסוף דעתי... אני חוזרת לשמי ומקווה לא להשתמש בשם זה יותר. חבל שלא הבנתם אותי (ואולי לא רציתם להבין...) ועוד יותר חבל שהגבתם כל כך בחריפות. זה היה ממש לא נעים...

dafdaf

New member
אף אחת לא תקפה אותך

רק הביעו דעה שנוגדת לדעתך ומבחינתי זה עוד יותר מעליב שאת מסתתרת מאחורי כינוי אחר...

דלית 3

New member
נכון אבל זו לא היתה הנקודה שרציתי

להאיר. חוץ מחצי המשפט הראשון של שרון וחצי המשפט האחרון של מילי99, כל הדיון כאן היה סביב השאלה (שלא היתה) האם סקר זה כן או לא אוף. ממושה בכלל לא טענה שזה אוף והנושא שלה היה "הצעה לשירשור" ואחרי שהיא ראתה שכולם מתמקדים ב"אוף" היא אפילו טרחה להסביר שהיא בעד סקרים - רק שאף אחד לא התייחס. ניסיתי להעלות את הדיון לנושא המקורי שממושה העלתה אבל ניראה לי שהמילה "אוף" לוחצת על נקודה רגישה אצל הבנות פה יותר מאשר שיערתי בהתחלה. לגבי ההתחבאות - אין לי מה להגיד חוץ מזה שחבל שיש פה בנות שמרגישות צורך להתחבא. אם זה מוצדק או לא אני לא שופטת - עם רגשות אי אפשר להתווכח. ולגבי פורום מתכונים, זו רק דוגמה אחת מכמה. יש שם אנשים יותר ופחות קרובים כמו בכל מקום אבל הם מקבלים את כולם. אני נעזרתי בו כמה פעמים בשאלות של מתחילים, הבת שלי שביקשה מתכון שתוכל להכין לבד (בת 11) ואפילו נער שבחצי שעה הקפיץ פעמיים את השאלה שלו - כולנו קיבלנו תשובות ענייניות ומנומסות (כולל הסבר עדין, מנומס ומנומק לנער עם בקשה לא לחזור על זה). גם פה בד"כ האוירה נעימה אבל הייתי שמחה שיהיו פחות "זיופים".

תמרה*

New member
לא כ"כ ברור לי כל הויכוח הזה

מה בדיוק ההבדל בין סקר לבין כל הודעה אחרת??? חבל לפגוע באוירה המדהימה שנוצרה פה בזמן הקצר שקיים הפורום, אני מקווה שכל אחת תרגיש נוח לכתוב פה כל דבר בשמה האמיתי ושהתגובות תהינה ענייניות ערב נעים לכולם שיהיה

למעלה