וואו, זה הולך להיות ארוך.
הם הלהקות רוק הראשונה ששמעתי בידיעה שאני שומעת רוק. כשאני שומעת שירים שלהם זה עושה לי צמרמורת, והרי זה מה שמוזיקה צריכה לעשות, לא? הם שינו לי את החיים. הם ביגרו אותי בעזרת השירים שלהם וגרמו לי להסתכל על העולם בורה שונה לגמרי. בגלל שאני קראתי את השירים שלהם השתפרה לי האנגלית (כל מילה שלא הבנתי בדקתי במילון וזה)... אני מרגישה שהם מצליחים להבין אותי, בלי אפילו להכיר אותי, ולספר לי על מה כואב לי, ומה אני מרגישה. שאני רואה תמונות שלהם מחייכים זה גורם לי לחיי גם כשאני לא כל כך שמחה. שאני רואה סרטונים מצחיקים שלהם אני צוחקת, גם כשאני לא כל כך שמחה. שאני רואה את ההופעה שלהם כולה ב DVD אני מסוגלת לבכות ולהתרגש כל כך... בגלל שאני כל כך מתחברת למוזיקה שהם עושים. בגלל ATIG נהייתי חברה של חבר שלי. הם גרמו לשולם ביני לבין חבר שלי. כשאני עצבנית ושומעת את השרים שלהם, כל שיר שלהם, אני נרגעת. בגלל שהמוזיקה שלהם כל כך מגוונת, ואף שיר לא דומה לשיר שני, ואף שיר לא דומה לשיר של אף להקה אחרת. שהם לא משעממים, וכל שיר שלהם מרתק וגורם לך לשמוע אותו עד הסוף. כי הם כנים. כי הם שינו כל כך הרבה מהאלבום הראשון לאלבום השני ולאלבום השלישי... בלי לפחד שייצא להם לא טוב. הם התחילו מכלום, והתקדמו להכל. כי לא ראיתי אותם אף פעם בMTV ולא שמעתי אף פאקצה מזמזמת שיר שלהם. הם טובים בלייב יותר ממה שהם טובים בהקלטה. בגלל שהליריקה של חלק מהשירים שלהם יודעת לעשות לי כל פעם מחדש צביטה בלב... לא נמאס לי לשמוע אף שיר שלהם, גם אם אני שומעת אותו כל היום. הם נותנים לי השראה לכתוב עוד ועוד ועוד... בגלל שהם ארבעה אנשים בלהקה וכל אחד מוכשר ומעולה במה שהוא עושה, והשילוב בינהם> מנצח. בגלל שהם שרו באזה הופעה את השיר Rape me של נירוונה. כי יש לחלק מהעטיפות של הדיסקם שלהם משמעות נסתרת, ואני אוהבת משמעויות נסתרות... הם ממכרים. אני לא יכולה לעבור יום בלי לשמוע שירים שלהם. כי אני פשוט אוהבת אותם. וגאה לומר שאני שומעת אותם. שהם אף פעם לא השתוו ללהקה אחרת בשבילי גם אם אותה להקה היא ללא ספק הרבה יותר טובה מהם מבחינת גיטרות, תופים, בס, או קול... בשבילי הם להקה מספר אחת ואני לעולם לא אחדול מלשמוע אותם. בטוח יש עוד
אם אני אחשוב על משהו אני אוסיף