Because Of May
New member
תורי../images/Emo9.gif../images/Emo109.gif
1. בגלל OMO
, זה שיר שאני חושבת שבחיים לא ימאס לי ממנו 3> 2. בגלל המילים שלהם שכ"כ מדברות אליי... 3. בגלל הקליפ של ATIG. 4. בגלל השיגעונות של ברט בהופעות XDDD 5. בגלל שיתוף הפעולה עם מכ"ר ז"ל
6. בגלל שאני יודעת לנגן את TTOI, חע! XDDD 7. בגלל התקווה שיום אחד אני אראה אותם, אם לא פה אז בחו"ל :] 8. בגלל האלבום הראשון
9. בגלל שברט צבע חזרה לחום, וטוב שכך
10. בגלל קווין
11. בגלל שזה כיף לקנות דיסקים שלהם 12. ולתלות פוסטרים שלהם
13. בגלל שכל פעם שאני רואה איזכור קטן עליהם בעיתונים, אני מתרגשת מחדש :] 14. כנ"ל לגבי קליפים בטלוויזיה 15. בגלל שהם נשארו מי שהם מהתחלה ועד הסוף, ולא ניסו להתמסחר או לשנות את עצמם... 16. בגלל שג'ף רוצה למעוך לדן את הראש
17. בגלל שהם מצאו מתופף לא פחות טוב מברנדן
18. בגלל הסרטון של ברט וג'רארד, כשהם עונים לשאלות ושניהם נראים כמו מסוממים מהתחת XDD 19. בגלל היחס שלהם למעריצים, אני תמיד שומעת שהם חותמים ומצטלמים עם מעריצים שלהם ואפילו מדברים איתם קצת
20. בגלל הפורום הזה, שמקבץ את כולנו יחד :] 21. בגלל שאני אוהבת להגיד "אני שומעת היוזד!" XDD 22. בגלל שזה כיף להכיר אותם לאנשים אחרים P: 23. בגלל שיום אחד אני אדע לנגן את PHA, אוציא לשון ואגיד לכולם "טנהנהנהנהנה"
24. בגלל הלחן של השירים שמשתנה: זה הופך ממשהו כבד לרוק-פאנק-פופ יותר ולבלדות של ממש
25. בגלל שתמיד כשאין מה לעשות בשיעור, פותחים את המחברת, ניגשים לדף האחרון שלה וכותבים משהו מהשירים שלהם :] 26. בגלל שהמוזיקה שלהם כ"כ מתחברת אליי, ותמיד גורמת לי להרגיש טוב כשאני עצובה או מדוכאת ומרגיעה אותי... אני אחשוב על עוד דברים אח"כ
1. בגלל OMO