גם אצלי בכיתה פרשו מלא מפיזיקה זאת אומרת בחרו לא להרחיב את זה. זה מקצוע קשה...
2 2MayaN2 New member 8/10/10 #69 גם אצלי בכיתה פרשו מלא מפיזיקה ../images/Emo221.gif זאת אומרת בחרו לא להרחיב את זה. זה מקצוע קשה...
A AdiA12 New member 5/10/10 #57 בהצלחה ../images/Emo24.gif ../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif סידלייפ *_______*
A Adi641 New member 5/10/10 #58 המון בהצלחה!!!../images/Emo6.gif וואי סיידליפ! כייף לך! גם אני פעם רציתי אבל החלטתי לרדת מזה בכל מקרה בהצלחה
המון בהצלחה!!!../images/Emo6.gif וואי סיידליפ! כייף לך! גם אני פעם רציתי אבל החלטתי לרדת מזה בכל מקרה בהצלחה
D dafnashz New member 6/10/10 #64 תודה =] לקחתי פיזיקה כי אין משהו מעניין להרחיב בבית ספר שלי. כימיה המורה ממש גרועה ורציתי משהו מדעי אז זה מה שיצא ואני לא אוהבת את זה אבל גם לא שונאת, זה כן משעמם. ולקחתי רובוטיקה כי אח שלי למד את זה והוא אמר לי שזה 100 על בטוח, אז לקחתי
תודה =] לקחתי פיזיקה כי אין משהו מעניין להרחיב בבית ספר שלי. כימיה המורה ממש גרועה ורציתי משהו מדעי אז זה מה שיצא ואני לא אוהבת את זה אבל גם לא שונאת, זה כן משעמם. ולקחתי רובוטיקה כי אח שלי למד את זה והוא אמר לי שזה 100 על בטוח, אז לקחתי
S StayAwake New member 6/10/10 #65 אני בדיוק כמוך../images/Emo6.gif לקחתי כימיה כי רציתי מקצוע מדעי ופיזיקה לא יכולתי ואז גיליתי שזאת לא המורה הכי טובה בבית ספר תלמד השנה אלא המורה משנה שעברה=סיוט אבל לא נורא.. הרגע חזרתי אחרי 3 שעות ואני אומנם חצי מתה אבל גם חצי חיה וערבית לקחתי כי זה ממש קל וזה מאה בדוק
אני בדיוק כמוך../images/Emo6.gif לקחתי כימיה כי רציתי מקצוע מדעי ופיזיקה לא יכולתי ואז גיליתי שזאת לא המורה הכי טובה בבית ספר תלמד השנה אלא המורה משנה שעברה=סיוט אבל לא נורא.. הרגע חזרתי אחרי 3 שעות ואני אומנם חצי מתה אבל גם חצי חיה וערבית לקחתי כי זה ממש קל וזה מאה בדוק
2 2MayaN2 New member 8/10/10 #70 ערבית זה ממש קשה../images/Emo6.gif ../images/Emo221.gif יותר מידי סיבוך עם הזמנים וכל מה שקשור בזה
X Xx Haley xX New member 5/10/10 #59 ../images/Emo55.gifאניייייייייייייייי(?) D: פתחתי בלוג חדש. לסיפורים כזנה. D: עם חברה הכי טובה שלי ועוד ידידה.XD http://israblog.nana10.co.il/blogread.asp?blog=716624 והשבוע נמ, ספורט כל יום, לאכול כמה שפחות. XD והיה טוב!XD
../images/Emo55.gifאניייייייייייייייי(?) D: פתחתי בלוג חדש. לסיפורים כזנה. D: עם חברה הכי טובה שלי ועוד ידידה.XD http://israblog.nana10.co.il/blogread.asp?blog=716624 והשבוע נמ, ספורט כל יום, לאכול כמה שפחות. XD והיה טוב!XD
2 2MayaN2 New member 8/10/10 #67 תתחדשי../images/Emo13.gif ../images/Emo221.gif אני מקווה שאני אזכור להיכנס לקרוא אחרי יום שלם של למידה בתנ"ך אני כרגע לא מסוגלת לקלוט כלום
תתחדשי../images/Emo13.gif ../images/Emo221.gif אני מקווה שאני אזכור להיכנס לקרוא אחרי יום שלם של למידה בתנ"ך אני כרגע לא מסוגלת לקלוט כלום