MCweekend

StarStavGirl

New member
../images/Emo126.gif חחח הילדה הזאת שמדגמנת בפוקס

[קידס] בבצפר שלי, היא שכבה מתחתיי ישלי תמונה שלה אבל היא בפלא ואני צריכה להעביר את התמונות מהפלא למחשב ואז אני אעלה אותה
אני אבל לא ממש בטוחה שזאת היא פשוט נראית כלכך היא.. כאילו..לא משנה הסתבכתי

DannyMcFly

New member
../images/Emo189.gifמהה?!?!?!? איך רק עכשיו גילית על מייקל?

את לא מבינה כמה בכיתי כשראיתי את הסרט הזהה

../images/Emo146.gifהוו התמונה, אהבתי !

"מאחר ולא שמעתי,אני אמציא. SG,סיילנס,FIL" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחXDD

גרבע

New member
../images/Emo105.gifחחחחח ^^" זה התחיל ממני מאירנה ומבני

ואז חצי כיתה נדחפה

McLife135

New member
../images/Emo55.gifמקוויקנד אחרון לשנה הזאת ../images/Emo6.gif

מצעד הלהיטים של מקפליי: the way you make me feel no worries smile
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע: simple plan - what if simple plan - no love simple plan - the end simple plan- save you simple plan - when i'm gone ועוד מלא מלא של סימפל מוניקה סקס - איש קש מוניקה סקס - על הרצפה מוניקה סקס - מכה אפורה מופע הארנבות של דוקטור קספר - תראו אותי מופע הארנבות של דוקטור קספר - אחלום לנצח מופע הארנבות של דוקטור קספר - בשמלה אדומה שייגעצ - פרח נתתי לנורית
הלהקה המגניבה של השבוע: SP *-* מוניקה סקס מופע הארנבות של דוקטור קספר
קליפ שעשה לכן את זה: save you
בכיתי כשהראו את אח של פייר
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: איש משפחה a war at home משו כזה אני פשוט לא זוכרת איך קוראים לזה בעברית כמעט לא ראיתי סרטים :O
משהו שהכעיס אתכם השבוע: שלא הרשו לי ללכת לים ונזכרו להגיד לי אתזה ב-12 בלילה לפני היום שהיינו אמורות לסוע
הילדים הדפוקים בשכבה שלי הפלאפון הדיסלקט שלי שכל שנייה מתכבה אחד החברים של ידיד שלי שהחליט להציק לי וכל שנייה מתקשר אליי >.< שלא הספקתי לראות את ההופעה של היהודים
משהו ששימח: סקיני חדש מזארה שחיפשתי שניםםםםםםםםםםם *-* הופעה של מוניקה סקס והיהודים בכפר סבא D: ידיד שלי
יומולדת לידיד שלי D: חחחחח קנינו לו פאזל של ספיידרמן וערכה לקישוט כתר של הנסיכות XD
משהו שהעציב: שלא נשארתי לראות את ההופעה של היהודים
שלא יכולתי ללכת לים עם הבנות
ציטוטיה: באתי עם מלא מלא צמידים צבעוניים לבצפר ואחד הוואנבי ערסים מהשכבה כזה בא אליי - מיקי: ואוו מה עבר לך על היד? אני: ואוו מה עבר לך על המוח? מיקי: הרבה מה איתך? אני: ואוי מיקי סתום ואוי איזה דפוק הוא יצצאא אני ועוד כמה חברות וידיד שלנו עבדנו על מישו בפלא- ידיד שלי: תגיד נולדת בלידת וואקום? הילד שעבדנו עליו: מה? ידיד שלי: תגיד נולדת בלידת וואקום? הילד שעבדנו עליו: מה?? לאא ידיד שלי: אז למה אמאשך פומפה?! חחחחחחחחחחחחחחחח אולי עכשיו זה נשמע אחד הדפוקים אבל אני כמעט בכיתי שםם XD אני הייתי צריכה לשכב על הרצפה ולכסות את הפנים כדי שהילד לא יישמע שאני צוחקת XDDDDDD
מתנגן בראש / בפלייליסט: סימפל *-*
המלצת השבוע: תאכלו תפוח בדבש? חחחח אינלי מושג מה לכתוב
התמונה הכי חמה: חחחחח אני וחברה שלי .. אני משמאל

McLife135

New member
../images/Emo55.gifחחחחחחחחח כהה זה היה אחד המצחיקים ../images/Emo6.gif

DannyMcFly

New member
../images/Emo189.gifחחחחחחחחחח איזה ציטוטיםםם

למה פעם אחרונה לשנה??

Shaniix3

New member
../images/Emo191.gif וויקנד! ^-^

מצעד הלהיטים של מקפליי: לייז.XD אני עושה שעון מעורר וכל יום שיר אחר,אז כזה שחכתי לכבות את השעון המעורר לחופש, והפלאפון היה בסלון, וזה היה על לייז,ופתאום כל הבית כזה שומע: guess I can feel the burn With things that I don't know about you, baby You're not misunderstood but you got You got to go Lies Living in a fantasy ואני ישר קמה ומכבה את זהXDDD כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע: Sweet And Low Breaking Benjamin - Breath הלהקה המגניבה של השבוע: Breaking Benjamin קליפ שעשה לכן את זה: אומיגד,אתן חייבותתתתתתתתתת לראות את זה, אני ודורין (גורילה.אם את רואה את זה:יו אר שמנדוזה.XDD) התפוצצנו מזה פשוט,זה היה ענקXDDDD קבלו את הגבות של דאגיXDDDD ומי שלא הבינה,זה כמו ההתחלה של לאק אור וואיט של מייקל ג'קסון.XDDD http://www.youtube.com/watch?v=AaqHpnZ_mPk&NR=1 תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: סרט: הג'וקר.D: משהו שהכעיס אתכם השבוע: ממממ.מעדיפה לא לדבר. משהו ששימח: חח כל כךךך הרבה%$!^#$&$& משהו שהעציב: מ.מ.מ.נשתוק.XD ציטוטיה: אוף היה לי כל כך מלא#$@# XDDD אני לא זוכרת גודאמט.>>" מתנגן בראש / בפלייליסט: "נכוןןן!!!" אח שלי המטומטם.LOL המלצת השבוע: תאכלו עוגת מייפל! *-* התמונה הכי חמה: דאגייייי 33333>

ריהותם

New member
../images/Emo146.gif../images/Emo133.gifMcWeekend!../images/Emo133.gif../images/Emo146.gif

מצעד הלהיטים של מקפליי:
The Ballad Of Paul K!!!כ"F,התאהבתי בשיר הזה עכשיו משום מה Smile Surfer Babe Please Please
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע:
Venice Queen,Tear,Warm Tape-Red Hot Chili Peppers
The Lonely Island-I'm On A Boat,Like A Boss
הלהקה המגניבה של השבוע:
נראה לי ש Te Lonely Island,כי אתמול הם ממש ממש הצחיקו אותי
קליפ שעשה לכן את זה:
http://www.youtube.com/watch?v=Aob9VyI37GA
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
מועדון לילה
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
אנשים
משהו ששימח:
שאני לא לומדת היום ואין ספרות,ובכלל שיש חופש!
משהו שהעציב:
דברים שתכננתי ולא יצאו לפועל
ציטוטיה:
יבש...אין כלום
מתנגן בראש / בפלייליסט:
The Lonely Island-I'm On A Boat
המלצת השבוע:
-
התמונה הכי חמה:

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifכ"כ ../images/Emo6.gif

יש גם אחד שקוראים לו Like A Boss שהוא גם ממש מצחיק!

למעלה