חחחחח דבעה שכמותה
ס סולדד100 New member 31/10/04 #168 הדעה שלי על המשחק! לדעתי זה משחק מצויין מהמם מדהים חמוד וכל המחמאות שיש... אבל יש רק בעיה אחת.... המשחק לקח יותר מדי זמן.... אני מציעה שפעם הבאה תעשה פחות חידות... תעשה איזה חמש ככה ככה גם אלו שלא יכלו להישתתף לא יפסידו הרבה נקודות
הדעה שלי על המשחק! לדעתי זה משחק מצויין מהמם מדהים חמוד וכל המחמאות שיש... אבל יש רק בעיה אחת.... המשחק לקח יותר מדי זמן.... אני מציעה שפעם הבאה תעשה פחות חידות... תעשה איזה חמש ככה ככה גם אלו שלא יכלו להישתתף לא יפסידו הרבה נקודות
C Cm 2004 New member 31/10/04 #162 ../images/Emo41.gifתודה לכולם ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif כנסו ../images/Emo41.gif מקווה שאהבתם ונהנתם! אל תשכחו תדיעה אישית שלכם! מי שלא יקבל עונש אתם שומעים? דירוג המקומות ומספר הנקודות ייכתב מחר בהודעה חדשה! אז שימו לב! תודה לכל מי שהשתתף! והשבוע אולי יהיה סיבוב נוסף!
../images/Emo41.gifתודה לכולם ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif כנסו ../images/Emo41.gif מקווה שאהבתם ונהנתם! אל תשכחו תדיעה אישית שלכם! מי שלא יקבל עונש אתם שומעים? דירוג המקומות ומספר הנקודות ייכתב מחר בהודעה חדשה! אז שימו לב! תודה לכל מי שהשתתף! והשבוע אולי יהיה סיבוב נוסף!
C Cm 2004 New member 31/10/04 #169 ומי שרימה שירמה! בעיה שלו תאמינו לי כל הכיף זה לענות לבד אפילו אם אתה לא ראשון! אבל כל אחד איך שהוא רוצה.. מי שרוצה ונוח לו לרמות שירמה - בעיה שלו!
ומי שרימה שירמה! בעיה שלו תאמינו לי כל הכיף זה לענות לבד אפילו אם אתה לא ראשון! אבל כל אחד איך שהוא רוצה.. מי שרוצה ונוח לו לרמות שירמה - בעיה שלו!
° °•°»Baroo§h°•°» New member 31/10/04 #173 ../images/Emo41.gif../images/Emo47.gif המשחק היה ממש נחמד..ובאמת אולי פעם הבאה תעשה בערך 5 חידות..זה הכי טוב אבל בעיקרון המשחק מוויי כייף..
../images/Emo41.gif../images/Emo47.gif המשחק היה ממש נחמד..ובאמת אולי פעם הבאה תעשה בערך 5 חידות..זה הכי טוב אבל בעיקרון המשחק מוויי כייף..
ג גלושש New member 31/10/04 #181 ../images/Emo23.gif../images/Emo110.gifאויש גם את רשמת את זה? חחח חשבתיי אני מקורית חח
C Cm 2004 New member 31/10/04 #174 זה לא מתוכנן! אני לא רוצה להגיד סתם ימים ואז אני לא יהיה! בגלל זה לפני הפרק אני שם הודעה ומי שיכול להצטרף - אז הוא מצטרף!
זה לא מתוכנן! אני לא רוצה להגיד סתם ימים ואז אני לא יהיה! בגלל זה לפני הפרק אני שם הודעה ומי שיכול להצטרף - אז הוא מצטרף!