שאלון הטופ מודל הבאה

JULI4561

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo79.gifשאלון הטופ מודל הבאה../images/Emo79.gif../images/Emo41.gif

עם היתם יכולים לצאת לארוחת ערב [לא דייט או משהו
, סתם לאכול] עם מישהי אחת מהטופ מודל [1/2/3/4] את מי הייתם בוחרים
שולחים לכם מכתב ובו רוצים שתשתתפו בתוכנית [בנות בתור המתחרות ובנים בתור דוגמנים שמצטלמים עם הבנות] הייתם מסכימים
מהם 3 הדברים שהכי חשוב שתיהיה למנצחת
עם הייתם יכולות להפוך להיראות כמו אחת מהבנות מי הייתן רוצות להיראות והבנים - עם חברה שלכן היתה הופכת להיות אחת מהבנות כמו מי הייתם רוצים שהיא תיראה
עם הייתם השופטים והבנות היו ממש ממש גרועות , היתם ביצ'ים או יותר נחמדים ואמרים הכול בעדינות
עם מי מהטופ מודל הייתם רוצים להתכתב מידי יום[אפשר שופט/ת או מתחרה]
מי לדעתכם היתה פספוס העונה ה1
[אחת שנפלה בשלבים המוקדמים ולא הגיעה לשלבים יותר מאוחרים]
ופספוס העונה ה2
ופספוס העונה ה3
ופספוס העונה ה4
מי לדעתכם היתה צריכה לנצח בעונה ה1
[אפשר לכתוב גם את המנצחת]
מי לדעתכם היתה צריכה לנצח בעונה ה2
מי לדעתכם היתה צריכה לנצח בעונה ה3
מי לדעתכם היתה צריכה לנצח בעונה ה4
מי היה השופט/ת הכי טוב/ה [מכל העונות]
ולנמק למה!!!
מי היה השופט/ת הפחות טוב/ה [מכל העונות]
ולנמק למה!!!
ולסיום מכל ארבעת העונות , איזה מתחרה הכי אהבת
[לכתוב שם אחד]
תהנו
ונ.ב עוד 6 ימים אני טסה לספרד ..
[היום שלישי מאוחר בלילה /יום רביעי מוקדם בבוקר] אני עוד אכתוב בפורום אבל רק רציתי שתדעו

Fergie7

New member
תהני..../images/Emo9.gif ../images/Emo46.gif גמני רוצה!!!

עם היתם יכולים לצאת לארוחת ערב [לא דייט או משהו, סתם לאכול] עם מישהי אחת מהטופ מודל [1/2/3/4] את מי הייתם בוחרים? בריטני!!! שולחים לכם מכתב ובו רוצים שתשתתפו בתוכנית [בנות בתור המתחרות ובנים בתור דוגמנים שמצטלמים עם הבנות] הייתם מסכימים? בערור. מהם 3 הדברים שהכי חשוב שתיהיה למנצחת? יופי, דע! פוטוגניות ואישיות. עם הייתם יכולות להפוך להיראות כמו אחת מהבנות מי הייתן רוצות להיראות והבנים - עם חברה שלכן היתה הופכת להיות אחת מהבנות כמו מי הייתם רוצים שהיא תיראה? מממ...ברנדי. סתם חס וחלילה. מממ...אולי בריטני, או בריטה, או יואנה, או אדריאן. עם הייתם השופטים והבנות היו ממש ממש גרועות , היתם ביצ'ים או יותר נחמדים ואמרים הכול בעדינות? ביצי'ם!!! עם מי מהטופ מודל הייתם רוצים להתכתב מידי יום[אפשר שופט/ת או מתחרה]? מיס ג'יי. מי לדעתכם היתה פספוס העונה ה1 [אחת שנפלה בשלבים המוקדמים ולא הגיעה לשלבים יותר מאוחרים] ? ממ..ל'דעת. ופספוס העונה ה2 אני לא זוכרת בכלל...
ופספוס העונה ה3 ליאה!!!! ופספוס העונה ה4 בריטה!!!! מי לדעתכם היתה צריכה לנצח בעונה ה1 [אפשר לכתוב גם את המנצחת]? אדריאן. מי לדעתכם היתה צריכה לנצח בעונה ה2 יואנה. מי לדעתכם היתה צריכה לנצח בעונה ה3 יהיה או אמנדה. מי לדעתכם היתה צריכה לנצח בעונה ה4 קיילן. מי היה השופט/ת הכי טוב/ה [מכל העונות] ולנמק למה!!! ג'ניס, באמת צריך להסביר? מי היה השופט/ת הפחות טוב/ה [מכל העונות] ולנמק למה!!! השופטים האורחים, סתם יבשים. ולסיום מכל ארבעת העונות , איזה מתחרה הכי אהבת? [לכתוב שם אחד] וואי זה קשה...מבחינת יופי יענו? מממ...יואנה. אגב, למה אף פעם לא זכתה מישהי בלונדינית?

mmmbam

New member
המהמהמהמהמ. שתקו ../images/Emo11.gif

עם היתם יכולים לצאת לארוחת ערב [לא דייט או משהו, סתם לאכול] עם מישהי אחת מהטופ מודל [1/2/3/4] את מי הייתם בוחרים? אן. שולחים לכם מכתב ובו רוצים שתשתתפו בתוכנית [בנות בתור המתחרות ובנים בתור דוגמנים שמצטלמים עם הבנות] הייתם מסכימים? הממ... בטופ מודל כן, נראה לי, אבל בדוגמניות [הגירסה הישראלית
] אין מצב. מהם 3 הדברים שהכי חשוב שתיהיה למנצחת? אופי, יופי ורצון. חבל שרצון לא נגמר ב-פי, כי אז זה היה יוצא יותר חרוז ממה שזה יצא. יצאתי מטומטמת.
אם הייתם יכולות להפוך להיראות כמו אחת מהבנות מי הייתן רוצות להיראות והבנים - עם חברה שלכן היתה הופכת להיות אחת מהבנות כמו מי הייתם רוצים שהיא תיראה? יואנה. עם הייתם השופטים והבנות היו ממש ממש גרועות, היתם ביצ'ים או יותר נחמדים ואמרים הכול בעדינות? וואו, שאלה טובה, אבל קשה }-[ זה תלוי עד כמה הייתי אוהבת אותן
הפאקצות בטח הייתי יורדת עליהן חזק, גם אם הן היו מעולות, כי פאקצות זה פשוט שינאת חיי
עם מי מהטופ מודל הייתם רוצים להתכתב מידי יום[אפשר שופט/ת או מתחרה]? אן או ג'ניס [אבל רק אם היא תהיה נחמדה אליי
]. מי לדעתכם היתה פספוס העונה ה1 [אחת שנפלה בשלבים המוקדמים ולא הגיעה לשלבים יותר מאוחרים] הפיספוש היה שלא ראיתי
ופספוס העונה ה2? מרסדס. ופספוס העונה ה3? אן, ללא ספק
. ופספוס העונה ה4? בריטני, כמובן
. מי לדעתכם היתה צריכה לנצח בעונה ה1? [אפשר לכתוב גם את המנצחת] לא יודעת, לא איכפת לי, לא ראיתי
מי לדעתכם היתה צריכה לנצח בעונה ה2? יואנה
מי לדעתכם היתה צריכה לנצח בעונה ה3? אנה בננה אהובתי!!!
מי לדעתכם היתה צריכה לנצח בעונה ה4? בריטני!!!
מי היה השופט/ת הכי טוב/ה [מכל העונות] ולנמק למה? ג'ניס, כי היא כנה ומצחיקה
מי היה השופט/ת הפחות טוב/ה [מכל העונות] ולנמק למה? איך קוראים לו ההוא, זה שטיירה מציגה אותו כ"צלם אופנה ידוע"
כי הוא פשוט מיותר כזה. הוא בקושי מדבר, אף פעם אין לו יציאות, ובכלל - הוא לא תורם לכלום. לסיום, מכל ארבעת העונות, איזה מתחרה הכי אהבת [לכתוב שם אחד] אן
שימו לב - הודעה חשובה מאוד!!!
הודגש באמצעות עצמי ולא באמצעות מדגישומטיק או שום דבר אחר!!!

randu

New member
אהמ-אהמ.../images/Emo152.gif

עם היתם יכולים לצאת לארוחת ערב [לא דייט או משהו, סתם לאכול] עם מישהי אחת מהטופ מודל [1/2/3/4] את מי הייתם בוחרים?
איליס!
שולחים לכם מכתב ובו רוצים שתשתתפו בתוכנית [בנות בתור המתחרות ובנים בתור דוגמנים שמצטלמים עם הבנות] הייתם מסכימים?
בארור!
מהם 3 הדברים שהכי חשוב שתיהיה למנצחת?
פנים יפות,גוף יפה,פוטוגניות.
עם הייתם יכולות להפוך להיראות כמו אחת מהבנות מי הייתן רוצות להיראות והבנים - עם חברה שלכן היתה הופכת להיות אחת מהבנות כמו מי הייתם רוצים שהיא תיראה?
כמו קיילן!
עם הייתם השופטים והבנות היו ממש ממש גרועות , היתם ביצ'ים או יותר נחמדים ואמרים הכול בעדינות?
ביצ'ים,בארור!
עם מי מהטופ מודל הייתם רוצים להתכתב מידי יום[אפשר שופט/ת או מתחרה]?
עם בריטני!
מי לדעתכם היתה פספוס העונה ה-1 [אחת שנפלה בשלבים המוקדמים ולא הגיעה לשלבים יותר מאוחרים]?
לא זוכר האמת.
ופספוס העונה ה-2?
איך קוראים לשמנמונת,האמא? היו לה פנים מדהימות!
ופספוס העונה ה-3?
האנורקסית,שכחתי את שמה!
ופספוס העונה ה-4?
כ"כ בריטה!
מי לדעתכם היתה צריכה לנצח בעונה ה-1?
איליס!
מי לדעתכם היתה צריכה לנצח בעונה ה-2?
שנדי!
מי לדעתכם היתה צריכה לנצח בעונה ה-3?
אמנדה!
מי לדעתכם היתה צריכה לנצח בעונה ה-4?
כ"כ קיילן!
מי היה השופט/ת הכי טוב/ה?
ג'ניס! למה? כי זו ג'ניס!
מי היה השופט/ת הפחות טוב/ה [מכל העונות] ולנמק למה!!! היצור עם הכלב/חתול/נמר שוודי.
הוא לא נתן ביקורת,הוא רק ידע להגיד מילים לא ברורות בקוך טיפה הומואי!
ולסיום מכל ארבעת העונות , איזה מתחרה הכי אהבת?
דפנטלי
א=י=ל=י=ס!
ג'ולי כפרעלייך.. קודם כל,סחייןעל ההשקעה!
והתוכנת מסרים לא נפתחת לי,את ענית לי?! ~~וואל דאנ!
~~

JULI4561

New member
כן עניתי ../images/Emo70.gif ותודה ../images/Emo24.gif

והרגת אותח
"היצור עם הכלב/חתול/נמר שוודי."

randu

New member
../images/Emo9.gif,שאלה פרטית לג'ולי:

אבל רק לג'ולי: סיפרת לי על מה שאמרת שאין לך כוח להיכנס אליו? קיבלתי צומי,עכשיו אני שמח, דרלית-לא מתאים,מבחינתי תמחקו! (חכו שהיא תענה,ואז!
)

JULI4561

New member
../images/Emo122.gif רן זה ממש אבל ממש לא מתאים

אבל כן כתבתי .. תראה בעצמך ..

randu

New member
צודקת! דרררררררררר!

תמחקי ת'הודעה הזו, את הארבע שמעלייה,כמה שיותר מהר,תודה!

Slope

New member
נחמד!

עם היתם יכולים לצאת לארוחת ערב [לא דייט או משהו, סתם לאכול] עם מישהי אחת מהטופ מודל [1/2/3/4] את מי הייתם בוחרים וואי, נראה לי שעם קיניה, אני יודע שכולכם שונאים אותה אבל היא נראית דווקא טיפוס מעניין.. שולחים לכם מכתב ובו רוצים שתשתתפו בתוכנית [בנות בתור המתחרות ובנים בתור דוגמנים שמצטלמים עם הבנות] הייתם מסכימים מה התשלום?
מהם 3 הדברים שהכי חשוב שתיהיה למנצחת יופי פוטוגניות צניעות, פחח.. עם הייתם יכולות להפוך להיראות כמו אחת מהבנות מי הייתן רוצות להיראות והבנים - עם חברה שלכן היתה הופכת להיות אחת מהבנות כמו מי הייתם רוצים שהיא תיראה האמת שהיום חשבתי על זה, אני חושב שאולי עם קיילן, נראה לה איך עושים את זה..
עם הייתם השופטים והבנות היו ממש ממש גרועות , היתם ביצ'ים או יותר נחמדים ואמרים הכול בעדינות נראה לי שבנחמדות, לא כי אני באמת מאמין בזה, אלא כי אני סתם ממש אוהב לשקר... עם מי מהטופ מודל הייתם רוצים להתכתב מידי יום[אפשר שופט/ת או מתחרה] טיירה נדמה לי, הוו יו דוניג? מי לדעתכם היתה פספוס העונה ה1 [אחת שנפלה בשלבים המוקדמים ולא הגיעה לשלבים יותר מאוחרים] לא ראיתי.. ופספוס העונה ה2 לא ראיתי! ופספוס העונה ה3 שש... לא ראיתי... ופספוס העונה ה4 אולי שרה...?(?) מי לדעתכם היתה צריכה לנצח בעונה ה1 [אפשר לכתוב גם את המנצחת] פאקינג לא ראיתי!!!! מי לדעתכם היתה צריכה לנצח בעונה ה2 לוידע, אני רק מכיר את יואנה והיא יפה... מי לדעתכם היתה צריכה לנצח בעונה ה3 אממ.. ברור שלא החזירה הזאת...
מי לדעתכם היתה צריכה לנצח בעונה ה4 קיניה מי היה השופט/ת הכי טוב/ה [מכל העונות] ולנמק למה!!! לפי דעתי ג'ניס, היא פשוט, נו, טובה בזה!! מי היה השופט/ת הפחות טוב/ה [מכל העונות] ולנמק למה!!! זה עם הכלב, כי חוץ מבעעעעעעעעעעע, לא חשבתי עליו כלום.. ולסיום מכל ארבעת העונות , איזה מתחרה הכי אהבת
את קיניה.

MapleSyrup

New member
../images/Emo142.gif

עם היתם יכולים לצאת לארוחת ערב [לא דייט או משהו, סתם לאכול] עם מישהי אחת מהטופ מודל [1/2/3/4] את מי הייתם בוחרים ברטני..יהיו צחוקים
שולחים לכם מכתב ובו רוצים שתשתתפו בתוכנית [בנות בתור המתחרות ובנים בתור דוגמנים שמצטלמים עם הבנות] הייתם מסכימיםבטח
מהם 3 הדברים שהכי חשוב שתיהיה למנצחת פוטוגניות,מקצועניות, ויופי[?] חחח
עם הייתם יכולות להפוך להיראות כמו אחת מהבנות מי הייתן רוצות להיראות והבנים - עם חברה שלכן היתה הופכת להיות אחת מהבנות כמו מי הייתם רוצים שהיא תיראה ג'יילה מהעונה החמישית
עם הייתם השופטים והבנות היו ממש ממש גרועות , היתם ביצ'ים או יותר נחמדים ואמרים הכול בעדינותהייתי מנצלת את זה שנאי יכולה לרדת עליהם חופשיי
עם מי מהטופ מודל הייתם רוצים להתכתב מידי יום[אפשר שופט/ת או מתחרה]אווה
מי לדעתכם היתה פספוס העונה ה1 [אחת שנפלה בשלבים המוקדמים ולא הגיעה לשלבים יותר מאוחרים] לא ראיתי את העונה הראשונה אז אני לא עונה
ופספוס העונה ה2 כנ"ל
ופספוס העונה ה3 ליאה..התמונה שלה היתה נורא יפה, ההיא בג'מייקה
ופספוס העונה ה4 טטיאנה
מי לדעתכם היתה צריכה לנצח בעונה ה1 [אפשר לכתוב גם את המנצחת]לעלעלעלע
מי לדעתכם היתה צריכה לנצח בעונה ה2 לעלעלע
מי לדעתכם היתה צריכה לנצח בעונה ה3 אווה
מי לדעתכם היתה צריכה לנצח בעונה ה4 קיילין
מי היה השופט/ת הכי טוב/ה [מכל העונות] ולנמק למה!!! טיירה, כי היא תומכת ורגישה ותמיד מנסה לעזור
מי היה השופט/ת הפחות טוב/ה [מכל העונות] ולנמק למה!!! כל השאר היו סבבה
ולסיום מכל ארבעת העונות , איזה מתחרה הכי אהבת [לכתוב שם אחד]אווה המהממתתת

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif עונה.

אם היתם יכולים לצאת לארוחת ערב [לא דייט או משהו, סתם לאכול] עם מישהי אחת מהטופ מודל [1/2/3/4] את מי הייתם בוחרים-קיילין שולחים לכם מכתב ובו רוצים שתשתתפו בתוכנית [בנות בתור המתחרות ובנים בתור דוגמנים שמצטלמים עם הבנות] הייתם מסכימים-בוודאי. מהם 3 הדברים שהכי חשוב שתיהיה למנצחת-כריזמה,הליכה-טובה,ויופי. אם הייתם יכולות להפוך להיראות כמו אחת מהבנות מי הייתן רוצות להיראות והבנים - עם חברה שלכן היתה הופכת להיות אחת מהבנות כמו מי הייתם רוצים שהיא תיראה-שאנון[1],יואנה [2],אווה [3],קיילין [4]ועוד מישהי מהעונה ה6 יצא מכל עונה אחת
אם הייתם השופטים והבנות היו ממש ממש גרועות , היתם ביצ'ים או יותר נחמדים ואמרים הכול בעדינות-ביצ'ים!!^%$$#%
עם מי מהטופ מודל הייתם רוצים להתכתב מידי יום[אפשר שופט/ת או מתחרה]-מישהי מהעונה ה6 מי לדעתכם היתה פספוס העונה ה1 [אחת שנפלה בשלבים המוקדמים ולא הגיעה לשלבים יותר מאוחרים]-אמממ...קיסי ופספוס העונה ה2-שרה!!!! ופספוס העונה ה3-ניקול/= ופספוס העונה ה4-בריטה!!! מי לדעתכם היתה צריכה לנצח בעונה ה1 [אפשר לכתוב גם את המנצחת]אדריאן מי לדעתכם היתה צריכה לנצח בעונה ה2-יואנה מי לדעתכם היתה צריכה לנצח בעונה ה3-אווה
מי לדעתכם היתה צריכה לנצח בעונה ה4-קיילין מי היה השופט/ת הכי טוב/ה [מכל העונות] ולנמק למה!!! -ג'נס!ככה! מי היה השופט/ת הפחות טוב/ה [מכל העונות] ולנמק למה!!!-נו מהעונה הראשונה שני האלה
ולסיום מכל ארבעת העונות , איזה מתחרה הכי אהבת [לכתוב שם אחד] אווה!

שאלונייי

עם היתם יכולים לצאת לארוחת ערב [לא דייט או משהו, סתם לאכול] עם מישהי אחת מהטופ מודל [1/2/3/4] את מי הייתם בוחרים---- בריטני! (4) שולחים לכם מכתב ובו רוצים שתשתתפו בתוכנית [בנות בתור המתחרות ובנים בתור דוגמנים שמצטלמים עם הבנות] הייתם מסכימים?--- אמממ לא יודעת. אני לא ממש נראת כמו דוגמנית מהם 3 הדברים שהכי חשוב שתיהיה למנצחת--- פוטוגניות, קריזמה, גוף מושלם עם הייתם יכולות להפוך להיראות כמו אחת מהבנות מי הייתן רוצות להיראות והבנים - עם חברה שלכן היתה הופכת להיות אחת מהבנות כמו מי הייתם רוצים שהיא תיראה---- וואלה לא יודעת... אולי רבקה... קיילן עם הייתם השופטים והבנות היו ממש ממש גרועות , היתם ביצ'ים או יותר נחמדים ואמרים הכול בעדינות--- בעדינות עם מי מהטופ מודל הייתם רוצים להתכתב מידי יום[אפשר שופט/ת או מתחרה]--- אן, בריטני, אדריאן, שנדי מי לדעתכם היתה פספוס העונה ה1 [אחת שנפלה בשלבים המוקדמים ולא הגיעה לשלבים יותר מאוחרים--- אממ לדעתי אלו שנפלו בשלבים המוקדמים לא היו משהו ממש ופספוס העונה ה2--ג'נסקיה ופספוס העונה ה3 --- קאסי ופספוס העונה ה4 --- רבקה מי לדעתכם היתה צריכה לנצח בעונה ה1 [אפשר לכתוב גם את המנצחת] אדריאן מי לדעתכם היתה צריכה לנצח בעונה ה2 - שנדי מי לדעתכם היתה צריכה לנצח בעונה ה3 - אן מי לדעתכם היתה צריכה לנצח בעונה ה4 קיילן/בריטני מי היה השופט/ת הכי טוב/ה [מכל העונות] ולנמק למה!!! טיירה מי היה השופט/ת הפחות טוב/ה [מכל העונות] ולנמק למה!!! ג'ניס. יש לה יותר מידי תלונות ולסיום מכל ארבעת העונות , איזה מתחרה הכי אהבת [לכתוב שם אחד] בריטנייי

נקודונת

New member
../images/Emo180.gifבקצב, קריקי!

אם היתם יכולים לצאת לארוחת ערב [לא דייט או משהו, סתם לאכול] עם מישהי אחת מהטופ מודל [1/2/3/4] את מי הייתם בוחרים? או את מרסדס, כי היא פשוט הכי מתוקה בעולם, או את אווה, כי ברור שיהיה מצחיק
שולחים לכם מכתב ובו רוצים שתשתתפו בתוכנית [בנות בתור המתחרות ובנים בתור דוגמנים שמצטלמים עם הבנות] הייתם מסכימים? אמ.. בטח. למה לא?
מהם 3 הדברים שהכי חשוב שתיהיה למנצחת? אישיות, פנים יפות והליכה חזקה. אם הייתם יכולות להפוך להיראות כמו אחת מהבנות מי הייתן רוצות להיראות והבנים - עם חברה שלכן היתה הופכת להיות אחת מהבנות כמו מי הייתם רוצים שהיא תיראה? מרסדס, כמובן. אם הייתם השופטים והבנות היו ממש ממש גרועות , היתם ביצ'ים או יותר נחמדים ואמרים הכול בעדינות? בטח הייתי רוצה להיות ביצ'ית, אבל בסוף הייתי נחמדה
עם מי מהטופ מודל הייתם רוצים להתכתב מידי יום[אפשר שופט/ת או מתחרה]? עם שנדי. היא נראית לי נחמדה ומגניבה. מי לדעתכם היתה פספוס העונה ה1 [אחת שנפלה בשלבים המוקדמים ולא הגיעה לשלבים יותר מאוחרים]? אני לא ממש יודעת, כי לא כל כך ראיתי את עונה 1.. ופספוס העונה ה2? אני חושבת שג'אנשה או הת'ר. ופספוס העונה ה3 ? ליאה?
ופספוס העונה ה4 ? ליובי. אני חושבת שהיא נורא מתוקה, ואם היו נותנים לה עוד הזדמנות היא הייתה יכולה להצליח (אולי..
) מי לדעתכם היתה צריכה לנצח בעונה ה1 [אפשר לכתוב גם את המנצחת]? אני שופטת רק לפי היופי, כי לא ראיתי את העונה - איליס מי לדעתכם היתה צריכה לנצח בעונה ה2 ? מרסדס, כמובן
מי לדעתכם היתה צריכה לנצח בעונה ה3 ? אווה
מי לדעתכם היתה צריכה לנצח בעונה ה4 ? קיילן. לגמרי קיילן. מי היה השופט/ת הכי טוב/ה [מכל העונות] ולנמק למה!!! ג'אניס האדירה, כמובן. מי היה השופט/ת הפחות טוב/ה [מכל העונות] ולנמק למה!!! אני לא חושבת שהיה שופט לא מוצלח. כולם תרמו באיזשהו אופן. ולסיום מכל ארבעת העונות , איזה מתחרה הכי אהבת [לכתוב שם אחד] כמובן שמרסדס

SummerNightCity

New member
עניתי על זה אתמול ועפתי באמצע. ../images/Emo6.gif

אם היתם יכולים לצאת לארוחת ערב [לא דייט או משהו, סתם לאכול] עם מישהי אחת מהטופ מודל [1/2/3/4] את מי הייתם בוחרים אי אפשר נייג'ל? קריסטי. שולחים לכם מכתב ובו רוצים שתשתתפו בתוכנית [בנות בתור המתחרות ובנים בתור דוגמנים שמצטלמים עם הבנות] הייתם מסכימים בלי לחשוב פעמיים. מהם 3 הדברים שהכי חשוב שתיהיה למנצחת פוטוגניות, אישיות, קריזמה. אם הייתם יכולות להפוך להיראות כמו אחת מהבנות מי הייתן רוצות להיראות והבנים - אם חברה שלכן היתה הופכת להיות אחת מהבנות כמו מי הייתם רוצים שהיא תיראה טוב לי ככה תודה. אם הייתם השופטים והבנות היו ממש ממש גרועות , הייתם ביצ'ים או יותר נחמדים ואמרים הכול בעדינות נחמדים עם טאצ' ביצ'י. אם מי מהטופ מודל הייתם רוצים להתכתב מידי יום[אפשר שופט/ת או מתחרה] נייג'ל דה. מי לדעתכם הייתה פספוס העונה ה1 [אחת שנפלה בשלבים המוקדמים ולא הגיעה לשלבים יותר מאוחרים] צריכה לחשוב על זה. ופספוס העונה ה2 ג'נשה? למרות שאני לא מאמינה שחוץ מהיופי שלה היא כזו פספוס. ופספוס העונה ה3 קריסטי. ופספוס העונה ה4 לא יודעת. מי לדעתכם היתה צריכה לנצח בעונה ה1 [אפשר לכתוב גם את המנצחת] שאנון. מי לדעתכם היתה צריכה לנצח בעונה ה2 מרסדס. מי לדעתכם היתה צריכה לנצח בעונה ה3 קריסטי\ בננה. מי לדעתכם היתה צריכה לנצח בעונה ה4 בריטני. מי היה השופט/ת הכי טוב/ה [מכל העונות] ולנמק למה!!! ג'ניס? מי היה השופט/ת הפחות טוב/ה [מכל העונות] ולנמק למה!!! נולה? ולסיום מכל ארבעת העונות , איזה מתחרה הכי אהבת [לכתוב שם אחד] קריסטי.

למעלה