שאלון הטופ מודל הבאה

עונה../images/Emo126.gif../images/Emo194.gif

עם היתם יכולים לצאת לארוחת ערב [לא דייט או משהו, סתם לאכול] עם מישהי אחת מהטופ מודל [1/2/3/4] את מי הייתם בוחרים:שנדי שולחים לכם מכתב ובו רוצים שתשתתפו בתוכנית [בנות בתור המתחרות ובנים בתור דוגמנים שמצטלמים עם הבנות] הייתם מסכימים:חחחחח בודק אם האדם ששלח לי שפוי ואז מסכים מהם 3 הדברים שהכי חשוב שתיהיה למנצחת:הליכה פוטוגניות ומראה עם הייתם יכולות להפוך להיראות כמו אחת מהבנות מי הייתן רוצות להיראות והבנים - עם חברה שלכן היתה הופכת להיות אחת מהבנות כמו מי הייתם רוצים שהיא תיראה:אמממ הייתי רוצה שיהיה לה תאופי של בריטני ומראה של יוהנה עם הייתם השופטים והבנות היו ממש ממש גרועות , היתם ביצ'ים או יותר נחמדים ואמרים הכול בעדינות:ביצ'ים ישר בפנים עם מי מהטופ מודל הייתם רוצים להתכתב מידי יום[אפשר שופט/ת או מתחרה]:שנדי וג'ניס מי לדעתכם היתה פספוס העונה ה1 [אחת שנפלה בשלבים המוקדמים ולא הגיעה לשלבים יותר מאוחרים]:ניקול ופספוס העונה ה2:שרה ופספוס העונה ה3 : נואל ופספוס העונה ה4 :בריטה מי לדעתכם היתה צריכה לנצח בעונה ה1 [אפשר לכתוב גם את המנצחת]:אדריאן מי לדעתכם היתה צריכה לנצח בעונה ה2 :שנדי מי לדעתכם היתה צריכה לנצח בעונה ה3 :אווה או אמנדה מי לדעתכם היתה צריכה לנצח בעונה ה4 בריטני מי היה השופט/ת הכי טוב/ה [מכל העונות] ולנמק למה!!!:ג'ניס כי היא מביאה משהו לתוכנית הרבה אנרגיה וכיף והיא גם כנה וצודקת לרוב מי היה השופט/ת הפחות טוב/ה [מכל העונות] ולנמק למה!!!:אווו זה שתמיד אם הכלב שלו שחכתי איך קוראים לו רואים הוא עד כדי כך גרוע שאני לא זוכר את שמו ולסיום מכל ארבעת העונות , איזה מתחרה הכי אהבת [לכתוב שם אחד] שנדי

למעלה