שירשור חברתי

GarbageAddicted

New member
אני../images/Emo70.gif זה כיף ../images/Emo3.gif

אחלה פינות
הדברים שהכי הכי בשבילך... תוכנית- ג'ימי ניוטרון ובובספוג
אוכל-ניוקי צבע- שחור בגד-הבגדים של שני
גיל- 17 שיעור-אומנות האנשים החשובים לך: לא יודעת
מוזיקה מועדפת: רוק ,סקא ,פאנק ,פופ ,רוק שקט,רוק כבד האובססיה של חייך: רייצ'
האהבה הכי גדולה שלך: אממ עוד לא מצאתי אותה (אנחנו אוהבים אותך ספיר
) השיר שהכי עושה לך את זה: Nothing else matters ו- Don't Spealk ו-Luna (עוד פעם נסחפתי) הדבר המודעדף מהמשפט הבא: סקס סמים או אלכוהול? אלכוהול מה הדבר האחרון שלא תעשו או תרצו לעשות בחייכם? אממ אני לא ארצה לאכול בשר בחיים שלי לפני שאני מתה הדבר הראשון העשיתם והתגאתם בעצמכם באמת: לא זוכרת
מסנגר : [email protected] תוסיפו כי אין לי חיים
אייסיקיו : לא זוכרת את המספר

tishbiman

New member
אופססס... ../images/Emo41.gifתיקונים:

מי שטבעוני הוא יותר מוגבל ממי שצמחוני, נכון?

כן...../images/Emo3.gifיש לי שני חברים טיבעוניים

לא אוכל שומדבר הקשור לחי לא מרגרינה ולא חמאה ולא גבינה ולא ביצים ולא חלב...חלב סויה הם שותים[דווקא יאמי אבל הם צריכים סידן!
]אני אחרי שנתיים שאני שותה חלב סויה הדאיטנית הכריחה אותי לחזור לחלב רגיל...וגבינות אני לא נוגעת בגבינות וגם זה היא אומרת לי לאכול כול יום סנדוויצ' או שניים עם קוטאג'
בשר אני אוכלת בסדר פעם לא אכלתי בכלל
קשה להיות טיבעוני,אם אני בקושי שומרת על עצמי שאני לא טיבעונית מה יהיה איתם

אני עונה../images/Emo13.gif

הדברים שהכי הכי בשבילך... תוכנית- קלף משוגע, מכושפות, בנות גילמור ועוד המוןןןןן אוכל- פיצה צבע- שחור אדום וירוק בגד- מכנס רחב כנ"ל לגבי חולצה... גיל- 9 שיעור- אנגלית
האנשים החשובים לך: אמממ....השפחה? מוזיקה מועדפת: רוק, פאנק, ופופ...וכמובן קאנטרי [ליאן ריימס...] האובססיה של חייך: מוסיקה... האהבה הכי גדולה שלך: - השיר שהכי עושה לך את זה: יואו אם אני אתחיל אני לא אפסיק...
הדבר המודעדף מהמשפט הבא: סקס סמים או אלכוהול? אלכוהול... מה הדבר האחרון שלא תעשו או תרצו לעשות בחייכם? אלבש משהו ורוד
הדבר הראשון העשיתם והתגאתם בעצמכם באמת: לא זוכרת..

tishbiman

New member
../images/Emo47.gifאני../images/Emo47.gif

תוכנית- "השיר שלנו", "אריזה משפחתית" אוכל- פיצה, ספגטי, מקדונלד'ס צבע- ירוק, כתום בגד- מכנס קצר (
) גיל- 14 וחודשיים שיעור- אנגלית מוזיקה מועדפת: Pop-Punk, RnB האובססייה של חיי: סדר (נדבקתי מאמא שלי מאז שאני תינוק
) האהבה הכי גדולה שלי: שנה שעברה..***** השיר שהכי עושה לי את זה: בזמן האחרון- Gwen-WYW4, Jennifer - Get Right "סקס סמים או אלכוהול?" סקס ואלכוהול מה הדבר האחרון שלא תעשו או תרצו לעשות בחייכם? סמים הדבר הראשון שהתגאיתי בעצמי: לא יודעעע

NoWords

New member
../images/Emo27.gif../images/Emo9.gif

תוכנית- חברים, כי אין עליה אוכל- פיצה ופרוזן יוגורט!!!
צבע- כתום ושחור בגד- ג'ינס גיל- מה הקשר? שיעור- היסטוריה וספורט האנשים החשובים לך: חברות שלי והמשפחה שלי:) מוזיקה מועדפת: לא אוהבת לקטלג אבל בעיקרון פופ, בלדות, אר'נ'בי, גם בלוז וג'אז מדי פעם.. הכל הולך. גם רוק וזה.. האובססיה של חייך: חתולים ומחשב חחח האהבה הכי גדולה שלך: חתוליםםםםםםםםםםםםם השיר שהכי עושה לך את זה: כמעט כל שיר בדיסק סטריפד הדבר המועדף מהמשפט הבא: סקס סמים או אלכוהול? חח אנערף, סקס (?) אלכוהול..(?) מה הדבר האחרון שלא תעשו או תרצו לעשות בחייכם? קפיצת בנג'י אחד הדברים שאני בחיים לא אעשה. NEVER. הדבר הראשון שעשיתם והתגאתם בעצמכם באמת: מאיפה אני זוכרת את הראשון.. אבל משו לא מזמן - מבחן בפיזיקה - 75! כל הכבוד לי!
מבחן ראשון שאין לי בו נכשל..
מסנג'ר- [email protected] אייסיקיו- 306-634-840

NoWords

New member
אה כן..../images/Emo3.gif

ב"אהבה הכי גדולה שלי" כמובן שיש מישו ספציפי בחיים שלי.. אבל דיברתי בכלליות על דברים שאני מאוד אוהבת בחיים וזה חתוליםםם, לא יכולה להכחיש את זה. ואובססיה זה גם מסטיקים. כ"כ!!!

פחד גהים../images/Emo35.gif../images/Emo3.gif

חתולים...הוו,אני דווקא לא סובלת
יש בלדות של אוונסנס שאת חייבת להכיר

NoWords

New member
דווקא אין לי פחד גבהים../images/Emo9.gif

אבל קפיצת בנג'י, אני יותר מפחדת מהקטע של הקפיצה מאשר הגובה. ותמיד יש לי סרטים בראש שאני אפגע איכשהו בקרקע חחח את לא רוצה לדעת

למעלה