שרשור חדשות חדש

QueIronia

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo79.gifשרשור חדשות חדש../images/Emo26.gif

הקודם כבר עמוס - אז לפה אפשר לשרשר (כלומר - חן יכולה לשרשר) חדשות כשיהיה.

QueIronia

New member
צילומי הקליפ של Do It Well ייערכו בתאריכים

16-17 לאוגוסט, ב-LA

Lopezit

New member
טוב אז כנראה זה ישתחרר בארה"ב

בתור סינגל ראשון הוא גם הרבה יותר מצליח שם מ HIDDI

Lopezit

New member
כן יש אתרים שמראים

את כמויות ההשמעות שהשירים מקבלים ומצעדים שמראים איפה הם ממוקמים לפני שהם נכנסים לבילבורד

QueIronia

New member
זונה.

אין מצב שאני מוציא כ"כ הרבה כסף בשביל הופעה. הבעיה היא שזה ליסוע ממש ל-5 ימים, וחבל לי על המחיר של כרטיס הטיסה... אם היה גם טור באירופה....

West Doll

New member
אני רוצה../images/Emo7.gif

איזה תמונה יפה
ואמרתי כבר שאני רוצה?

West Doll

New member
אויאני נואה אוכל אותה בבית משפט../images/Emo123.gif

ג'ניפר קיבלה כמעט 545 אלף דולר לאחר שהגישה תביעה נגד בעלה הראשון אויאני[או אוג'אני
אין לי מושג איך כותבים את השם שלו] נגד פרסום ביוגרפיה שכתב שבה מסופר שהזמרת/שחקנית היתה לא נאמנה במהלך נישואיהם. לפי מסמכי בית המשפט שהוגשו ביום שני[06/08/07] ג'ניפר אמורה לקבל 200 אלף דולר פיצויים ושאר הכסף יכסה על הוצאותיה בבית המשפט. ג'ניפר פתחה שוב את התיק עם בעלה[שתהגרשה ממנו ב-1998 לאחר פחות משנה שהיו נשואים] בגלל שהספר שלו מפר הסכמים שהיו ביניהם שבהם הוא לא מדבר על היחסים שהיו להם. ג'ניפר טוענת שאויאני ביקש 5 מליון דולר כדי לא לפרסם את הספר שלו. בנוסף לקביעת כספי הפיצויים בית המשפט אסר תמידית על אוינאני למתוח ביקורת, להשמיץ, להוציא באור שלילי או אחרת- להשפיל או לזלזל בג'ניפר. עורך הדין של ג'ניפר הגיש מסמכים חוקיים שמבקשים מהשופט לאשר רשמית שאכן זה מה שנקבע ושימוע בבית המשפט נקבע ל-5 בספטמבר. בקיצור- אויאני נואה מ-פ-ג-ר! והוא לא יודע עם מי הוא מתעסק

West Doll

New member
אה ד"א...

אני מקווה שתבינו מה הולך שם
ניסיתי לתרגם הכי טוב שיכולתי. אבל כוסאמא של כל המונחים המשפטיים האלו
הנה תמונות של המסמכים מבית המשפט למי שרוצה
וכל הבלה בלה בלה באנגלית.

Lopezit

New member
למי שמעוניין לחכות לראות את EC בקולנוע

יוכל לראות אותו פה ב4.10

Lopezit

New member
השבוע בTV ../images/Emo26.gif

יום ו' 10.8.2007 HOT FUN 23:25 אהבה מחוץ לחוק HOT FUN 04:50 אהבה מחוץ לחוק יום שבת 11.8.2007 E! 16:00 סיפורי הוליווד - ג`ניפר לופז HOT FUN 16:30 אהבה מחוץ לחוק E! 03:15 סיפורי הוליווד - ג`ניפר לופז יום א' 12.8.2007 MTV HITS 16:00 בנות רוצות להשתעשע (קליפים) HOT FUN 18:30 חותנת בהפרעה HOT FUN 05:15 חותנת בהפרעה יום ב' 13.8.2007 E! 08:50 חיי האהבה של... - ג`ניפר לופז HOT FUN 10:40 חותנת בהפרעה יום ג' 14.8.2007 VH1 23:00 איך עושים קליפ -ג`ני מהבלוק יום ד' 15.8.2007 VH1 22:30 איך עושים קליפ - Im Glad

West Doll

New member
יס המניאקים../images/Emo122.gif

למרות שהם כבר חרשו מספיק על חותנת בהפרעה ועל אהבה מחוץ לחוק

West Doll

New member
ג'ניפר ומארק- 09.08.07../images/Emo26.gif

ג'ניפר ומארק נכחו בטקס הצדקה של HFPA- Hollywood Foreign Press Association [אלה שאחראים על טקס גלובוס הזהב]. הטקס צדקה נערך ב-The Beverly Hills Hotel שבבוורלי הילס, דה
[קליפורניה
] ב-9 לאוגוסט. ה-HFPA שאמורים לקיים את טקס גלובוס הזהב ב-13 בינואר, 2008, מציגים תרומות למוסדות צדקה שקשורים במקצועות הבידור ולימודי משחק במהלך ארוחת הצהריים שתהיה בטקס. [נגיד שהבנתי משו מזה
] בקיצור, מזה משנה איפה הםםםםםםם העיקר שיש תמונות! וג'ניפר כמובן לא מצאה מה ללבוש אז היא באה עם מפת שולחן השבת של חנל'ה

West Doll

New member
ומארק באמת חושב שאם הוא ישים...

משקפי שמש זה יכפר על הכיעור שלו
ג'ניפר משתדלת לא להתפוצץ מצחוק מהנסיון הכושל של מארק והצלמים? כמובן שמנציחים את היופי
לא של השמלה של ג'ניפר והפלא ופלא גם לא את הבעל של ג'ניפר, אלא רק את ג'ניפר
ופה מארק מנסה את מזלו בעסקי הבידור[בטח רק ג'ניפר צוחקת מנימוס, או כי היא רגילה לראות את מארק מביך את עצמו
]

West Doll

New member
אה כן....

והנה המפה...אממ סליחה, השמלה במלוא הדרה
לפחות הארנק יפה
ותראו מה הילד הקטן מאחורה מנסה להסתיר
אה כן והאוזן הימנית של ג'ניפר נראית מפחיד

NoWords

New member
לבושה קלאסי! ../images/Emo13.gif

מכוער כפריט לבוש סתם ככה, נגיד בחנות הייתי משתדלת מאד לא להקיא, אבל עליה - זה פשוט מלא סטייל וקלאסה...

למעלה