חןןןןןןןןן בואי איתי למיאמי!
W West Doll New member 13/8/07 #33 בדיוק דיברתי על זה עם אמא שלי בשבת../images/Emo3.gif אבל בגלל שאני די בתהליכים של ניתוחים עד סוף שנה לא נראה לי שאני אוכל לטוס בזמן הקרוב אמא שלי דווקא אמרה שהיא היתה בכיף מביאה לי אבל הבעיה עם הניתוחים שלי
בדיוק דיברתי על זה עם אמא שלי בשבת../images/Emo3.gif אבל בגלל שאני די בתהליכים של ניתוחים עד סוף שנה לא נראה לי שאני אוכל לטוס בזמן הקרוב אמא שלי דווקא אמרה שהיא היתה בכיף מביאה לי אבל הבעיה עם הניתוחים שלי
W West Doll New member 14/8/07 #34 ג'ניפר עוזבת תוכנית רדיו../images/Emo26.gif בגלנדל...איפה שזה לא יהיה [פאק, תראו את הדובי הזה מאחוריה...לא הייתי רוצה להתעסק איתו ] תמונות.
ג'ניפר עוזבת תוכנית רדיו../images/Emo26.gif בגלנדל...איפה שזה לא יהיה [פאק, תראו את הדובי הזה מאחוריה...לא הייתי רוצה להתעסק איתו ] תמונות.
מ מיסטר זנגביל New member 14/8/07 #40 אוי, היא לבושה כמו איזה אשדודית בת 30 שלא הצליחה להוריד את כל הצמיגים אחרי ההיריון הרביעי שלה
מ מיסטר זנגביל New member 14/8/07 #41 איזה כיף שיש כ"כ הרבה במה להתעדכן ../images/Emo13.gif תודה לחן על כל ההשקעה, וזה באמת המקום לברך אותך על השדרוג שלך לאדומה, מגיע לך
איזה כיף שיש כ"כ הרבה במה להתעדכן ../images/Emo13.gif תודה לחן על כל ההשקעה, וזה באמת המקום לברך אותך על השדרוג שלך לאדומה, מגיע לך