הניתוח השבועי!

blacknwhite

New member
אהבתי!

אני גם חושבת שזה ממש כיף לקרוא את הגעה של כל אחד על השיר... זה יפה לראות איך כל אחד מפרש קצת אחרת
אז הפינה מוצלחת?
אגב, שבוע הבא אני מפרסמת את הניתוח של salying the dreamer... בבקשה לא לנתח אותו (כלומר, לפרסם את הניתוח) לפחות בינתיים... שבוע הבא בכיף תצרפו לשרשור, אבל בינתיים...

lacrimosa girl

New member
...

למה לבזבז את הכשרון שלך על השיר ההוא
ברצינות, הוא אחד הגרועים שנייט אי פעם עשו ותומאס אי פעם כתב...אבל תהני :) הממ אני רוצה לנתח את נייטקווסט בקרוב [כי אלונה גנבה לי את טנט' מאנ דאון אחרי שסיימתי לנתח אותו!!! ><] אז להרחיק את הידיים :) וגם את סאקרמנט אוף ווילדרנס..

blacknwhite

New member
too late, כבר ניחחתי אותו../images/Emo9.gif

ואני חושבת שתופתעי לקרוא דברים שחשבתי שהיו יחסית מעניינים... דווקא אהבתי לנתח את השיר. חוצמזה, אחרי השיר הקודם שניתחתי, רציתי משהו יחסית פשוט... ואני חושבת איזה שיר לנתח עכשיו (לפינה של עוד שבועיים) אולי אני אעשה על The riddler, הוא חמוד כזה... אבל אני ממש לא בטוחה. אולי אני בכלל אעשה על dark chest of wonders. אני ממש לא סגורה על זה
נ.ב אני התחלתי את הטרנד של הניתוחים מחדש! כל הפורום נדבק

Liquid Dreams

New member
אני אומרת- למה שלא שתיכן תפרסמו?

זה תמיד מעניין לראות פרשנויות שונות[גם אם במעט].

Super Alonit

New member
את לא יודעת *כמה* הפרשנויות שלנו שונות!

אני חושבת שזה עוסק במלחמה והיא חושבת שזה על רוצח סדרתי. אנחנו לא הכי מתואמות
אבל ניתוח אופטימי וקסומי, זה לא יהיה

lacrimosa girl

New member
../images/Emo6.gif

זו אכן היתה שיחה משעשעת :) צריך להמשיך לעבוד על זה
[למרות שאת עכשיו במפגש ולא צתראי את ההודעה הזאת ;__;] גם מחר בערב יש לי ביביסיטר ארוך, תתחתברי ונמשיך :) אני מקווה שאף ילד לא יתחיל לדמם כמויות המוניות של דם מהאף Oם

lacrimosa girl

New member
...

למה לבזבז את הכשרון שלך על השיר ההוא
ברצינות, הוא אחד הגרועים שנייט אי פעם עשו ותומאס אי פעם כתב...אבל תהני :) הממ אני רוצה לנתח את נייטקווסט בקרוב [כי אלונה גנבה לי את טנט' מאנ דאון אחרי שסיימתי לנתח אותו!!! ><] אז להרחיק את הידיים :) וגם את סאקרמנט אוף ווילדרנס..

למעלה