הניתוח השבועי!

blacknwhite

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo79.gif../images/Emo220.gifהניתוח השבועי!../images/Emo63.gif../images/Emo220.gif../images/Emo79.gif../images/Emo41.gif

והפציינט שלנו לשבוע הזה הוא.... *תופים* Slaying the Dreamer!!! כמובן, ההערות הקבועות: א. אני לא אומרת שום דבר בתור קביעה מוחלטת. זה רק אופציה אחת לפירוש השיר, ויש לי הרגשה שאפילו אני יכולה (עם קצת מאמץ) למצוא עוד, ואנשים אחרים בטח יכולים. ב. כשאני כותבת "הוא" הכוונה לתומאס, כרגיל. אין טעם לכתוב "הדובר", זה נשמע פה פלצני ולא קשור. רק שתדעו, אני ממש התאפקתי לא לפרסם את הניתוח באמצע השבוע, כי הוא כבר היה מוכן... אבל החלטתי שאם פתחתי פינה, אני אדבוק ביום הקבוע, יום שני. וזהו זה. עד שיגמרו לי הניתוחים, כמובן
דבר אחרון- זהירות, חופרים! לא רוצים, אל תקראו
זהו. תיהנו מהניתוח השבועי!
"I'm a priest for the poorest sacrifice I'm but a raft in a sea of sorrow and greed" אני כומר לקורבן הכי מסכן (בתרגום עילג)- ב"כומר" הכוונה כנראה למי שמקריב את הקורבן. מהו הקורבן? יכול להיות שהילד הקטן שבו (בתומאס), התמימות. בשורה השנייה הוא אומר שהוא "רפסודה בים של צער וחמדנות"- הוא שקוע עמוק ברגשות מאוד שליליים (צער וחמדנות). בשורה הראשונה הוא אקטיבי- כומר, שמקריב את הקורבן התמים, חסר האונים. בשורה השנייה הוא סביל- הוא רפסודה שמטלטלת עם הגלים. הוא אולי מנסה להגיד פה שמצד אחד הוא כן עשה דברים רעים, דברים שהוא אולי מתחרט עליהם, ומצד שני גם לא הכל באשמתו. יש דברים שקרו לו- והוא חסר אונים לחלוטין מולם. מהו אדם על רפסודה מול הים? שוב, יש פה כמו בכל כך הרבה שירים, סוג של סתירה- אבל זה כל היופי. "You bathed in my wine Drank from my cup, mocked my rhyme Your slit tongues licked my aching wounds" כאן יש פה, בפשטות, האשמה. לי זה נשמע כמו האשמה לאדם אחד ספציפי, ולאו דווקא באופן כללי. אלו הן האשמות מאוד נוקבות. בשורה הראשונה כאן הוא אומר "רחצת ביין שלי". אנחנו יודעים שתומאס מאוד קרוב לנצרות, ובנצרות היין ששותים הוא דמו של ישו. יין= דם. לכן, המשפט הופך למשפט הבא: "רחצת בדם שלי". בשורה השנייה יש פה המשכיות של מטפורת היין, אבל עם תוספת- "שתית מהכוס שלי". האדם הזה, שפגע בתומאס כל כך, היה אדם מאוד קרוב. הם שתו מאותה כוס. "שתית מהכוס שלי" יכול גם להתפרש כ"לקחת ממה שהיה שייך לי", או שניהם ביחד. כנראה שניהם ביחד. "לעגת לחרוז שלי"- האדם הזה, שהיה קרוב אליו, לעג למוזיקה ולמילים שתומאס כתב. זוהי פגיעה משמעותית, כי תומאס כותב את חייו. ללעוג לשיר, למילים, למוזיקה- משמע בעקיפין ללעוג לחייו של תומאס. הלשון החדה שלך ליקקה את הפצעים הכואבים שלי"- לא רק שהאדם היה קרוב אל תומאס לא עזר לו עם דברים קשים, לא עזר לו עם הפצעים, הוא רק החמיר אותם. התרגום אמנם לא משהו, אבל הכוונה די ברורה- עם הלשון שלך עוד פצעת אותי בפצעים כבר היו קיימים. רק החמרת את מצבי, רק פגעת בי עוד. כמו "מלח על הפצעים"- רק שמלח לפעמים מרפא (או משו) "Some wounds never heal"- מהשיר The Kinslayer. אמנם הכוונה פה היא כנראה לפצעים מסוג קצת אחר, אבל לא בטוח וגם לא מאוד משנה- הרעיון הוא שיש פצעים שלא מחלימים. אבל אפילו לפצעים האלה אפשר קצת לעזור. אבל מה שאדם הזה עשה לתומאס כשהוא בגד בו היה להעמיק את הפצע עוד הרבה יותר. "And my wound it cuts so deep"- מהשיר End of All Hope. הוא פצוע, פצוע אנושות. ולמרות זאת הפצע רק החמיר. "If you be the one to cut me I will bleed forever"- אם את\ה (תבחרו לבד
) תהיה מי שיפצע אותי, אני אדמם לנצח. אצלי זה מתקשר איכשהו. בגלל שהאדם הזה, שהיה קרוב אליו כל כך, פגע בו- הוא ידמם לנצח. כי הוא הרי פצע אותו, גם בGhost Love Score- "You were the one to cut me So I’ll bleed forever"- הרי פגעו בו, בתומאס. הוא מדמם לנצח. האם זה אותו אדם, זה שפגע בו בSlaying the Dreamer וזה שפגע(ה) בו בGhost Love Score? "Put a stake through my heart! And drag me into sunlight So awake for your greed As you're slaying the dreamer" "שים יתד דרך ליבי" (שוב, תרגום עקום)- תומאס פשוט אומר לאדם הזה להרוג אותו סופית. כבר לא אכפת לו. אם אני אתקשר ל"main theme" של השיר הזה, הוא אומר פה- "צלוב אותי". "וגרור אותי לתוך אור השמש"- מכיוון שקשה לי להאמין שתומאס החליט שהוא ערפד שאור השמש יהרוג אותו, הכוונה היא כנראה להפוך את הרצח הזה, הרצח של תומאס (בצורה מטפורית...) לפומבי. שכולם יראו, שכולם ידעו. שגם הוא- האדם שפגע בו- יראה מה הוא עושה, שלא יהיה לו איפה להתחבא. לא מאחרים ולא מעצמו. "כה ער לחמדנות שלך"- אתה לא יכול להסתתר מעצמך וממה שאתה עושה- תומאס אומר לרוצח שלו. "כשאתה רוצח את החולם"- החולם הוא כמובן תומאס. רוצחים אותו. האדם שהיה קרוב אליו רוצח אותו. בגלל חמדנות. אני לא יודעת מה איתכם, אני חושבת שזה מזכיר את הסיפור של הבגידה של יהודה איש קריות בישו. יהודה איש קריות הסגיר את המקום של ישו לרומאים (כדי שהם יוכלו להוציא אותו להורג) תמורת 30 מטבעות כסף. תומאס עושה פה הקבלה לסיפור הזה לאורך כל השיר. (וזה גם מתקשר לבית הראשון, עם המטפורה של היין והדם) "Hypocrite Wannabe friend 13th disciple who betrayed me for nothing!"- ציטוט מהשיר Wish I Had an Angel, שמחזק את התיאוריה על הקשר בין השיר הזה לסיפור של ישו ויהודה איש-קריות. כי אנחנו יודעים שזה לא רק השיר הזה- כל השירים הם על אותו דבר. על החיים של תומאס. אז מה עוד יש להוסיף? "Even in your pride I never blamed you"- ציטוט מהשיר המדהים Two For Tragedy. כאן, בניגוד לSlaying the Dreamer, תומאס אומר שהוא סולח לאדם שהשיר נכתב עליו- למרות גאוותו. למרות שהוא פגוע, כואב לו. הוא לא כועס, לא מאשים. גאווה- לא אותו דבר כמו חמדנות, מסתבר. כי על החמדנות הוא לא סולח. הוא דווקא כן כועס ומאשים. "Swansong for the Wish of Night God it hurts, give a name to the pain Our primrose path to hell is growing weed" "שיר ברבור בשביל משאלת הלילה"- שיר ברבור- השיר האחרון, היפה ביותר. בשביל משאלת הלילה- שנתנה את שמה לכל הלהקה. הוא שר פה את שירו האחרון, ודרכו מביע את המשאלה. "אלוהים זה כואב, תן שם לכאב"- זה כואב כל כך עד שאין לו דרך להביע את הכאב, אין לו שם- אין דרך להסביר אותו, ולכן גם אין דרך לרפא אותו. אתם יודעים איך זה ברפואה (ובניתוחים
)- אם אתה לא יודע מה לא בסדר, לא תוכל לתקן את זה. "שביל הרקפות שלנו לגיהינום מתמלא בעשב" (שיניתי קצת בשביל שיבינו את הכוונה של המשפט)- תומאס אומר שהשביל לגיהינום- שפעם היה מלא בפרחים- עכשיו מלא שעשב שוטה. היופי שלו נעלם. עכשיו גם השביל עצמו מלא במוות- עשב שוטה הרי צומח בכל מקום, רקפות לא. הן מתו ונעלמו מהשביל, והשביל עכשיו ערום, מכוער. אגב, שימו לב שהוא אומר "השביל שלנו לגיהינום". הוא מתייחס לעצמו ולאדם הזה שפגע בו. הם הולכים לגיהינום ביחד. הוא-תומאס- בגלל השורה הראשונה בשיר, אני מניחה- הוא רואה את עצמו אשם בכמה דברים שקרו, הוא רואה את עצמו אחראי ל"הקרבת הקורבן" ההוא. האדם השני- בגלל מה שהוא עשה לתומאס, כמובן. אף אחד לא בוגד ככה ומתחמק מעונש.

blacknwhite

New member
המשך..

"Cleaning all that I've become"- מהשיר Beauty of the Beast. תומאס מרגיש שהוא הפך למשהו שהוא לא רוצה להיות. הוא מרגיש מלוכלך. הוא שולח את עצמו לשביל אל הגיהינום. "Every thought the music I write השיר "Swanheart", שעלומה ניתחה כ"כ יפה לפני כמה זמן, מתקשר לכאן- לב ברבור, ששר את שירו האחרון ממש לפני שרוצחים אותו באכזריות. לב ברבור- עם כל המשתמע מכך. Everything a wish for the night"- הייתכן שDead Boy’s Poem הוא שירת הברבור שלו? או לפחות מסמל את שירת הברבור שלו. לא בדיוק, כי הוא (לשמחתנו) המשיך לחיות וגם לכתוב, אבל Dead Boy’s Poem הוא צוואה, שיר יפהפה שתומאס "משאיר אחריו" בשביל כל השאר. וכמובן, המילים Wish for the night עשויות לרמז על זה גם. אבל זה סתם רעיון נחמד. ועכשיו ממשיכים עם הניתוח. כאן יש שוב את הפזמון (Put a stake through my heart...) "Blame me, it's me Coward, a good-for-nothing scapegoat Dumb kid, living a dream Romantic only on paper" "תאשים אותי, זה אני"- תומאס לוקח פה את האשמה על עצמו. כאילו אין לו מה לכעוס על השני- זה הכל אשמתו. זה בגללו. בגלל ה"פחדן, שעיר לעזאזל שלא-טוב-לכלום" שהוא. זאת שורה מלאה בשנאה עצמית, בהאשמה עצמית. הוא אומר שהוא פשוט לא טוב לכלום. שהוא פחדן. כאן המטפורה של ישו כבר לא תופסת. לא משיח ולא נעליים- הוא פחדן. "ילד טיפש, חי (ב)חלום"- הוא אומר על עצמו שהוא סתם ילד טיפש, ששקוע בחלום כל כך עד שהוא לא רואה שזה רק חלום. או שהוא כן רואה, אבל הוא לא עושה שום דבר בנידון כי הוא מפחד. הוא פחדן. "רומנטי רק על נייר"- אנחנו כולנו יודעים שעל נייר הוא אכן רומנטי... (Ever Dream, נגיד
) והוא אומר פה שהוא רומנטי רק שם. בחיים עצמם, מחוץ לנייר, מחוץ לחלום, הוא לא טוב לכלום. הוא לא רומנטי, הוא לא 'אמיץ', הוא לא יודע מה הוא עושה או למה. יכול להיות שהשורה הזאת רומזת בעדינות שהאדם שבגד בתומאס היה קצת יותר מידיד (ואני מקווה שקצת יותר מידידה... אבל הי, בואו לא נכנס לזה) בכל מקרה, הוא מרגיש נבגד, אבל מאשים את עצמו. כל השיר Nemo הוא על ההרגשה הזאת, שהוא לא שווה כלום. (ראו ניתוח של Live to Tell the Tale) בנוסף לכך- "To a broken marionette like me"- כמו שכבר אמרתי בניתוח של Live to Tell the Tale- השיר שממנו לקוחה השורה הזאת- השורה הזאת גם מבטאת את ההרגשה הקשה של תומאס שהוא לא שווה כלום. "Lost in my own world"- שורה מהשיר Dead Gardens. השורה הזאת אומרת בעצם "אבוד בעולם שלי"- על משקל "חי בחלום". הוא מרגיש שבגלל שהוא חלם כל כך הרבה, הוא נכלא בחלום. הוא לא יכול לצאת מהחלום, הוא מרגיש שהוא לא חי בעולם האמיתי. ולכן... "For this gift of dream I must pay the price with the loss of life's pleasures"- "הערת המחבר" מהשיר Away. בשביל המתנה הזו של החלום אבל חייב לשלם את המחיר- וחלק מהמחיר הזה הוא לחיות בעולם שלו, של החלומות, וכך גם "לאבד את תענוגות החיים". "My own heaven I created here Let me get away"- מהתרגום של השיר בפינית, Kuolema Tekee Taiteilijian. אותו פירוש. מתקשר באותה צורה. "Tell me why you took all that was mine! Stay as you lay - don't lead me astray!" השורות האלה חוזרות פעמיים. "תגיד לי למה לקחת את כל מה שהיה שלי!"- תומאס עכשיו שוב כועס. שוב מאשים. מישהו שהיה קרוב אליו פגע בו, ולקח את כל מה שהיה שלו. אני לא יודעת בדיוק מה זה היה, אבל זה היה חשוב. "תישאר כמו שאתה שוכב- אל תוליך אותי בדרך הלא נכונה!"- אוקי, זה כבר השלב שאני לא מאמינה שהוא לא מדבר אל סתם "ידיד" (ויש לקוות- ידידה...) בכל מקרה, השורה הזו מעט מטרידה. נסו לנחש לבד מה המשמעות, אני לא ממש רוצה להיכנס לזה... אגב, ממש התאמצתי למצוא פרשנות מילונית אחרת למילה "lay" אבל חוץ מלשכב (במשמעות המקורית של המילה) הפרשנות היחידה שמצאתי היא לשכב (במשמעות הלא-מקורית של המילה). אם יש לכם רעיונות- אנא שתפו.

blacknwhite

New member
והמשך אחרון../images/Emo9.gif

כאן אנחנו מגיעים לחלק שמרקו צורח בכעס. החלק הכי מלא בכעס ושנאה בכל השיר. "Wake up, mow the weed You'd be nothing without me Take my life if you have the heart to die" "תתעורר"- תומאס צועק (דרך מרקו) על האדם הזה שפגע בו. העשב שמוזכר פה שוב הוא אותו עשב מקודם- על השביל לגיהינום. הם הולכים על השביל לגיהינום. "אתה תהיה כלום בלעדיי"- הוא ממש צועק. בלעדיי אתה לא שווה כלום. אני לא יכולה להגיד בוודאות למה זה מתייחס בדיוק, אבל לא קשה להבין את הרעיון הכללי. "תיקח את חיי אם יש לך את הלב למות"- תהרוג אותי, אומר לו תומאס, אם יש לך את הלב- את האומץ- למות. כי אם תהרוג אותי- אתה לא תהיה שווה דבר. אתה תמות גם, בדרך כזו או אחרת. להרוג אותי זה סיכון מבחינתך. אתה תאלץ להקריב פה משהו. יש לך את האומץ בשביל זה? או: אתה מספיק רוצה להרוג אותי? בערך נו... "See me ruined by my own creations"- אם תומאס אומר שבלעדיו האדם ההוא לא שווה דבר, יכול להיות שתומאס כאילו "יצר" אותו, נתן לו כל מה שיש לו. הציטוט הזה מהשיר Romanticide אומר משהו נוראי- תומאס רואה את עצמו נהרס ע"י מי שהוא "יצר"- נתן לו הכל. "Perfection my messenger from hell"- שוב בשיר Romanticide, אנחנו רואים שתומאס אכן הגיע לגיהינום- עכשיו הוא שולח "שליחים" החוצה ממנו. Romanticide הוא אכן אחד השירים הכי כועסים ומלאים שנאה של נייטוויש- ממש כמו Slaying the Dreamer. "You bastards tainted my tool Raped my words, played me a fool Gather your precious glitter and leave me be" הוא ממשיך לצעוק, הוא ממש כועס- "אתם, בני ***** (מה אני אעשה, זה התרגום הכי קרוב), הכפשתם את הכלי שלי"- הכוונה פה לכתיבה שלו. "mocked my rhyme" זה אותו רעיון. הכתיבה שלו- החיים שלו, הנפש שלו- את זה הם הכפישו. שימו לב שפתאום הוא מדבר ברבים. מוזר, אה? גם אני חושבת. תומאס פתאום עבר להאשים את כולם. הוא עד כדי כך כועס. "אנסתם את מילותיי, הפכתם אותי לטיפש"- שוב, זה מתקשר לכתיבה של תומאס. הוא מאשים את העולם, פחות או יותר, בזלזול בו ובכתיבה שלו. לא רק בזלזול אלא גם בשימוש במה שהוא כתב נגדו. שיבוש הכוונה במילים. הוא מאשים את העולם בכך שהוא "הפך" אותו לטיפש- אנשים מנים להציג אותו כטיפש ע"י סילוף מילותיו. "תאספו את ה"מנצנץ" שלכם ועזבו אותי לנפשי" (תרגום עילג לחלוטין). "נוצץ"= כסף. קחו את הכסף ותעזבו אותי. זוהי ביקורת פשוטה על התמסחרות- או יותר נכון, על ניסיון של מישהו למסחר אותו, את תומאס. זה גם מתקשר לכל מה שתומאס אמר לאורך השיר- ההרגשה שמזלזלים בכתיבה שלו וביצירה שלו נובעת, בין השאר, מכך שמנסים לכמת (מלשון "כמות") אותה בכסף. המוזיקה שהוא כותב היא לא בשביל כסף- היא בשבילו עצמו. בשביל הנשמה שלו. ועצם העובדה שמישהו אחר חושב שאפשר לקנות אותו, להשפיע עליו או על המוזיקה שלו בכסף- בשביל תומאס היא עלבון. "The Great Ones are all dead And I'm tired, too" האלה הגדולים (הכוונה לאנשים הנערצים, בעיניו של תומאס לפחות) כבר כולם מתים, ואני כבר גם עייף- הוא מכניס את עצמו לקטגוריה של ה"אנשים הגדולים", ופשוט אומר שהוא תכף מצטרף אליהם. גם אני כבר עייף- גם אני עוד מעט מת, ואני אהיה עוד אדם גדול שמת. הוא בעצם אומר שהוא נשאר לבד, בלי אף אחד שמבין אותו- כי אף אחד לא ב"רמה" שלו. עד כמה שזה נשמע פלצני, אני חושבת שהוא מתכוון לזה שבגלל שכל מי שהיה "גדול" (ואני מניחה שזה קשור אם לא לכתיבה ופואטיקה אז למוזיקה) מת, אין אף אחד שיכול להבין איך הוא מרגיש כלפי היצירה שלו (יצירה באופן כללי) ואין אף אחד שמבין מה עובר עליו- כי אין אף אחד שעובר את זה גם. "I truly hate you all!" השורה האחרונה והמסכמת של השיר הזה, שמלא בכאב, כעס ושנאה. "אני באמת שונא את כולכם!". באמת, אני לא צוחק, אני לא מגזים, אני באמת מתכוון לזה. אני שונא את כולכם. הסיכום של השיר. זה הכל להפעם, מקווה שנהניתם
כמובן, כמו תמיד, אתם מוזמנים להוסיף, להעיר ולהגיד מה שבא לכם. נפגש בשבוע הבא... על שולחן הניתוחים!
~מנצלת-את-הגימיק-המטופש-עד-הסוף~

lacrimosa girl

New member
אהבתי. ../images/Emo47.gif

היו כמה מקומות שלא הסכמתי איתך עד הסוף ושהיה לי מה להוסיף, אבל זה היה כל כך ארוך ששכחתי
אני אנסה לעבור עכשיו כמו שצריך ולהעיר אבל אם אני אתחרפן באמצע אני פשוט אעזוב
השורות הראשונות: תומאס הוא, כמו שאמרת בשיר LTTTT, נשאר כדי לספר את הסיפור; הוא קסטוויי- ניצול. הוא זה שנשאר בין כל אותם מוחות מעוותים [אני מושפעת כרגע מאוד מפאנטום האופרה, סלחו לי] שהוא מספר עליהם בהמשך השיר. הקדמה נהדרת. כאן אני מסכימה איתך; תומאס הרבה פעמים משתמש בדימויים מהנצרות בהשוואה לחייו, כמו כל השיר הנהדר גת'סמאן. ממשיכה, אני מסכימה איתך :) רק הערה בקש לGLS, שבו לדעתי הפגיעה הנצחית היא חיובית- היא מהאדם האהוב, שהותיר את המשקע שלו בנפשו של תומאס, או איבוד התמימות. כאן זה לא הניתוח של GLS אז אני אפסק
הצטוט של TFT לא ממש קשור, אלא אם כן מוציאים אותו מההקשר של השיר. TFT [תתעלמו מהניתוח הזוועתי שעשיתי לו פני מלא זמן, בר כתבתי אחד חדש ונורמלי] הוא שיר לא על בגידה- הוא שיר על האכזריות של החיים עצמם. והבגידה שם היא של כוח עליון ולא של בן אדם, ולכן הרבה יותר קל לסלוח לו. לדעתי לפחות, בתור פוסט דוסה. אני מוחמאת
לדעתי תומאס מתייחס לגיהנום כאן כמו שהוא מתייחס לגן עדן- זה מוות. מי קרא פיליפ פולמן? אין גן עדן וגהנום..יש מחנה מעצר, לפי התזה שלו. תומאס אמר כמה פעמים שהוא מאוד אהב את הספרים שלו. הדין של כולנו הוא למוות ממילא, וכולנו מתים מממילא, למה עלי למות בכאב? הוא הביע את משאלתו [תומאס] למות בים...אומרים שטביעה היא צורת מוות הכי כואבת ברגע שהתגברת על הפחד מהמוות. ולכן תומאס מאשים את עצמו- מה זה משנה? כולנו נמות. וכמו שאמרת, תומאס מפחד שהוא לא יכול לאהוב, או שהוא לא יכול לאהוב אחרי שהוא אהב מישהו כל כך חזק ונבגד...ומכאן באו שירים כמו גתסמאן ואסטרל רומנס, ונייטוויש, ועוד. האהבה שלו היא רק בשירה שלו- in my world, love is for poets. המשך הבית הפרשנות שלך וההצלבות שלך מעולות.
השורות האלו- Tell me why you took all that was mine! Stay as you lay - don't lead me astray גורמות לי לדמיין דו שיח בין שני אנשים על הדשא, אחד שוכב ומאשים ואחד יושב לידו, וזה תומאס. תומאס אומר לאיש השוכב, חסר דאגות, בטח לועס גבעול עשב [מי אמר סנופקין?
] שיפסיק לנסות לבגר אותו, שלא יתערב, כלום מתים!! תן לי לחיות את חיי בדרכי שלי! תומאס כל כך מתעצבן בנקודה הזו ומרקו נכנס בשירה הכועסת, תקום ותסלק את העשב! יש לי מה לומר! אל תנסה להשתיק אותי! יש לי את התזה שלי ואתה ממילא תמות, איתה או בלעדיה. גם אני אמות, אז תהרוג אותי! נראה אם יש לך אומץ למות איתי. אוליאוליאולי יש כאן פנייה לילד המת?...תומאס מבקש ממנו שיפסיק לייסר אותו, שיהרוג אותו וזהו אם יש לו אומץ! ואז גם הוא ימות, כי במובן מסוים הוא חי בתוך תומאס. בסטרדס זה ממזרים. ואני מסכימה איתך. תומאס פשוט מביע את השנאה שלו לעולם, נקודה. הוא אמר שהוא שונא את הרשעות של המאנ-קינד. וכאן הוא פונה אליהם- תפסיקו! תפסיקו להרוס את הכל! תחזירו את העולם למצב התמים והיפה והבראשיתי שלו, כשהדרך למוות יפה ופורחת. אבל כל האנשים שהבינו את זה מתים- או שאיבדו את זה. תומאס, כמו בשיר אסטרל רומנס, משתמש במוות כמטאפורה ולא להפך. אוקי, סיימתי. ממש אהבתי. מוכשרת
אנחנו צריכות לפתוח קליניקה!

blacknwhite

New member
יאללה, בואי נפתח אחת../images/Emo3.gif

ונתחלק בכסף שווה בשווה בין שתינו
ותודה לך
אוהבת אותך
ואני שמחה שלקחת ממני השראה, זה ללא ספק השתלם. אני מאוד נהנית לקרוא את הניתוחים שלך, שלא נדבר על זה שאני ברגעים אלה ממש הולכת לחפש את הניתוח לGLS כדי להיעזר בו לנתח שיר אחר

lacrimosa girl

New member
XD

אוקי, אז הניתוחים שלי בזמן הקרוב: [הם כבר מוכנים ומחכים לפרסום
] -אוור דרים [שאני צריכה לתאם פרסום עם ענבר] - ביוטי אוף דה ביסט [אני יודעת שכבר יש אחד, אבל הפרשנות שלי שונה לגמרי ואני כל הזמן משתמשת בשיר הזה, אטז אני חייבת לנתח אותו כמו צריך] - דה קארפנטר [כי נוצרים זה |צלב|
] - סאקרמנט אוף ווילדרנס [כי קאמפייר זה הדבר |מדורה|] - מונדנס
- דה קינסלייר [למרות שיש ניתוח די טוב שלו של דניאל, אבל בזמן האחרון יצא לי לקרוא מלא עליו ויש גם פה ושם קטעים שלא נסחטו עד הסוף
] - קאם קאבר מי [כי זה קיטש
] - טו פור טראג'די [כי מה שעוללתי לו פעם היה נוראי :X] - נייטקווסט [כי זה גרר |מאוהב] -וזהו בינתיים. 8 שירים שכרגע אני תובעת עליהם מונופול
אם תרצי לנתח משהו ביחד אני פה :) אוה וגם התחלתי את טנט' מאנ דאון עם אלונה שנעלמה O_O P: אוך כשניתחנו אותו הייתי בבייביסיטר והילד הקטן התחיל לדמם נוראות מהאף
אירוניה מישהו?

blacknwhite

New member
אוף../images/Emo7.gif

אני ממש עכשיו סיימתי לנתח קצת יותר מחצי של Ever Dream... נאחס... או, וול, אני פשוט אחכה שאת תפרסמי את הניתוח שלך, וענבר תפרסם את הניתוח שלה, ואז אני אפרסם את שלי? או שאני אגנוז את הניתוח לנצח נצחים? חוץ מהשיר הזה, אני כבר כמעט סיימתי לנתח את sleepwalker. לידיעת הציבור
(אה, ויש לי תכנונים על stargazres עם שירה, ואם יהיו לי עוד תכנונים אני אודיע)

blacknwhite

New member
אמממ... נראה לי אני אספיק עד אז../images/Emo9.gif

אני עובדת במלוא המרץ. ממש נחמד לי עכשיו^^ תעדכני אותי.
(הו, כמה שאני נשמעת חשובה עכשיו.
)

Itay Simons

New member
המ

אפשרי שתסדרו ביניכן שהניתוחים לא יבואו באותו יום? ושיהיה משהו סטייל שני וחמישי?

lacrimosa girl

New member
^^

נעבוד על זה.
אבל אנחנו מתכננות בחמישי לפרסם ביחד [באותו שרשור, כע? OO] ניתוח לED...זה מתקבל?
יאאאא הקליניקה הזאת

blacknwhite

New member
תודה../images/Emo9.gif

הומ. אפחד לא מגיב. נראה לי זה בגלל שלאנשים אין כוח לקרוא
נו, טוב... רק אם אתם כן קוראים תגידו מה דעתכם, כי חוץ מזה שאני כן רוצה קצת הערכה למאמצים שלי (אבל אתם לא חייבים לקרוא, זה בסדר) אני רוצה לדעת מהאתם חושבים כדי שאני אוכל להשתפר וללמוד וזה:)

ניתוח מצויין בובה, אני גאה בך../images/Emo23.gif

""You bathed in my wine Drank from my cup" רק לי זה עושה קונוטציות של היפה והחיה?
אני יודעת שזה לא ממש קשור, אבל לא יודעת זה מזכיר לי את החלק שאחרי קטיפת הפרח.

blacknwhite

New member
תודה../images/Emo9.gif../images/Emo25.gif

האמת, לא ממש מזכיר לי... אכפת לך לפרט? נשמע מעניין

הממ אני זוכרת דיי במעורפל

כשאבא של בל הגיע לטירה של החיה, הטירה הייתה כאילו ריקה אבל מישהו האכיל אותו, נתן לו לשתות, מיטה מסודרת לישון בה וכו וכו וכו, בלי להראות את עצמו. האבא נזכר שהוא הבטיח לבל פרח וכאשר הוא ראה את שיח הורדים היפהפיים של החיה הוא הלך וקטף את הפרח, אז החיה צעק עליו "אני האכלתי אותך, נתתי לך לשתות מכוסי ולישון במיטתי וככה אתה גומל לי??" ואז הוא אומר שהוא רק קצה פרח עבור ביתו, והחיה אמר שהוא יתן לו לחיות אם הוא ישלח את ביתו במקומו. או משהו כזה
גאד, לא ראיתי את זה מאז הגן/כיתה א'-ב' אני בקושי זוכרת :S

למעלה