הניתוח השבועי!

blacknwhite

New member
הי, מעניין!

הקבלה מעניינת, וסתם מעניין בפני עצמו:) אני לא יודעת אם זה קשור, אבל זה נחמד לחשוב על זה בכל מקרה

lacrimosa girl

New member
עוד משהו שחשבתי עליו היום בהסעה

Put a stake through my heart! And drag me into sunlight יש לנו כאן את 2 הדרכים להרוג ערפד - מתוך 3 בערך- לתקוע יתד עץ בליבו ולחשוף אותו לאור השמש. אז תומאס לא משווה את עצמו לערפד, הוא אומר ש האיש השני משווה את תומאס לערפד. מה זה ערפד? הוא נדבק לאנשים וניזון מהם והופך אותם לאנשים כמוהו. בעצם האיש הזה אומר לתומאס, לא רק שאתה -אתה-, אתה גם הופך אחרים להיות כמוך!!אז תהרוג אותי, את החולם, כמו שהורגים ערפד. וזהו
מישהו ראה את הפרק של הפיג'מות "בעל הבית מגיע"?
בכ"מ מזרחי שם בורח מאשתו כל כמה שנים ונדבק למישהו נשוי, מראה לו כמה שהחיים שלו גרועים, גורם לו להתגרש ואז חוזר לאשתו. זה די מתאים
-עלומה שותקת עכשיו-

^^

ניתוח נהדר, נהניתי לקרוא אותו D: לגבי הקטע שמארקו מתחיל לשיר (לצרוח? P:) - יכול להיות שבבית הראשון של מארקו זה הדמות השניה מדברת אל תואומס, ולא תואומס שמבטא את הזעם שלו? כי הוא קודם דיבר על העשב בדרך לגיהנום וכאלה, אז אולי עכשיו הדמות השניה עונה לו. אבל זה גם הגיוני בתור טקסט של תואומס אז זו סתם השערה.

blacknwhite

New member
תודה../images/Emo9.gif

יכול להיות... אני פשוט התייחסתי לזה בתור, כאמור, דבריו של תואומס לעולם. אבל זה יהיה גם מאוד מעניין להסתכל על זה מהזוית השניה:)

lacrimosa girl

New member
גם אני חשבתי על זה

אבל זה פשוט לא מסתדר עם שאר השיר, ולמרות שיש לנו כאן שני ווקאלס וזה דורש בד"כ דו שיח- תומאס תמיד כותב בצורה מאוד, איך לומר, הגיונית. ואם זה דו שיח זה פשוט לא מתקשר לשאר השיר שהוא כולו מונולוג. :)

TheImpactBoy

New member
אני כבר לא עוקב אחריכן!

חבר'ה לאט לאט.. בסוף יגמרו השירים... ותודה רבה, כרגיל זה פשוט מצויין.

blacknwhite

New member
הי, אני ממש התאפקתי כל השבוע לא לפרסם

כי החלטתי שאני הולכת לפרסם ניתוח אחד בשבוע- כל יום שני (עד שימאס לי לפחות
) תעריך!
ותודה רבה

lacrimosa girl

New member
אתם לא יודעים כמה אני מתאפקת ;__;

אם זה היה תלוי בי הייתי מנתחת את כל השירים תוך חודש ;;

למעלה