Think Positive

archer girl

New member
זכרתי ששמעתי את זה איפשהו../images/Emo218.gif

אבל שכחתי איפה
סורי פאי, סורי סורי סורי סורי
סולחת? [בעצם חסר לך שלא אחרי שנתתי לך חיבוק
] כפרעליך
.

מי 2..

ראשון... בצפר ושעות על גבי שעות על הריקוד בספורט שני- ראו ראשון. שלישי- האאאאאא בגרות בספורט, היה טוב וטוב שהיה :) רביעי- מיונים לחיל חינוך.. יש שם דודות ממש מפחידות, לפחות אלה ששוטפות כלים
אוי והכי יפה שבדיוק ביום הזה היה טסק סיום קורס של מש"קיות חינוך והם כאלה שמחות והיו הורים והיה ממש נחמד.. חמישי- מ.. .. .. לא זוכרת שישי- טמטומתיקה- חרישה מטורפת שבת- ראה שישי סה"כ שבוע בסדר, אפילו זכרתי יום יומיים

אמממ השבוע שלי!!

ראשון- התחלנו חזרות לטקס יום השואה!!!! שני- הלכתי לקאמרי לראות את המחזה "המלט" מטעם בית הספר...!!! היה מהמם!!!!! אני ממליצה לכוווווווולם!!!!! איתי טיראן מלך!!!!! שלישי- כל היום דיברתי על המלט.... חיחיחיחי זה היה הכיייייי מרתק!!! רביעי- הגיעו דודים מארגנטינה לביקור... חמישי- מבחן בספורט ומבחן בסוציולוגיה... ספורט הלך טוב... סוציולוגיה לא כל כך בע... לראשונה בהסטוריה המקצועות האלה התהפכו אצלי!!!! אהה ובערב מסיבת יום הולדת 70 לקרוב משפחה... היה כיף ולשם שינוי נראיתי טוב!!! אושר!!!! שישי- היה אמור להיות בוחן בספרדית... בסוף לא היה!!! אבל היה אחלה שיעור!!! היה כיף!!!! שבת- קמתי מוקדם ונסעתי לרעננה לשבת חתן... בת דודה שלי מתחתנת יום חמישי אז הלכתי לבית הכנסת... והייתה לי חצאית ממש יפה שקניתי במיוחד!!! בערב הייתה מסיבת יום הולדת 80 לסבא שליייי!!!!!!!!!! איזה כיך היה!!!!!!!!!!!!!!!! פשוט מדהיםםםםםם..... אני עדיין הזויה מהמסיבה!!! וגם שרתיי ואנשים ביקשו הדרן.... ובסוף לא שרתי הדרן כי הגיע הקינוח.... חהחהחהחהחהחהחה אההה וגם היה מפגש של המשלחת... כל הפולנים באיחוד... אבל אל הלכתי כי הייתי במסיבה... חהחהחהחה שבוע טוב לכולם!!!!!

archer girl

New member
או וואו../images/Emo106.gif../images/Emo218.gif

אני רואה שהיה לך שבוע ממש כיפי!
כל הכבוד עדידי

למעלה