חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח את לא שפויה בחיי כמה ילדים את רוצה תגידי?! יש לך אח"כ גם לגדל אותם
W willo1 New member 23/11/05 #13 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח את לא שפויה בחיי כמה ילדים את רוצה תגידי?! יש לך אח"כ גם לגדל אותם
W willo1 New member 24/11/05 #33 ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif את מיידעת אותם לפני שאת פועלת?
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif את מיידעת אותם לפני שאת פועלת?
Y yaki123 New member 24/11/05 #16 ילד../images/Emo35.gif .. לא ../images/Emo128.gif..תאומים../images/Emo35.gif כן../images/Emo9.gif
W willo1 New member 23/11/05 #14 פשששש אחלה תמונה אם היית קצת יותר גדול אולי גם אני הייתי אומרת לך לעשות לי ילד סתם, מה אני יעל?!
W willo1 New member 23/11/05 #11 ברוך הבא../images/Emo140.gif אם תמשיך ככה עם המחמאות ("מנהלות שליטעע") אולי אפילו תמצא את עצמך אדום מתישהו (בתקווה שיעל לא תהרוג אותנו לפני ) אה, ושאלה היפוטתית- אם לא היית זוכה.. עדיין היית מצטרף לפורום? *האאאא שאלה מתקילה מה *
ברוך הבא../images/Emo140.gif אם תמשיך ככה עם המחמאות ("מנהלות שליטעע") אולי אפילו תמצא את עצמך אדום מתישהו (בתקווה שיעל לא תהרוג אותנו לפני ) אה, ושאלה היפוטתית- אם לא היית זוכה.. עדיין היית מצטרף לפורום? *האאאא שאלה מתקילה מה *
Y yaki123 New member 24/11/05 #17 מנהלות שליטעעע../images/Emo99.gif$#^$# ולשאלה אממ..אוהב לשמוע את השירים של עידן רייכל, לא מעריץ מטורף,אבל עדיין אוהב את השירים שלו. אם לא היה את התחרות נראה לי שבכלל לא הייתי חושב שיש לעידן רייכל פורום כ''כ טוב עם כ''כ הרבה משתמשים המנהלותתת המושלמותתת!! (לא בשביל האדום..או שכן ..חח סתם )
מנהלות שליטעעע../images/Emo99.gif$#^$# ולשאלה אממ..אוהב לשמוע את השירים של עידן רייכל, לא מעריץ מטורף,אבל עדיין אוהב את השירים שלו. אם לא היה את התחרות נראה לי שבכלל לא הייתי חושב שיש לעידן רייכל פורום כ''כ טוב עם כ''כ הרבה משתמשים המנהלותתת המושלמותתת!! (לא בשביל האדום..או שכן ..חח סתם )
I invisable New member 25/11/05 #37 חחח הגבתי פה לשירן שחשבה ברוב חוצפתה שהיא מסוגלת למצוא משתמש אדום שאפילו יתקרב לרמתי
Y yaki123 New member 24/11/05 #18 זה אותו דבר../images/Emo3.gif..אני מעדיף יקיר.. החברים וכל הקרובים קוראים לי יקי.. בשבילי זה אותו דבר..אבל אם כבר אז יקיר
זה אותו דבר../images/Emo3.gif..אני מעדיף יקיר.. החברים וכל הקרובים קוראים לי יקי.. בשבילי זה אותו דבר..אבל אם כבר אז יקיר
Y yaki123 New member 24/11/05 #20 לילה טובבבבבבבב../images/Emo9.gif../images/Emo29.gif אני יזוז לראות פיק אפ(זה הכי מעניין עכשיו) ולישון .. לילה טוב תשאירו הודעות אני אקרא מחר ..בתקווה שאני יהיה פה כמה דקות כי יש לי מבחן באזרחות .. יקיר
לילה טובבבבבבבב../images/Emo9.gif../images/Emo29.gif אני יזוז לראות פיק אפ(זה הכי מעניין עכשיו) ולישון .. לילה טוב תשאירו הודעות אני אקרא מחר ..בתקווה שאני יהיה פה כמה דקות כי יש לי מבחן באזרחות .. יקיר