בית ספר

../images/Emo41.gif../images/Emo82.gifבית ספר../images/Emo63.gif../images/Emo41.gif../images/Emo60.gif

כן כן, המקום בו כולנו (או לפחות רובנו) מבלים בו חלק משמעותי מחיי היומיום. קבלו עליו שאלון חביב תוצרת בית
----------------------------- איפה אתם לומדים? באיזה כיתה אתם? איזה ציון מ-1 עד 10 הייתם נותנים לביצפר שלכם: רוב החברים שלכם מהביצפר? מה המקצוע האהוב עליכם? והשנוא? מה הייתה הכיתה האהובה עליכם? והשנואה? המורה האהובה? והשנואה? בית ספר או ביצפר? יסודי, חט"ב או תיכון? מה התכונה הכי בולטת של הבית ספר שלכם? יש לכם הקלות למיניהן במבחנים? (לדוגמה- הארכת זמן, צמצום חומר, וכו') אתם מרגישים אהובים / שנואים / ככה ככה בבית ספר? מה אתם עושים במהלך השיעורים? לסיכום, אם הייתם יכולים להפסיק ללמוד עכשיו ושזה לא ישבש לכם כלום, הייתם עושים את זה?

O0NoNi0O

New member
Me../images/Emo9.gif

איפה אתם לומדים?בתיכון בירושלים. באיזה כיתה אתם?ח איזה ציון מ-1 עד 10 הייתם נותנים לביצפר שלכם:6.5 רוב החברים שלכם מהביצפר?כן. מה המקצוע האהוב עליכם?היסטוריה והשנוא?אנגלית מה הייתה הכיתה האהובה עליכם?נמ לא יודעתXD; והשנואה?גםם לא. לךכול שנה יש את היתרונות והחסרונות שלה. המורה האהובה?מכיל, להיסטוריה. והשנואה?סנדרה השמנה. בית ספר או ביצפר?בצפר. יסודי, חט"ב או תיכון?תיכון.אבל לא בגלל בצפר, בגלל הצופיםXD; מה התכונה הכי בולטת של הבית ספר שלכם?אע, התל"י נראה לי~ יש לכם הקלות למיניהן במבחנים? (לדוגמה- הארכת זמן, צמצום חומר, וכו')לא. אתם מרגישים אהובים / שנואים / ככה ככה בבית ספר?לא יודעת יש ויש. מה אתם עושים במהלך השיעורים?מקשיבה ואם לא אז מציירת/כותבת חירבושים במחברת. לסיכום, אם הייתם יכולים להפסיק ללמוד עכשיו ושזה לא ישבש לכם כלום, הייתם עושים את זה?נמ, לא.

Lital1989

New member
למרות שסיימתי ללמוד..../images/Emo39.gif

איפה אתם לומדים? אורט
באיזה כיתה אתם? סיימתי שנה שעברה איזה ציון מ-1 עד 10 הייתם נותנים לביצפר שלכם: מממ..5 רוב החברים שלכם מהביצפר? לא מה המקצוע האהוב עליכם? פסיכולוגיה והשנוא? הסטוריה ברוך שפטרנו
מה הייתה הכיתה האהובה עליכם? נראה לי י' והשנואה? ז' המורה האהובה? לתנ"ך והשנואה? לערבית בית ספר או ביצפר? חחח מה אכפת לי יסודי, חט"ב או תיכון? תיכון מה התכונה הכי בולטת של הבית ספר שלכם? זלזול בתלמידים יש לכם הקלות למיניהן במבחנים? (לדוגמה- הארכת זמן, צמצום חומר, וכו') כן, הייתה לי הארכת זמן אתם מרגישים אהובים / שנואים / ככה ככה בבית ספר? ככה מה אתם עושים במהלך השיעורים? חולמת בהקיץ P: לסיכום, אם הייתם יכולים להפסיק ללמוד עכשיו ושזה לא ישבש לכם כלום, הייתם עושים את זה? כבר סיימתי, אבל דיי מתגעגעת בזמן האחרון..לא ללימודים עצמם אלא לכל האווירה של הצחוקים עם החברות בשיעורים ובהפסקות..תנצלו את זה כי עוד תתגעגעו! P:

עונה לעצמי../images/Emo3.gif../images/Emo60.gif

איפה אתם לומדים? חט"ב כלשהי בראשון באיזה כיתה אתם? ט'2 השולתת!%!^&*&^%^&* כן, טוב >< איזה ציון מ-1 עד 10 הייתם נותנים לביצפר שלכם: 7 רוב החברים שלכם מהביצפר? הממ כן בערך מה המקצוע האהוב עליכם? אנגלית, הבעה והשנוא? מתמטיקה -_- מה הייתה הכיתה האהובה עליכם? ז'-ח' והשנואה? ד' המורה האהובה? לתנ"ך, לאנגלית (שהיא גם המחנכת), להיסטוריה לשעבר והשנואה? לא מתה על מורה אחת לאנגלית -_- ושונאת זו לאומנות מהיסודי והמחנכת של ה'-ו' בית ספר או ביצפר? שניהם, I guess יסודי, חט"ב או תיכון? חט"ב מה התכונה הכי בולטת של הבית ספר שלכם? אווירת שכונה, מבריזים משיעורים כמה שרוצים ולאף אחד לא אכפת. אה, והמשפט שמאפיין את המנהלת זה "נתראה בשמחות". יש לכם הקלות למיניהן במבחנים? (לדוגמה- הארכת זמן, צמצום חומר, וכו') כן. הארכת זמן, שימוש במילונית והתעלמות משגיאות כתיב. אתם מרגישים אהובים / שנואים / ככה ככה בבית ספר? תלוי ע"י מי. בעיקרון, ככה ככה. מה אתם עושים במהלך השיעורים? מקשקשת, מתכתבת, משחקת דברים מפגרים עם חברות
(סיפורים בהמשכים וכאלה) אה, ולפעמים גם מקשיבה. לסיכום, אם הייתם יכולים להפסיק ללמוד עכשיו ושזה לא ישבש לכם כלום, הייתם עושים את זה? לא.

Ich liebe T H

New member
../images/Emo203.gifIrish do Its best../images/Emo13.gif

איפה אתם לומדים? בבית ספר:) באיזה כיתה אתם? י' איזה ציון מ-1 עד 10 הייתם נותנים לביצפר שלכם: 10 רוב החברים שלכם מהביצפר? יאאאפ מה המקצוע האהוב עליכם? תנ"ך אולי והשנוא? פיסיקה ומתמטיקה מה הייתה הכיתה האהובה עליכם? ט' והשנואה? ו' המורה האהובה? לספורט והשנואה? לא דעת חח בית ספר או ביצפר?בצפר! יסודי, חט"ב או תיכון? תיכון מה התכונה הכי בולטת של הבית ספר שלכם? ענקיי יש לכם הקלות למיניהן במבחנים? (לדוגמה- הארכת זמן, צמצום חומר, וכו') נוופ אתם מרגישים אהובים / שנואים / ככה ככה בבית ספר? אהובה מה אתם עושים במהלך השיעורים? לפעמים מתה מצחוק ולפעמים משעמום לסיכום, אם הייתם יכולים להפסיק ללמוד עכשיו ושזה לא ישבש לכם כלום, הייתם עושים את זה? לא.
אם קראת.

Legacy of Honor

New member
עונה ../images/Emo3.gif

איפה אתם לומדים? בבית ספר מגניב באיזה כיתה אתם? י איזה ציון מ-1 עד 10 הייתם נותנים לביצפר שלכם: בית ספר אחלה רוב החברים שלכם מהביצפר? חצי מה המקצוע האהוב עליכם? ספורט, מחשבים והשנוא? ספרות מה הייתה הכיתה האהובה עליכם? ט והשנואה? לא הייתה המורה האהוב? ספורט, מחשבים, פיזיקה, מחנך, יש הרבה.. והשנואה? לשון שנה שעברה בית ספר או ביצפר? תלוב במצב הרוח יסודי, חט"ב או תיכון? תיכון מה התכונה הכי בולטת של הבית ספר שלכם? "רב תרבותיות"
יש לכם הקלות למיניהן במבחנים? (לדוגמה- הארכת זמן, צמצום חומר, וכו') לי לא אתם מרגישים אהובים / שנואים / ככה ככה בבית ספר? הא? מה אתם עושים במהלך השיעורים? לומדים? (ישנים, מציירים על השולחן, מדברים עם חברים) לסיכום, אם הייתם יכולים להפסיק ללמוד עכשיו ושזה לא ישבש לכם כלום, הייתם עושים את זה? לא =)

hadarinke

New member
סבבה=]

איפה אתם לומדים?חטיבת ביניים שז"ר קרית אונו באיזה כיתה אתם?ט' איזה ציון מ-1 עד 10 הייתם נותנים לביצפר שלכם:3 רוב החברים שלכם מהביצפר?חלק...איזה 10.. מה המקצוע האהוב עליכם?הסטוריה,ספרות,אנגלית והשנוא?תנך
מה הייתה הכיתה האהובה עליכם?ח'...היה לי כלכך כיף! והשנואה?ה'-ו' המורה האהובה?עדה,דנה, ומיכל! והשנואה?כל השאר
בית ספר או ביצפר? יסודי, חט"ב או תיכון?תיכון לדעתי. מה התכונה הכי בולטת של הבית ספר שלכם?רושם חיצוני. יש לכם הקלות למיניהן במבחנים? (לדוגמה- הארכת זמן, צמצום חומר, וכו')לא.אני מחוננת
אתם מרגישים אהובים / שנואים / ככה ככה בבית ספר?בין ככה ככה לאהובים=] מה אתם עושים במהלך השיעורים?לומדים, מציירים, מסמסים...תלוי איזה שיעור... לסיכום, אם הייתם יכולים להפסיק ללמוד עכשיו ושזה לא ישבש לכם כלום, הייתם עושים את זה?רק חלק מהמקצועות +תמונה מהבצפר

ש ט ו ץ

New member
עוד פחות משנה אין יותר ביצפרררר../images/Emo7.gif../images/Emo11.gif

איפה אתם לומדים? בשכונה שלי, בראשון לציון באיזה כיתה אתם? יב'.. אחרון איזה ציון מ-1 עד 10 הייתם נותנים לביצפר שלכם: 9 רוב החברים שלכם מהביצפר? אממ בערך.. מה המקצוע האהוב עליכם? אמנות והשנוא? תנ"ךךך מה הייתה הכיתה האהובה עליכם? יא' לבנתיים יב' גם מסמנת כשנה דיי נחמדה...לבנתיים יא'. בהחלט. והשנואה? ז' ח' ט'. חח המורה האהובה? המורה לתנ"ך היא כל כך מותק... אבל המקצוע איכ. והשנואה? שנה שעברה, הייתה לי מורה לספרות... מזה מעצבנת חח בית ספר או ביצפר? ביצפר! יסודי, חט"ב או תיכון? תיכוןןן
מה התכונה הכי בולטת של הבית ספר שלכם? שהוא יחסית חדש, ולכן הכל מתוקתק שם ומלא פעילויות יש לכם הקלות למיניהן במבחנים? (לדוגמה- הארכת זמן, צמצום חומר, וכו') לא.. אתם מרגישים אהובים / שנואים / ככה ככה בבית ספר? ככה ככה... חח מה אתם עושים במהלך השיעורים? מציירת בעיקר חח , באמנות ומתמטיקה בעיקר רק כותבת. חח לסיכום, אם הייתם יכולים להפסיק ללמוד עכשיו ושזה לא ישבש לכם כלום, הייתם עושים את זה? לאאאא..! תהנוו =]

ShirLewis

New member
ich ../images/Emo3.gif

איפה אתם לומדים? בבית
באיזה כיתה אתם? י"ב, אני קטנה יחסית לגיל שלי. איזה ציון מ-1 עד 10 הייתם נותנים לביצפר שלכם: 11
רוב החברים שלכם מהביצפר? לא, מה המקצוע האהוב עליכם? אנגלית והשנוא? מתמטיקה מה הייתה הכיתה האהובה עליכם? ט' והשנואה? עכשיו. המורה האהובה? ג'וש והשנואה? שנוא. רובי בית ספר או ביצפר? בצפר יסודי, חט"ב או תיכון? תיכון מה התכונה הכי בולטת של הבית ספר שלכם? שהוא גם הבית שלי
יש לכם הקלות למיניהן במבחנים? (לדוגמה- הארכת זמן, צמצום חומר, וכו') ממ.. כן, הארכת זמן, הקראה, שגיאות כתיב ><" אתם מרגישים אהובים / שנואים / ככה ככה בבית ספר? מאוד אהובים
מה אתם עושים במהלך השיעורים? לומדים
ככה זה שזה פרטי לסיכום, אם הייתם יכולים להפסיק ללמוד עכשיו ושזה לא ישבש לכם כלום, הייתם עושים את זה? ממ.. גם ככה אני בקרוב מסיימת את החומר של סופשנה אז לא אכפת לי

כמה זמן לא הייתי שם.. ../images/Emo12.gif

איפה אתם לומדים? אחד מכל האורטים בירושלים.
באיזה כיתה אתם? י"א
איזה ציון מ-1 עד 10 הייתם נותנים לביצפר שלכם: 8
רוב החברים שלכם מהביצפר? רוב החברים משם, אבל רוב החברים הכי טובים דווקא לא.
מה המקצוע האהוב עליכם? מתמטיקה.
[אל תסקלו אותי, בבקשה]
והשנוא? כימיה+ביולוגיה...
מה הייתה הכיתה האהובה עליכם? ט'...
והשנואה? י'... אבל זה בגלל הפרויקט שאני בו, אני לא דוגמה...
המורה האהובה? המורה של שנה שעברה של מת'..
והשנואה? המחנכת+המורה למת' בחטיבה
בית ספר או ביצפר? ביתספר
יסודי, חט"ב או תיכון? תיכון
מה התכונה הכי בולטת של הבית ספר שלכם? הפלצנות של המנהל, כשהוא מדבר יותר מדיי על הכתה שלי...
יש לכם הקלות למיניהן במבחנים? (לדוגמה- הארכת זמן, צמצום חומר, וכו') לאלא...
אתם מרגישים אהובים / שנואים / ככה ככה בבית ספר? אני מרגישה דיי אהובה, אבל עדיין מעדיפה להסתובב לרוב עם אנשים אחרים.
מה אתם עושים במהלך השיעורים? מדברת עם אנשים [לצערי המורים תמיד שמים לב איכשהו
], מציירת לפעמים, או סתם מנסה להקשיב. בדוגרי מזמן לא היה לי ביתספר, אני לא זוכרת...
לסיכום, אם הייתם יכולים להפסיק ללמוד עכשיו ושזה לא ישבש לכם כלום, הייתם עושים את זה? כן, כל עוד זה לא פוגע באונ'.

Cindy Campbell

New member
את בפרוייקט?

גם בשכבה שלנו יש פרוייקט, ומספרים לי שזה נורא עמוס... כמעט כל המורים שלהם לא שובתים ויש להם יותר מ- 40 שעות בשבוע!
גם אצלכם זה ככה?

כן, אני בפרויקט...

זה דווקא לא כזה עמוס
סתומרת, כתה י' הייתה מזעזעת... אבל עכשיו, נראה לי שיש לנו הכי פחות שעות בשכבה... ולי לפחות, כל המורים שובתים [יש חלק שצריגים לעשות בגרויות חורף, אז יש להם תגבורים]...

MispIaced

New member
נמ

איפה אתם לומדים? גינסבורג האלון ס_ס באיזה כיתה אתם? י' איזה ציון מ-1 עד 10 הייתם נותנים לביצפר שלכם: 1 רוב החברים שלכם מהביצפר?לא מה המקצוע האהוב עליכם? אנגלית והשנוא? מתמט-קיא-קה. מה הייתה הכיתה האהובה עליכם? אף. והשנואה? כולן המורה האהובה? באמת יעזרו שמות? והשנואה? בית ספר או ביצפר? ביצפר D: יסודי, חט"ב או תיכון? יסודי. מה התכונה הכי בולטת של הבית ספר שלכם? ערסים ופרחות. יש לכם הקלות למיניהן במבחנים? (לדוגמה- הארכת זמן, צמצום חומר, וכו') לא. אתם מרגישים אהובים / שנואים / ככה ככה בבית ספר? שנואים. מה אתם עושים במהלך השיעורים? כלום. לסיכום, אם הייתם יכולים להפסיק ללמוד עכשיו ושזה לא ישבש לכם כלום, הייתם עושים את זה? כל כך כן.

יווולי

New member
כבר שכחתי את הדרך לבצפר...

לא הייתי שם חודש! איפה אתם לומדים? גימנסיה שליטה..חחח באיזה כיתה אתם? י"ב איזה ציון מ-1 עד 10 הייתם נותנים לביצפר שלכם: אמממ 7? רוב החברים שלכם מהביצפר? חצי חצי מה המקצוע האהוב עליכם? תנ"ך, הסטוריה (סיימתי אותם..חח). קיצר מקוצעות הומניים זה אני! והשנוא? מתמטיקה!!!!! מה הייתה הכיתה האהובה עליכם? ט' והשנואה? י' המורה האהובה? אני אוהבת את המורות במקצועות שאני מצליחה בהם...שזה הרוב..חח. אבל המחנכת שלי ממש נחמדה! והשנואה? רבקה השמנה המורה למתמטיקה! בית ספר או ביצפר? בצפר! בלי י'... יסודי, חט"ב או תיכון? חטיבה מה התכונה הכי בולטת של הבית ספר שלכם? שכונה..חחח. יש לכם הקלות למיניהן במבחנים? (לדוגמה- הארכת זמן, צמצום חומר, וכו') הארכת זמן בגלל שאני עולה חדשה..חח. אתם מרגישים אהובים / שנואים / ככה ככה בבית ספר? תלוי את מי שואלים...אבל ניראלי שאני אהובה..חח. מה אתם עושים במהלך השיעורים? מציירת על השולחן או בסוף המחברת, משחקת איקס עיגול עם חברה, מדברת, מקשיבה.. לסיכום, אם הייתם יכולים להפסיק ללמוד עכשיו ושזה לא ישבש לכם כלום, הייתם עושים את זה? לא...בכל זאת זה מסגרת! ועכשיו כשלא הייתי חודש בבצפר, אני מתה לחזור! ה-ת-ג-ע-ג-ע-ת-י-!

Cindy Campbell

New member
עונה../images/Emo3.gif

איפה אתם לומדים? חסוי
. באיזה כיתה אתם? י'. איזה ציון מ-1 עד 10 הייתם נותנים לביצפר שלכם: 8. רוב החברים שלכם מהביצפר? כן. מה המקצוע האהוב עליכם? מתמטיקה ופיסיקה. והשנוא? ספורט
. מה הייתה הכיתה האהובה עליכם? אני חושבת ש- ז' ו- ט'. והשנואה? לא הייתה, אבל יכול להיות ש- ח' הייתה פחות טובה
. המורה האהובה? עכשיו או בכלל? אם זה עכשיו, אז המורה לפיסיקה. והשנואה? המורה לספורט
. בית ספר או ביצפר? בית ספר
. יסודי, חט"ב או תיכון? אמממ אני לא יודעת, כי אני רק בשנה התיכון, אבל כרגע- חטה"ב. מה התכונה הכי בולטת של הבית ספר שלכם? לא יודעת... אולי קצת קשוח. יש לכם הקלות למיניהן במבחנים? (לדוגמה- הארכת זמן, צמצום חומר, וכו') יש לתלמידים אחרים, לי אישית לא. אתם מרגישים אהובים / שנואים / ככה ככה בבית ספר? אמממ זה תלוי באנשים, אבל אני חושבת שאצל אנשים שיותר מכירים אותי זה אהובה (וממש סליחה אם זה יצא שחצני, לא התכוונתי). מה אתם עושים במהלך השיעורים? מקשיבה
. לסיכום, אם הייתם יכולים להפסיק ללמוד עכשיו ושזה לא ישבש לכם כלום, הייתם עושים את זה? המממ לא נראה לי...

Over My Head

New member
מוהעהעה../images/Emo42.gif

איפה אתם לומדים?בבית ספר עם תלמידים מהחלל
באיזה כיתה אתם? י'
איזה ציון מ-1 עד 10 הייתם נותנים לביצפר שלכם: 8. יש לנו מנהלת באמת טובה.
רוב החברים שלכם מהביצפר? יאפ
מה המקצוע האהוב עליכם?ספרות, אפילו שאני לומדת השנה
היסטוריה, אנגלית, וכימיה.
והשנוא?מתמטיקה...ופיזיקה..שמזל שאני לא לומדת השנה
מה הייתה הכיתה האהובה עליכם? מי זוכר?
כל הכיתות היו בסדר
והשנואה? כמה חודשים מכיתה ט'. לא שנואה. פשוט מבאסת.
המורה האהובה?המחנכת של כיתה א'
וגם המחנכת ב-ז' ח'.שמעתי שהיא חלתה בסרטן. וזה ממש מבאס. אנחנו רוצים(כל הכיתה) לבקר אותה או לפחות לשלוח לה משהו כמו זר פרחים גדול. ממש עצוב לי לחשוב על זה.
והשנואה? אני חושבת המחנכת של כיתה ג'. והמורה לאנגלית משנה שעברה
בית ספר או ביצפר?בצפר
יסודי, חט"ב או תיכון? תיכון, וגם חטיבה.....וגם יסודי! נו לא יודעת...קשה להחליט
מה התכונה הכי בולטת של הבית ספר שלכם?שמנהלת שלנו תמיד שמחה.תמיד יש לה חיוך על הפנים והיא אף פעם לא צועקת. אף פעם.
יש לכם הקלות למיניהן במבחנים? נופ.
אתם מרגישים אהובים / שנואים / ככה ככה בבית ספר? אהובים
מה אתם עושים במהלך השיעורים?כותבת שטויות, מציירת על שלוחן, מפליגה במחשבות מעבר לאופק
אבל לרוב אני מקשיבה...
לסיכום, אם הייתם יכולים להפסיק ללמוד עכשיו ושזה לא ישבש לכם כלום, הייתם עושים את זה? לא

Retama

New member
בית ספררר...

איפה אתם לומדים?דמוקרטי חדרה באיזה כיתה אתם? י' איזה ציון מ-1 עד 10 הייתם נותנים לביצפר שלכם: 9 רוב החברים שלכם מהביצפר? חצי מה המקצוע האהוב עליכם? אני אוהבת שיעורי לשון בגלל האוירה, את החומר אני בכלל לא מבינה והשנוא? היסטוריה... מה הייתה הכיתה האהובה עליכם? ו' והשנואה? נראה לי השנה המורה האהובה? רביב והשנואה? ריטה בית ספר או ביצפר? בי"ס יסודי, חט"ב או תיכון? יסודי רולז מה התכונה הכי בולטת של הבית ספר שלכם? שהוא דמוקרטי..... יש לכם הקלות למיניהן במבחנים? (לדוגמה- הארכת זמן, צמצום חומר, וכו') לא, ולצערי השנה אני כבר לא הספיק... אתם מרגישים אהובים / שנואים / ככה ככה בבית ספר? שום דבר מיוחד, לא מתים עליי ולא שונאים אותי.. יש לי את החברים שלי וזה מספיק :p מה אתם עושים במהלך השיעורים? בדר"כ אני מציירת/ מנסה להתרכז ולהקשיב/ שולחים לאנשים פתקים בשם אנשים אחרים לסיכום, אם הייתם יכולים להפסיק ללמוד עכשיו ושזה לא ישבש לכם כלום, הייתם עושים את זה? אני בהתלבטות אם לעשות בגרות.. לא יודעת, נראה מה יהיה. בנתיים אני לומדת

Black Jane

New member
יש להכניס נושא להודעה

איפה אתם לומדים? בבית ספר קיבוצי בדרום
באיזה כיתה אתם? י"ב איזה ציון מ-1 עד 10 הייתם נותנים לביצפר שלכם: כמעט 8 [בהשוואה לבתי ספר אחרים שראיתי, ואני לא מאמינה שאני מחמיאה ככה לביצפר, אבל זה פשוט ככה]. רוב החברים שלכם מהביצפר? האמת שלא
מה המקצוע האהוב עליכם? אמנות - תולדות, פיסול וציור. שלושתם. אה, וגם ריקודי עם [זה במקום שיעורי ספורט...כן!!] והשנוא? מתמטיקה. אפילו שאני בתהליכי אהבת המקצוע הזה. בטח D: מה הייתה הכיתה האהובה עליכם? יא' אני חושבת... והשנואה? ח'=\ המורה האהובה?
והשנואה?
בית ספר או ביצפר? ביתצפר. יסודי, חט"ב או תיכון? תיכון. כי זה כבר הסוף
מה התכונה הכי בולטת של הבית ספר שלכם?
יש לכם הקלות למיניהן במבחנים? לא... לצערי כשרציתי היה מאוחר מדי. אתם מרגישים אהובים / שנואים / ככה ככה בבית ספר? ככה ככה?
בכל זאת זה בית ספר;) מה אתם עושים במהלך השיעורים? מציירת, כותבת הודעות, מציקה למי שיושב מסביבי, ומדי פעם מקשיבה למורים
לסיכום, אם הייתם יכולים להפסיק ללמוד עכשיו ושזה לא ישבש לכם כלום, הייתם עושים את זה? כן ולא. כן כי זה חופש וזה, ולא - כי לפעמים נוח להיות במסגרת.

Efrat K

New member
וואי,

עכשיו כולם מכירים אותי! איפה אתם לומדים?עירוני ו' באיזה כיתה אתם?י"ב. איזה ציון מ-1 עד 10 הייתם נותנים לביצפר שלכם:7. רוב החברים שלכם מהביצפר?כן. מה המקצוע האהוב עליכם?בינתיים שום דבר. והשנוא?הכל. מה הייתה הכיתה האהובה עליכם?י"א
. והשנואה?י'. המורה האהובה?חסוי. והשנואה?חסוי. בית ספר או ביצפר?ביצפר. יסודי, חט"ב או תיכון?תיכון. מה התכונה הכי בולטת של הבית ספר שלכם?בית חרושת לציונים?! יש לכם הקלות למיניהן במבחנים? (לדוגמה- הארכת זמן, צמצום חומר, וכו')הארכת זמן ודף נוסחאות מורחב במתמטיקה. אתם מרגישים אהובים / שנואים / ככה ככה בבית ספר?לפעמים ככה ולפעמים ככה. מה אתם עושים במהלך השיעורים?ישנים,מקשיבים,כותבים. לסיכום, אם הייתם יכולים להפסיק ללמוד עכשיו ושזה לא ישבש לכם כלום, הייתם עושים את זה?אולי,אין לי בעיה ללמוד פשוט הבגרויות והמבחנים קצת מעצבנים אותי.

למעלה