בית ספר

../images/Emo205.gif../images/Emo187.gifחחח. D: אני גם לא שונאת

אבל זה נהיה משעמם ;[ שפות זה באמת רולז
אני מנסה להתמיד עם הערבית אבל יש שביתה -_____-"

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifנמ, עונה ><

איפה אתם לומדים?בחטיבה באיזה כיתה אתם?ט' איזה ציון מ-1 עד 10 הייתם נותנים לביצפר שלכם:7 רוב החברים שלכם מהביצפר?כן מה המקצוע האהוב עליכם?כלום והשנוא?הכל מה הייתה הכיתה האהובה עליכם?ח' והשנואה?ז' המורה האהובה?אין והשנואה?כולם בית ספר או ביצפר?בצפר יסודי, חט"ב או תיכון?תיכון%@#^@# אני מתה להגיע לשם מה התכונה הכי בולטת של הבית ספר שלכם?ערסים
. יש לכם הקלות למיניהן במבחנים? (לדוגמה- הארכת זמן, צמצום חומר, וכו') ממ, למי שעשה אבחון אז כן אתם מרגישים אהובים / שנואים / ככה ככה בבית ספר?אני אהובה על מי שאני מסתובבת איתו מה אתם עושים במהלך השיעורים?מקשיבה\סתם קשקושים במחברת לסיכום, אם הייתם יכולים להפסיק ללמוד עכשיו ושזה לא ישבש לכם כלום, הייתם עושים את זה?כן

dragonit12

New member
ביה"ס><

איפה אתם לומדים?בביה"ס>< באיזה כיתה אתם?יא1 איזה ציון מ-1 עד 10 הייתם נותנים לביצפר שלכם:8.כי המורים שם הם כמו חברים ולא כמורים. אבל האנשים שם הם מניאקים ברמות על>< רוב החברים שלכם מהביצפר?לא!וטוב שכך
מה המקצוע האהוב עליכם?של"ח..מתמטיקה.. והשנוא?כל מה שקשור למורה לא כייפית! מה הייתה הכיתה האהובה עליכם?כיתה ז'
והשנואה?כיתה ח'
המורה האהובה?המחנכת
והשנואה?אנגלית..למרות שהיא נחמדה והכל..אני פשוט לא ממש אוהבת אותה>< בית ספר או ביצפר?ביה"ס
יסודי, חט"ב או תיכון?קצת מכל דבר... מה התכונה הכי בולטת של הבית ספר שלכם?שהמורים הם חברים(?) יש לכם הקלות למיניהן במבחנים? (לדוגמה- הארכת זמן, צמצום חומר, וכו')לא... אתם מרגישים אהובים / שנואים / ככה ככה בבית ספר?באמצע כזה
מה אתם עושים במהלך השיעורים?משתעממים..מציירים..מקשקשים..כותבים..שולחים SMS וקצת מקשיבים{כי צריך\
} לסיכום, אם הייתם יכולים להפסיק ללמוד עכשיו ושזה לא ישבש לכם כלום, הייתם עושים את זה?לא ממש.. כי זאת חוויה שכדאי לעבור אותה..

I R i T 94

New member
הא הא. שביתה D: ../images/Emo217.gif

איפה אתם לומדים? חטיבה? (אבל בתוך קרבן%^@^#}:) באיזה כיתה אתם? ח' איזה ציון מ-1 עד 10 הייתם נותנים לביצפר שלכם:3? רוב החברים שלכם מהביצפר? לא מה המקצוע האהוב עליכם? מתמטיקה והשנוא? תנך/ספרות/היסטוריה/ג"ג מה הייתה הכיתה האהובה עליכם? לא יודעת.. והשנואה?הא ברור שו' המורה האהובה? נממ.. לא יודעת והשנואה? גלית סרוסי
בית ספר או ביצפר? מה שיוצא XD" יסודי, חט"ב או תיכון? עודלא הייתי בתיכון.. מה התכונה הכי בולטת של הבית ספר שלכם? שביתה?XD יש לכם הקלות למיניהן במבחנים? (לדוגמה- הארכת זמן, צמצום חומר, וכו')לא אתם מרגישים אהובים / שנואים / ככה ככה בבית ספר? תלוי ליד מי מה אתם עושים במהלך השיעורים? מקשקשים על השולחנות/מציקים למי שיושב קרוב
ומסתמסים עם אנשים D: לסיכום, אם הייתם יכולים להפסיק ללמוד עכשיו ושזה לא ישבש לכם כלום, הייתם עושים את זה? זה מה שבערך קורה עכשיו.. אבל אם הייתה לי אפשרות לא הייתי עושה את זה כי זו מסגרת.. ואני אוהתב מסגרות. אחרי זה יהיה לי קשה להחליט על דברים וזה

Efrat K

New member
כל אוהבי המתמטיקה יחנקו../images/Emo123.gif../images/Emo46.gif../images/Emo3.gif

אני לא מוזרה! ../images/Emo94.gif

זה הכל בגלל שביסודי לא הצלחתי להתרכז במתמטיקה התרכזתי בלשנוא את המורה. עכשיו המורה נותנת תרגילים והולכת וזה פשוט כיף!

בצפר. ../images/Emo214.gif../images/Emo183.gif

איפה אתם לומדים? בצפר נידח כלשהו.. באיזה כיתה אתם? ט'. איזה ציון מ-1 עד 10 הייתם נותנים לביצפר שלכם: 6... או 7. רוב החברים שלכם מהביצפר? לפחות חצי מהם. מה המקצוע האהוב עליכם? מתמטיקה. למרות המורה. והשנוא? ביולוגיה וצרפתית. בעיקר בגלל המורים. מה הייתה הכיתה האהובה עליכם? ח'. והשנואה? ו'. וד'. המורה האהובה? המורה למתמטיקה משנה שעברה. והשנואה? המורה למתמטיקה מהשנה.
בית ספר או ביצפר? בצפר. יסודי, חט"ב או תיכון? חט"ב. מה התכונה הכי בולטת של הבית ספר שלכם? לא יודעת O: יש לכם הקלות למיניהן במבחנים? (לדוגמה- הארכת זמן, צמצום חומר, וכו') לא.. אתם מרגישים אהובים / שנואים / ככה ככה בבית ספר? אהובים-ככה ככה. מה אתם עושים במהלך השיעורים? מנגבת את השולחן מהמים ששותפי לשולחן מתיז, מתכתבת עם חברים, או מנסה להקשיב למורה. לסיכום, אם הייתם יכולים להפסיק ללמוד עכשיו ושזה לא ישבש לכם כלום, הייתם עושים את זה? נראלי שכן..

Garland

New member
יאללה. הצטרפתי../images/Emo3.gif.

איפה אתם לומדים? תיכון קוגל חולון באיזה כיתה אתם? ט'. ילידי 93 רולז. איזה ציון מ-1 עד 10 הייתם נותנים לביצפר שלכם: איך שהוא נראה: 10. אין. אין על מפעל הפייס. סגל: 1. כסף: 1800. רוב החברים שלכם מהביצפר? כן מה המקצוע האהוב עליכם? פיזיקה
והשנוא? הכול חוץ מהיסטוריה ופיזיקה מה הייתה הכיתה האהובה עליכם? מה זה השאלה הזאת, לענות ברצינות? אתם באמת מצפים לתשובה? והשנואה? ח' המורה האהובה? מרסל רביב
וגם, אתי יחזקאל
. והשנואה? אירייייייייייס בית ספר או ביצפר? כלא יסודי, חט"ב או תיכון? אני בבניין של התיכון אבל בחטיבה כעקרון. בקיצור - יסודי
מה התכונה הכי בולטת של הבית ספר שלכם? להגיד שאין כסף כשיש כל כך הרבה יש לכם הקלות למיניהן במבחנים? (לדוגמה- הארכת זמן, צמצום חומר, וכו') אני באמת צריך ללכת לדבר הזה אתם מרגישים אהובים / שנואים / ככה ככה בבית ספר? אני מרגיש ככה ככה בבית ספר
מה אתם עושים במהלך השיעורים? מקשיב. ברור
. לסיכום, אם הייתם יכולים להפסיק ללמוד עכשיו ושזה לא ישבש לכם כלום, הייתם עושים את זה? מה זה לא ישבש לכם כלום? חכמה צריך. אבל מי רוכש אותה בבצפר בתכלס.

למעלה