שאלון

McFLYkid

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo88.gifשאלון../images/Emo41.gif../images/Emo88.gif

אוקיי אז סתם שאלון למשעוממים בינינו ואני החלפתי כינוי למי שלא יודע(לשעבר פופי דו) והשאלו לקוח מפורום רוני(סתם כי היה לי משעמם הסתובבתי אל תכעסו
) אוקיי אז הנה
: מה היית עושה אם היית זוכה ב-3 מיליון דולר? מה תרצה לעשות כשתהיה גדול? מהו הצבע האהוב עליך? מה השתיה המועדפת עליך? מה עדיף - לראות סרט בבית, או בקולנוע? יודע לנגן? מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב? מה הדבר הבא שתעשה לאחר שתלך מהמחשב? מה השיר האחרון ששמעת? כמה אחים יש לך? איך קוראים להם? בני כמה הם? באיזה שעה הלכת לישון אתמול? באיזה שעה קמת היום? כמה זוגות נעליים יש לך? על איזה צד ישנת בלילה? מה הצבע של השיער והעיניים שלך? דבר אחד טוב ודבר אחד רע שקרה לך היום? מי נמצא איתך עכשיו בחדר ומה הוא עושה? מה המקצוע האהוב עלייך בבית ספר? והשנוא? מה צבע החולצה שלך? מה אכלת בצהרים? יש לך עגילים / קעקועים? באיזה פורומים אתה כותב? איזה דיסקים יש לך? איזה פורום לדעתך חסר בתפוז? באיזה אתר אתה נמצא הכי הרבה? לאיזה חוגים אתה הולך? מה את רוצה לעשות עכשיו? מה היה בתוך הסנדוויץ האחרון שאכלת? באיזה מדינה היית רוצה לגור (חוץ מישראל)? מאמין ברוחות רפאים? מתי בפעם האחרונה אכלת המבורגר? ישנת הלילה עם שמיכה? עשית פעם בנג'י / סנפלינג? איזה תוכניות ראית / תראה היום בטלוויזיה? באיזה צבע העכבר שלך? תנו תמונה לסיום: תהנו

יאיי ראשונה ../images/Emo9.gif../images/Emo108.gif

מה היית עושה אם היית זוכה ב-3 מיליון דולר? הייתי תורמת מליון, מליות אחד מעבירה להורים שלי ומליון אחד משאירה לי. מה תרצה לעשות כשתהיה גדול? מרפאה בעיסוק *מפתחת תקוות* מהו הצבע האהוב עליך? סגול מה השתיה המועדפת עליך? קולה, ספרייט. מה עדיף - לראות סרט בבית, או בקולנוע? בבית, כמובן. יודע לנגן? חח כן, שלא תדעו על מה
מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב? העברתי תמונות למחשב מהדיגיטלית. מה הדבר הבא שתעשה לאחר שתלך מהמחשב? אכנס להתקלח. מה השיר האחרון ששמעת? lonley day- SOAD כמה אחים יש לך?2 גדולים ו2 אחיות קטנות. איך קוראים להם?איתי יניב, אוריה (שבפורום) ונועה. בני כמה הם? 22,20,15,6. באיזה שעה הלכת לישון אתמול? 4 לפנות בוקר. באיזה שעה קמת היום? עשרה ל11. כמה זוגות נעליים יש לך? 5. על איזה צד ישנת בלילה?על הבטן
מה הצבע של השיער והעיניים שלך? עיניים חומות ושיער שטני. דבר אחד טוב ודבר אחד רע שקרה לך היום? אממממ לא משו מיוחד. מי נמצא איתך עכשיו בחדר ומה הוא עושה? אני לבד. מה המקצוע האהוב עלייך בבית ספר? חעחעחע סיימתי בצפר
והשנוא? ^
מה צבע החולצה שלך? סגולה מה אכלת בצהרים? כלום יש לך עגילים / קעקועים? עגילים. באוזניים
באיזה פורומים אתה כותב? פה ובבני עקיבא. איזה דיסקים יש לך? בריטני, ג'סטין, מקפליי, ועוד הרבה. איזה פורום לדעתך חסר בתפוז? קרי אנדרווד
באיזה אתר אתה נמצא הכי הרבה?
לאיזה חוגים אתה הולך? חח חוגים? מה את רוצה לעשות עכשיו? להתקלח מה היה בתוך הסנדוויץ האחרון שאכלת? שוקולד
באיזה מדינה היית רוצה לגור (חוץ מישראל)? אנגליה מאמין ברוחות רפאים? לא מתי בפעם האחרונה אכלת המבורגר? לפני שבועיים בערך
ישנת הלילה עם שמיכה? תמיד ישנה עם שמיכה. עשית פעם בנג'י / סנפלינג? לא איזה תוכניות ראית / תראה היום בטלוויזיה? לא ראיתי טלוויזיה. באיזה צבע העכבר שלך? לבן תנו תמונה לסיום:

LovE BuSTeD

New member
שלי

אוקיי אז סתם שאלון למשעוממים בינינו ואני החלפתי כינוי למי שלא יודע(לשעבר פופי דו) והשאלו לקוח מפורום רוני(סתם כי היה לי משעמם הסתובבתי אל תכעסו) אוקיי אז הנה: מה היית עושה אם היית זוכה ב-3 מיליון דולר?נוסעת ללונדון פותחת שמה עסק מה תרצה לעשות כשתהיה גדול?לא יודעת עדיין מהו הצבע האהוב עליך?וורוד צהוב מה השתיה המועדפת עליך?נס טי מה עדיף - לראות סרט בבית, או בקולנוע?בבית יודע לנגן?לא=[ מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב?שכבתי בחדר ושמתי שירים של מקפליי מה הדבר הבא שתעשה לאחר שתלך מהמחשב?אין לי מושג מה השיר האחרון ששמעת?אני עכשיו שומעת too close for comfrot כמה אחים יש לך?3 איך קוראים להם?אור מירי ושלי בני כמה הם?אור-12וחצי מירי-16וחצי שלי-9 עוד מעט באיזה שעה הלכת לישון אתמול?5 בבוקר בגלל העבודה הזמדיינתש לי באיזה שעה קמת היום?3 בצהריים כמה זוגות נעליים יש לך?הרבה..לאבא שלי יש חנות נעליים על איזה צד ישנת בלילה?לא זוכרת מה הצבע של השיער והעיניים שלך?חום וחום דבר אחד טוב ודבר אחד רע שקרה לך היום?שום דבר מי נמצא איתך עכשיו בחדר ומה הוא עושה?איןא יתי אפחד מה המקצוע האהוב עלייך בבית ספר?אנלא לומדת כבר והשנוא?כנל מה צבע החולצה שלך?כרגע צהוב מה אכלת בצהרים?אורז וקציצות יש לך עגילים / קעקועים?לא.. באיזה פורומים אתה כותב?באסטד ומקפליי ולעפמים ביתר ירושלים איזה דיסקים יש לך?אין לי דיסקים אמיתיים איזה פורום לדעתך חסר בתפוז?אמ..לא יודעת.. באיזה אתר אתה נמצא הכי הרבה?כרגע במייספייס לאיזה חוגים אתה הולך?לא הולכת מה את רוצה לעשות עכשיו?לאכול מה היה בתוך הסנדוויץ האחרון שאכלת?ממגבינה נראה לי באיזה מדינה היית רוצה לגור (חוץ מישראל)?אנגליה ברור מאמין ברוחות רפאים?לא יודעת מתי בפעם האחרונה אכלת המבורגר?לא זוכתר מזמןןןןן ישנת הלילה עם שמיכה?כן עשית פעם בנג'י / סנפלינג?לא איזה תוכניות ראית / תראה היום בטלוויזיה?לא יראה באיזה צבע העכבר שלך?כחול כזה שחור תנו תמונה לסיום:

vered131

New member
אני עונה ואני עונה D:

אוקיי אז הנה: מה היית עושה אם היית זוכה ב-3 מיליון דולר? טיול מסביב לעולם, ואז יהיה לי עוד מלאאאא. אז אני לא יודעת :/ מה תרצה לעשות כשתהיה גדול? עשירה XDD מהו הצבע האהוב עליך? ורוד בורדו ושחור. מה השתיה המועדפת עליך? תפוזים סחוט טבעי
מה עדיף - לראות סרט בבית, או בקולנוע? בבית!!!!1 יודע לנגן? פעם ידעתי באורגן. מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב? שתפתי פנים. ממש חם היום!!!!!!11
מה הדבר הבא שתעשה לאחר שתלך מהמחשב? נראה לי לאכול
מה השיר האחרון ששמעת? THE ROCK SHOW- BLINK 182 כמה אחים יש לך? 2 איך קוראים להם? שחר ואופק. בני כמה הם? 13 ו-7 באיזה שעה הלכת לישון אתמול? 11:30 נראה לי. באיזה שעה קמת היום? 7 :/ כמה זוגות נעליים יש לך? מספיק. על איזה צד ישנת בלילה? לא יודעת
מה הצבע של השיער והעיניים שלך? עיניים חומות ושיער חום בהיר. דבר אחד טוב ודבר אחד רע שקרה לך היום? טוב - צופים
רע- היה לי חם!!!!!11 מי נמצא איתך עכשיו בחדר ומה הוא עושה? הפיצול :/ מה המקצוע האהוב עלייך בבית ספר? אין ממש כזה. והשנוא? כולם
מה צבע החולצה שלך? כחולה מה אכלת בצהרים? אורז יש לך עגילים / קעקועים? היה עגילים בואזן למעלה וגם סתם עגילים. באיזה פורומים אתה כותב? הרבה. איזה דיסקים יש לך? לא יודעת, רובם צרובים. איזה פורום לדעתך חסר בתפוז? ממממממממ לא יודעת. באיזה אתר אתה נמצא הכי הרבה? ישראבלוג לאיזה חוגים אתה הולך? צופים
מה את רוצה לעשות עכשיו? לשתות מה היה בתוך הסנדוויץ האחרון שאכלת? נקניק וחומוס. באיזה מדינה היית רוצה לגור (חוץ מישראל)? מממממממ.. לונדון
מאמין ברוחות רפאים? כן מתי בפעם האחרונה אכלת המבורגר? יכלתי לאכול בטעם העיר!!!! ^*%&^#$%$^E%$ ישנת הלילה עם שמיכה? כן עשית פעם בנג'י / סנפלינג? לא
אני רוצה!!!! איזה תוכניות ראית / תראה היום בטלוויזיה? ארץ נהדרת אולי. ווו.. MTV HITS באיזה צבע העכבר שלך? כסוף תנו תמונה לסיום: עזבו באמאשלכם.
תודה.

shanibu

New member
אני עונהההההה ../images/Emo9.gif

מה היית עושה אם היית זוכה ב-3 מיליון דולר? קונה לי אי מה תרצה לעשות כשתהיה גדול? בצבא להיות ביחידת כלבנים ולהיות אח"כ וטרינרית מהו הצבע האהוב עליך? ורוד ושחור מה השתיה המועדפת עליך? קולה [בבקבוק זכוכית] מה עדיף - לראות סרט בבית, או בקולנוע? בקולנוע אבל בלי עוד אנשים באולם. יודע לנגן? ידעתי על תופים וידעתי על פסנתר [את שניהם נטשתי] מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב? אכלתי גבינה מה הדבר הבא שתעשה לאחר שתלך מהמחשב? אתקלח מה השיר האחרון ששמעת? Unsaid Things של מקפליי כמה אחים יש לך? אין. יש 2 אחיות איך קוראים להם? קוראים להן הילה ועדי בני כמה הם? הן בנות 17 וחצי ו-19 וחצי באיזה שעה הלכת לישון אתמול? 1:15 כי התכוננתי למבחן במדעיכס באיזה שעה קמת היום? 7:20 כמה זוגות נעליים יש לך? הרבה. על איזה צד ישנת בלילה? מאיפה לי לזכור? ימין. מה הצבע של השיער והעיניים שלך? שחור-חום-בורדו [שייצבע לשחור עם קצוות ורודים], חום [בתקווה לעדשות עם צבע] דבר אחד טוב ודבר אחד רע שקרה לך היום? קיבלתי 98 על עבודה ענקית במדעים, עשיתי מבחן במדעים מי נמצא איתך עכשיו בחדר ומה הוא עושה? ורוניקה. הצד השני של הפיצול שלי. היא מקלידה. מה המקצוע האהוב עלייך בבית ספר? חינוך? והשנוא? היסטוריה!!!!! טימטומטיקה!!! מה צבע החולצה שלך? ורוד מה אכלת בצהרים? רביולי ברוטב עגבניות ושמנת יש לך עגילים / קעקועים? 2 באוזניים, ואני רוצה אחד בגבה באיזה פורומים אתה כותב? BEP, באסטד וסוד, פה ופעם כתבתי גם באבודים איזה דיסקים יש לך? של מה שלא תרצו, בלי מזרחית. אבל יש לי את של סוד ואת של הBEP איזה פורום לדעתך חסר בתפוז? של סוד [נפרד מבאסטד] באיזה אתר אתה נמצא הכי הרבה? וואלה לאיזה חוגים אתה הולך? שומדבר מה את רוצה לעשות עכשיו? לישון מה היה בתוך הסנדוויץ האחרון שאכלת? גבינה באיזה מדינה היית רוצה לגור (חוץ מישראל)? הוו, יש המון. ארה"ב, בריטניה, אוסטרליה מאמין ברוחות רפאים? כן. יש לי כמה במרתף מתי בפעם האחרונה אכלת המבורגר? אני חושבת שלפני חודשיים וחצי, לפני שהחלטתי להיות צמחונית ישנת הלילה עם שמיכה? כע. עם פוך עשית פעם בנג'י / סנפלינג? לא, אבל אני רוצה איזה תוכניות ראית / תראה היום בטלוויזיה? אולי כוכב נולד באיזה צבע העכבר שלך? כסף תנו תמונה לסיום:
בעלי לעתיד, ג'יימס

לושהה

New member
תודה בובה../images/Emo25.gif../images/Emo9.gif

והשאלו לקוח מפורום רוני(סתם כי היה לי משעמם הסתובבתי אל תכעסו
) אוקיי אז הנה
: מה היית עושה אם היית זוכה ב-3 מיליון דולר? מה לא? D: מה תרצה לעשות כשתהיה גדול? מעצבת אופנה.. מהו הצבע האהוב עליך? שחור
וכחול. מה השתיה המועדפת עליך? קולה וספרייט D: מה עדיף - לראות סרט בבית, או בקולנוע? תלוי..
יודע לנגן? לא
מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב? ראיתי שידור חוזר של מגרש ביתי
מה הדבר הבא שתעשה לאחר שתלך מהמחשב? ארוחת ערב->נוסעת לחברה
מה השיר האחרון ששמעת? 4Ever-The Veronicas. כמה אחים יש לך? אחד. איך קוראים להם? אסף. בני כמה הם? 10 וחצי. D: באיזה שעה הלכת לישון אתמול? הממ שתים עשרה.. באיזה שעה קמת היום? שבע ורבע
כמה זוגות נעליים יש לך? לא מעט
אינלי כוח לספור >< על איזה צד ישנת בלילה? נוו באמת >< מה הצבע של השיער והעיניים שלך? עיניים->כחול-ירוק, שיער->שטני.
דבר אחד טוב ודבר אחד רע שקרה לך היום? דבר טוב->בקושי למדנו היום. דבר רע->לא היה
מי נמצא איתך עכשיו בחדר ומה הוא עושה? אפחד.
מה המקצוע האהוב עלייך בבית ספר? נוו לאדעת >< והשנוא? תנ''ך,גיאוגרפיה,מ ד ע י ם .
מה צבע החולצה שלך? לבן. מה אכלת בצהרים? סלט:) יש לך עגילים / קעקועים? שלושה חורים באוזניים.. באיזה פורומים אתה כותב? מקפליי,באסטד ומגרש ביתי בעיקר.
איזה דיסקים יש לך? הוו יותר מדי,לא מפרטת
איזה פורום לדעתך חסר בתפוז? להוק נלסון!!
באיזה אתר אתה נמצא הכי הרבה? בפורום מקפליי בתפוז,ובבלוג של סתיו.
לאיזה חוגים אתה הולך? שיעור אנגלית,וכושר. מה את רוצה לעשות עכשיו? לטוס ללונדון נוו >< מה היה בתוך הסנדוויץ האחרון שאכלת? לא זוכרת P= באיזה מדינה היית רוצה לגור (חוץ מישראל)? אנגליה. מאמין ברוחות רפאים? לא. מתי בפעם האחרונה אכלת המבורגר? הממ לוזוכרת
ישנת הלילה עם שמיכה? אהא. עשית פעם בנג'י / סנפלינג? לא. איזה תוכניות ראית / תראה היום בטלוויזיה? ראיתי מגרש ביתי והשיר שלנו,ואינלי מושג מה אני ייראה-P באיזה צבע העכבר שלך? לבן וכחול.
תנו תמונה לסיום: בבקשה
תהנו
תודה רבה רבה!!

Xx SharoN xX

New member
עונה ../images/Emo9.gif

תודה רבה
מה היית עושה אם היית זוכה ב-3 מיליון דולר? האממ הרבה דברים
מה תרצה לעשות כשתהיה גדול? לא יודעת
מהו הצבע האהוב עליך?שחור וורוד מה השתיה המועדפת עליך?קולה
מה עדיף - לראות סרט בבית, או בקולנוע? שניהם
תלוי בחשק
יודע לנגן?כן
על גיטרה ועל העצבים של ההורים שלי
מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב? האממ אכלתי
מה הדבר הבא שתעשה לאחר שתלך מהמחשב? האממ נראה לי לראות טלווזיה מה השיר האחרון ששמעת? של בלינק All The Small Things כמה אחים יש לך? 3 איך קוראים להם? לימור , רועי ורונית בני כמה הם? לימור-27, רועי-25 רונית -23 באיזה שעה הלכת לישון אתמול? 1:45
באיזה שעה קמת היום? 7:15
כמה זוגות נעליים יש לך? מי סופר ..
על איזה צד ישנת בלילה? מנמנ לא זוכרת
מה הצבע של השיער והעיניים שלך? צבע שיער חום וצבע עיניים ירוק דבר אחד טוב ודבר אחד רע שקרה לך היום? דבר רע : מבחן בהיסטוריה 11 פרקים
ושום דבר טוב לא קרה
מי נמצא איתך עכשיו בחדר ומה הוא עושה? אני לבדדד
מה המקצוע האהוב עלייך בבית ספר? בעע שום דבר והשנוא? כולםםם!! בעיקר מתמטיקה, היסטוריה, גאוגרפיה, לשון .. טוב בעצם הכל
מה צבע החולצה שלך? אפור מה אכלת בצהרים? האממ מרק , שניצל ולא זוכרת
יש לך עגילים / קעקועים? האממ באוזניים 5
באיזה פורומים אתה כותב? רק פה איזה דיסקים יש לך? האממ לא יודעת
איזה פורום לדעתך חסר בתפוז? משועממים
באיזה אתר אתה נמצא הכי הרבה? באתרים על מקפליי
לאיזה חוגים אתה הולך? לשום חוג D: מה את רוצה לעשות עכשיו? לישוןן
מה היה בתוך הסנדוויץ האחרון שאכלת? שוקולד באיזה מדינה היית רוצה לגור (חוץ מישראל)?בריטניההה
וארצות הברית מאמין ברוחות רפאים? לא מתי בפעם האחרונה אכלת המבורגר? ממזמןןןן
ישנת הלילה עם שמיכה? כן עשית פעם בנג'י / סנפלינג?לא
איזה תוכניות ראית / תראה היום בטלוויזיה? לא יודעת
באיזה צבע העכבר שלך? שחור שמחליף צבעים
תנו תמונה לסיום:

McFLYkid

New member
אני עונה גם../images/Emo9.gif

מה היית עושה אם היית זוכה ב-3 מיליון דולר?טסה לאנגליה וקונה את מקפליי,אם אפשר כמובן...חחח מה תרצה לעשות כשתהיה גדול?אממ זמרת בלהקה. מהו הצבע האהוב עליך?בורדו ואפור מה השתיה המועדפת עליך?ספרייט וקולה מה עדיף - לראות סרט בבית, או בקולנוע?קולנועע יודע לנגן?כן, בגיטרה. מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב?ראיתי טלוויזיה מה הדבר הבא שתעשה לאחר שתלך מהמחשב?אמממ אראה טלווזיה? מה השיר האחרון ששמעת?שכחתי..זה היה אתמול בצהריים.. כמה אחים יש לך?2 אחיות ואח איך קוראים להם?רמי,טלי,הילה בני כמה הם?רמי-27,טלי-25,הילה-18 באיזה שעה הלכת לישון אתמול?לא מאוחר..בעשר וחצי ככה. באיזה שעה קמת היום?ב9 וחצי כמה זוגות נעליים יש לך?לא המון על איזה צד ישנת בלילה?נראה לי על הגב מה הצבע של השיער והעיניים שלך?שיער חום,עיניים חומות דבר אחד טוב ודבר אחד רע שקרה לך היום?עדיין לא קרה משהו טוב ולא קרה משהו רע..עדיין.. מי נמצא איתך עכשיו בחדר ומה הוא עושה?אני לבדי מה המקצוע האהוב עלייך בבית ספר?את האמת שאין כזה... והשנוא?מתמטיקה ואנגלית(שונאת את המווורות!!!!!
) מה צבע החולצה שלך?זה לבן עם ציור של סנופי,לבן שחור. מה אכלת בצהרים?עדיין לא אכלתי אבל אני יאכל אורס ועוף וכבד יאמיי יש לך עגילים / קעקועים?עגילים באוזניים בקרוב באף\גבה..אני מתה לעשות בגבה!
באיזה פורומים אתה כותב?מקפליי,באסטד וסאן אוף דורק,סימפל פלאן,גרין דיי,מיי כימיקל רומאנס,דה יוזד,בלינק182 איזה דיסקים יש לך?בינתיים רק את 2 הדיסקים של מקפליי ושל סאן אוף דורק בתקווה להשיג בקרוב את של פול אאוט בוי וסימפל פלאן(אין כסף
) איזה פורום לדעתך חסר בתפוז?פול אאוט בוי,למה אין
?! באיזה אתר אתה נמצא הכי הרבה?בפורומים של תפוז. לאיזה חוגים אתה הולך?רק שיעור גיטרהגיטרה|. מה את רוצה לעשות עכשיו?לשחות לי בבריכה,חםםםםםם
! מה היה בתוך הסנדוויץ האחרון שאכלת?פסטרמה עם מטבוחה,יאמיי! באיזה מדינה היית רוצה לגור (חוץ מישראל)?על בטוח או אנגליה או אמריקה. מאמין ברוחות רפאים?לא ממש,אבל יהיה מגניב לראות אחת
! מתי בפעם האחרונה אכלת המבורגר?לפני המון זמן
ישנת הלילה עם שמיכה?בטייח עשית פעם בנג'י / סנפלינג?לא
איזה תוכניות ראית / תראה היום בטלוויזיה?ראיתי,אהבה או כסף בערוץ 3. באיזה צבע העכבר שלך?לבן,כחול תנו תמונה לסיום:שמתי מקודם
והרעיון של העצומה שולט!!!!אני יאמר לכל החברות שלי
אמן אמן אמן שהם יבואו,אני יביא את כל החבולה שלי מבית הספר!! נעשה כיף!

Love Bem

New member
עונה

תודה=] מה היית עושה אם היית זוכה ב-3 מיליון דולר?הכול!!!!!כולל הכול! מה תרצה לעשות כשתהיה גדול?לא יודעת האמת?! מהו הצבע האהוב עליך?שחור ורוד אדום ולבן מה השתיה המועדפת עליך?XL רד-בול בירה לבנה לא סובלת שחורה ומים מה עדיף - לראות סרט בבית, או בקולנוע?בבית יודע לנגן?כן מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב?רקדתי מה הדבר הבא שתעשה לאחר שתלך מהמחשב?אוכל מה השיר האחרון ששמעת?הרבה שירים של דימה בילאן כמה אחים יש לך?שני אחיות איך קוראים להם?הלנה ובילי בני כמה הם?20 ו 21 באיזה שעה הלכת לישון אתמול?11 באיזה שעה קמת היום?11 כמה זוגות נעליים יש לך?4 על איזה צד ישנת בלילה?לא יודעת אני מתהפכת מה הצבע של השיער והעיניים שלך?שחור אדום וורוד ועניים חום ירוק דבר אחד טוב ודבר אחד רע שקרה לך היום?ישנתי וקמתי מי נמצא איתך עכשיו בחדר ומה הוא עושה?אף אחד וכלום מה המקצוע האהוב עלייך בבית ספר?רוסית והשנוא?אלגברה מה צבע החולצה שלך?חום מה אכלת בצהרים?כלום עדיין יש לך עגילים / קעקועים?כן אף לשון ובאוזניים וקעקוע אחד ביד באיזה פורומים אתה כותב?מקפלייוהקומונה שלי של פול אוט בוי איזה דיסקים יש לך?של מרלין מנסון ושל הים איזה פורום לדעתך חסר בתפוז?פול אוט בוי באיזה אתר אתה נמצא הכי הרבה?של דימה בילאן לאיזה חוגים אתה הולך?גיטרה ומכון כושר מה את רוצה לעשות עכשיו?להפליץ מה היה בתוך הסנדוויץ האחרון שאכלת?לא אוכלת באיזה מדינה היית רוצה לגור (חוץ מישראל)?רוסיה מאמין ברוחות רפאים?כן מתי בפעם האחרונה אכלת המבורגר?אני צימחונים ישנת הלילה עם שמיכה?לא עשית פעם בנג'י / סנפלינג?כן וכן איזה תוכניות ראית / תראה היום בטלוויזיה?לא יודעת באיזה צבע העכבר שלך?כחול תנו תמונה לסיום:שלי? אין חח..כחו של מישהו הרבה יותר חתיך

Emo Kid

New member
../images/Emo214.gif אני ../images/Emo3.gif

מה היית עושה אם היית זוכה ב-3 מיליון דולר? קונה כרטיסי טיסה לכל המקומות שעוד לא הייתי בהם. קונה את כל הדיסקים שאני הכי רוצה. וכמובן, כרטיסים לכל ההופעות של הלהקות שאני רוצה לראות :] אהה ועוברת לגור באנגליה. חחחחחח מה תרצה לעשות כשתהיה גדול? לנגן בלהקה[?] מהו הצבע האהוב עליך? ורוד-שחור. מה השתיה המועדפת עליך? מים[?] וכמובן, ענבים. מה עדיף - לראות סרט בבית, או בקולנוע? קולנוע! :) יודע לנגן? על העצבים.. מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב? חזרתי הבייתה מחברה בכפר סבא. מה הדבר הבא שתעשה לאחר שתלך מהמחשב? לאכול מה שאבא שרף על האש :p מה השיר האחרון ששמעת? מונסטר של דה אוטומאטיקס. כמה אחים יש לך? 3. איך קוראים להם? אור, זהר והדר. בני כמה הם? 12, 5 וחצי, 1 וחצי. באיזה שעה הלכת לישון אתמול? 3:30 באיזה שעה קמת היום? 10:00 [אבא רצה לקחת אותי מוקדם..] כמה זוגות נעליים יש לך? 8[?] על איזה צד ישנת בלילה? על הבטן.. חח מה הצבע של השיער והעיניים שלך? השיער חום. היה פעם עם אדום וורוד אבל ירד.. :\ דבר אחד טוב ודבר אחד רע שקרה לך היום? טוב-הייתי אצל נינה. רע-חזרתי מוקדם. מי נמצא איתך עכשיו בחדר ומה הוא עושה? האוויר והוא זז מצד לצד. XD מה המקצוע האהוב עלייך בבית ספר? ספורט. חחח אולי כי יש לי פתור ואני לא משתתפת? והשנוא? כל השאר.. חח במיוחד ספרות. אני נרדמת.. מה צבע החולצה שלך? שחור. מה אכלת בצהרים? עוד לא אכלתי.. אבל יש משהו על האש.. יש לך עגילים / קעקועים? עגילים.. 4 שמאל. 3 ימין. 4 חורים בכלל סתומים ויש לי מלא אינפקציות.. חח באיזה פורומים אתה כותב? הרבה. אין לי כוח לכתוב פה.. איזה דיסקים יש לך? 40. אין פה מקום לכתוב את כולם.. חחחח איזה פורום לדעתך חסר בתפוז? פורום ללהקות אימו-סקרימו וכל אלה..
באיזה אתר אתה נמצא הכי הרבה? ישרא-בלוג. לאיזה חוגים אתה הולך? אין חוגים
מה את רוצה לעשות עכשיו? לאכול..? מה היה בתוך הסנדוויץ האחרון שאכלת? לפני יומיים, אני חושבת שזה היה עם חמאת בוטנים.. או שזה היה שוקולד לבן.. באיזה מדינה היית רוצה לגור (חוץ מישראל)? אנגליה. הולנד. ארה"ב. מאמין ברוחות רפאים? כן
מתי בפעם האחרונה אכלת המבורגר? לפני 4 שנים, ביס אחד. אני שונאת המבורגרים! ישנת הלילה עם שמיכה? חח כן. והיה לי חם. עשית פעם בנג'י / סנפלינג? לא.. אני מפחדת.. איזה תוכניות ראית / תראה היום בטלוויזיה? שידור חוזר של TOTP באיזה צבע העכבר שלך? אפור-לבן כזה.. תנו תמונה לסיום: אוףף :\

SPFAN

New member
טוב נו ../images/Emo3.gif

מה היית עושה אם היית זוכה ב-3 מיליון דולר? טס לאנשהו לחודש
מה תרצה לעשות כשתהיה גדול? אמממ.. לא יודע
אני משאיר את האופציות פתוחות בינתיים
מהו הצבע האהוב עליך? כחול ושחור
מה השתיה המועדפת עליך? קולה!
מה עדיף - לראות סרט בבית, או בקולנוע? בקולנוע
יודע לנגן? יאפ
מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב? ישנתי
מה הדבר הבא שתעשה לאחר שתלך מהמחשב? אממ.. אין לי מושג
מה השיר האחרון ששמעת? Alanis Morissette - Forgiven (Acoustic)
כמה אחים יש לך? שתי אחיות, קטנה וגדולה
איך קוראים להם? עדי וגיל
בני כמה הם? עדי - 16, גיל - 11
באיזה שעה הלכת לישון אתמול? 4 ><
באיזה שעה קמת היום? 1 וחצי
כמה זוגות נעליים יש לך? שניים
על איזה צד ישנת בלילה? נרדמתי על ימין, התעוררתי עד שמאל
מה הצבע של השיער והעיניים שלך? שיער - חום קקי, עיניים - אמרו לי אחת כחולה אחת ירוקה
אין לי מושג ממש
דבר אחד טוב ודבר אחד רע שקרה לך היום? דבר טוב - ישנתי הרבה
דבר רע... כלמני
מי נמצא איתך עכשיו בחדר ומה הוא עושה? אממ.. אני, כותב במחשב
מה המקצוע האהוב עלייך בבית ספר? ספרות
והשנוא? אני מתלבט בין מתמטיקה להיסטוריה
מה צבע החולצה שלך? אדום ><
מה אכלת בצהרים? ג'חנון
יש לך עגילים / קעקועים? לא
באיזה פורומים אתה כותב? סימפל פלאן, בעיקר
איזה דיסקים יש לך? יש מלא :| אין לי כוח לפרט
איזה פורום לדעתך חסר בתפוז? אממ.. לא משנה
באיזה אתר אתה נמצא הכי הרבה? ישרא ותפוז
לאיזה חוגים אתה הולך? גיטרה
מה את רוצה לעשות עכשיו? נו לא עניינכם
מה היה בתוך הסנדוויץ האחרון שאכלת? אנלא אוהב סנדוויצ'ים ><
באיזה מדינה היית רוצה לגור (חוץ מישראל)? אנגליה או צרפת
מאמין ברוחות רפאים? לא
מתי בפעם האחרונה אכלת המבורגר? יו, מלא זמן
ישנת הלילה עם שמיכה? ברור
עשית פעם בנג'י / סנפלינג? סנפלינג, ואני לא אעשה יותר
זה מביא לי מזל רע
איזה תוכניות ראית / תראה היום בטלוויזיה? אבודים
באיזה צבע העכבר שלך? אפור
תנו תמונה לסיום: אין תמונה

may90

New member
רעגדעיגכיגכ

מה היית עושה אם היית זוכה ב-3 מיליון דולר? פורשת מביצפר? מה תרצה לעשות כשתהיה גדול? מעצבת גראפית לפנים מהו הצבע האהוב עליך? כחול מה השתיה המועדפת עליך? דיאט קולה מה עדיף - לראות סרט בבית, או בקולנוע? קולנוע יודע לנגן? בקרוב-באס מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב? התקלחתי מה הדבר הבא שתעשה לאחר שתלך מהמחשב? מורה פרטית מה השיר האחרון ששמעת? אני עכשיו שומעת מן מוזיקה כזאת שבשיר יש רק דיג'י, באס, תופים וקצת גיטרה -זה שיר בדיסק של אינקובאס כמה אחים יש לך? 2 איך קוראים להם? אילון ועדןXD בני כמה הם? אילון- 19 עדן -12 באיזה שעה הלכת לישון אתמול? לא יודעת באיזה שעה קמת היום? סביבות 11 ומשהו-אמא אספה אותי הביתה כמה זוגות נעליים יש לך? 4 על איזה צד ישנת בלילה? מאיפה לי? מה הצבע של השיער והעיניים שלך? חום דבר אחד טוב ודבר אחד רע שקרה לך היום? היום? לא יודעת, ישנתי טוב? ורע? התעוררתי? מי נמצא איתך עכשיו בחדר ומה הוא עושה? המערכת מנגנת מה המקצוע האהוב עלייך בבית ספר? גראפיקה ממוחשבת והשנוא? הסטוריה מה צבע החולצה שלך? פיג'מה-אפורה מה אכלת בצהרים? רביולי יש לך עגילים / קעקועים? כע אמ 3 בתנך והליקס אחד-קעקוע בקרוב מאוד מאוד באיזה פורומים אתה כותב? זה, באסטד, בלינק, דה יוזד איזה דיסקים יש לך? המ: 4 אינקובאס 2 פו פייטרס 2 באסטד [נוסטלגיה] 3 אנסינק [נוסטלגיה] 2 סאמ41 3 בלינק182 דה יוזד MCR הקילרז גוד שארלוט סימפל פלאן וכל שאר הבריטני ומה ששמעו ביתה ו' אה ועוד כמה אוספים איזה פורום לדעתך חסר בתפוז? אינקובאס FO SHO באיזה אתר אתה נמצא הכי הרבה? מייספייס לאיזה חוגים אתה הולך? NONE מה את רוצה לעשות עכשיו? לישון מה היה בתוך הסנדוויץ האחרון שאכלת? מי זוכר? באיזה מדינה היית רוצה לגור (חוץ מישראל)? לא יודעת, אמריקה או אנגליה מאמין ברוחות רפאים? אהא מתי בפעם האחרונה אכלת המבורגר? ממזמן ;[ ישנת הלילה עם שמיכה? אהא עשית פעם בנג'י / סנפלינג? בנג'י בסופרלנדXD איזה תוכניות ראית / תראה היום בטלוויזיה? מה שיהיה באיזה צבע העכבר שלך? לבן תנו תמונה לסיום: אין תחת

lotem levi

New member
שליייייי

מה היית עושה אם היית זוכה ב-3 מיליון דולר? לא יודעת....הרבה דברים מה תרצה לעשות כשתהיה גדול? שחקנית מהו הצבע האהוב עליך? תכלת ושחור מה השתיה המועדפת עליך? פטל מה עדיף - לראות סרט בבית, או בקולנוע? בקולנוע יודע לנגן? לא מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב? אכלתי מה הדבר הבא שתעשה לאחר שתלך מהמחשב? יראה טלויזיה מה השיר האחרון ששמעת? something more כמה אחים יש לך? 1 איך קוראים להם? דולב בני כמה הם? 9 באיזה שעה הלכת לישון אתמול? 10 וחצי באיזה שעה קמת היום? 10 וחצי כמה זוגות נעליים יש לך? הרבה...חחח...למי יש כוח לספור? על איזה צד ישנת בלילה? שמאל....נראה לי מה הצבע של השיער והעיניים שלך? שיער- חום, עיניים- חומות דבר אחד טוב ודבר אחד רע שקרה לך היום? לא קרו דברים מעניינים במיוחד מי נמצא איתך עכשיו בחדר ומה הוא עושה? אח שלי קורא כתבה מה המקצוע האהוב עלייך בבית ספר? אומנות והשנוא? כל השאר מה צבע החולצה שלך? ורוד מה אכלת בצהרים? על האש.. יש לך עגילים / קעקועים? עגילים באזניים...1 בימין ו-2 בשמאל באיזה פורומים אתה כותב? מקפליי, גרין דיי וכל מה שמסביב, ו- DOUGIE איזה דיסקים יש לך? כל מיני.. איזה פורום לדעתך חסר בתפוז? בינתיים לא חסר באיזה אתר אתה נמצא הכי הרבה? DP.NET לאיזה חוגים אתה הולך? לא הולכת.. מה את רוצה לעשות עכשיו? לגמור ת'שאלון מה היה בתוך הסנדוויץ האחרון שאכלת? לבנה באיזה מדינה היית רוצה לגור (חוץ מישראל)? אנגליה וקליפורניה מאמין ברוחות רפאים? לא מתי בפעם האחרונה אכלת המבורגר? היום בצהריים ישנת הלילה עם שמיכה? כן עשית פעם בנג'י / סנפלינג? לא איזה תוכניות ראית / תראה היום בטלוויזיה? WWE באיזה צבע העכבר שלך? צהוב תנו תמונה לסיום: אוקייי

rotem4493

New member
אני:)

מה היית עושה אם היית זוכה ב-3 מיליון דולר? קונה סוס מה תרצה לעשות כשתהיה גדול? לא יודעת מהו הצבע האהוב עליך? כחול מה השתיה המועדפת עליך? קולה מה עדיף - לראות סרט בבית, או בקולנוע? קולנוע יודע לנגן? קצת מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב? אכלתי מה הדבר הבא שתעשה לאחר שתלך מהמחשב?מממ לא יודעת מה השיר האחרון ששמעת? לא זוכרת כמה אחים יש לך? 3 איך קוראים להם? ארז, תומר ושקד בני כמה הם? 18,16 ו9 באיזה שעה הלכת לישון אתמול? 3 וחצי באיזה שעה קמת היום? 12 וחצי כמה זוגות נעליים יש לך? לא יודעת על איזה צד ישנת בלילה? נירא לי שמאל מה הצבע של השיער והעיניים שלך? שיער בלונדי/שטני עיניים:ירוק משנה צבע\= דבר אחד טוב ודבר אחד רע שקרה לך היום? עדיין לא קרה מי נמצא איתך עכשיו בחדר ומה הוא עושה?שרון והיא עונה בשמי על השאלון מה המקצוע האהוב עלייך בבית ספר? מטמתיקה[=\] והשנוא? יש הרבה מה צבע החולצה שלך? שחור מה אכלת בצהרים? שניצל ואורז יש לך עגילים / קעקועים? לא באיזה פורומים אתה כותב? זה הראשון רק עכשיו נירשמתי לתפוזינע איזה דיסקים יש לך? הרבה איזה פורום לדעתך חסר בתפוז? יש הרבה באיזה אתר אתה נמצא הכי הרבה? וואלה לאיזה חוגים אתה הולך? סוסים וג'אז מה את רוצה לעשות עכשיו? לישון מה היה בתוך הסנדוויץ האחרון שאכלת? האא שוקולד[אולי] באיזה מדינה היית רוצה לגור (חוץ מישראל)?טקסס מאמין ברוחות רפאים? לא קצת[אחרי מה שקרה לשרון] מתי בפעם האחרונה אכלת המבורגר? מזמן ביום שלישי ישנת הלילה עם שמיכה?יאפ עשית פעם בנג'י / סנפלינג? יאפ איזה תוכניות ראית / תראה היום בטלוויזיה? דריק וגוש מה לעשות זה ממכר באיזה צבע העכבר שלך? היה לבן עכשיו אפור

עונה

אוקיי אז הנה: מה היית עושה אם היית זוכה ב-3 מיליון דולר? הייתי טסה בריטניה חוטפת את דאגי וחוזרת! מה תרצה לעשות כשתהיה גדול? אמ... זמרת או עורכתדין או פסיכולוגית מהו הצבע האהוב עליך? אדום שחור כזה מה השתיה המועדפת עליך? מים מה עדיף - לראות סרט בבית, או בקולנוע? בבית יודע לנגן? כן מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב? סיגרתי את החדר שלי מה הדבר הבא שתעשה לאחר שתלך מהמחשב? אמ.. אין לי מושג מה השיר האחרון ששמעת? כמה אהבה של הגיים בויז חרשתי על השיר הזה כמה אחים יש לך?6 יחד איתי 2 אחיות חורגות מצב אבא ו2 אחים חורגים מצד אמא ואח דביל מאמא ואבא ואני איך קוראים להם? שחר מאיה ברברה יניד אמיר ואני ליטל בני כמה הם? אמ... לא יודעת אבל אמיר בן 18 באיזה שעה הלכת לישון אתמול? אין לי מושג באיזה שעה קמת היום? 6 ודקה כמה זוגות נעליים יש לך? 3 ניראלי על איזה צד ישנת בלילה? הצד של הקיר מה הצבע של השיער והעיניים שלך? השיער חום כחול אדום ג'ינגי בלונדי כזה והעניים חומות כשקד דבר אחד טוב ודבר אחד רע שקרה לך היום? דבר טוב שלא נסעתי בהסעה המיזדיינת שלי ודבר רע לא ניראלי שקרה מי נמצא איתך עכשיו בחדר ומה הוא עושה? אף אחד לא נימצא איתי בחדר מה המקצוע האהוב עלייך בבית ספר? היסטוריה והשנוא? מתמתיקה מה צבע החולצה שלך? עכשיו אפור כזה מה אכלת בצהרים? צ'יפס חתיף יש לך עגילים / קעקועים? כן עשיתי קעקוע חינה מאודדד יפה ועגילים כן באוזן למעלה באיזה פורומים אתה כותב? הרבה איזה דיסקים יש לך? אמ.. אין איזה פורום לדעתך חסר בתפוז? לא יודעת באיזה אתר אתה נמצא הכי הרבה? של דאגי באתר שלי על דאגי ובאתר של דאגי הרשמי לאיזה חוגים אתה הולך? רוצה כדורסל! מה את רוצה לעשות עכשיו? להיות במעלה אדומים מה היה בתוך הסנדוויץ האחרון שאכלת? קוטג' באיזה מדינה היית רוצה לגור (חוץ מישראל)? לונדון מאמין ברוחות רפאים? כן אני מכירה אחד אישי חחחחחחח מתי בפעם האחרונה אכלת המבורגר? לפני מאה שנה ישנת הלילה עם שמיכה? כן ניראלי עשית פעם בנג'י / סנפלינג? סנפלינג איזה תוכניות ראית / תראה היום בטלוויזיה? לא יודעת באיזה צבע העכבר שלך? אפור תנו תמונה לסיום:

למעלה