שאלון

Rowdy Girl

New member
עונה D=

מה היית עושה אם היית זוכה ב-3 מיליון דולר? אקח את סבתא וסבא לחופשה של חודש בקליפורניה! מה תרצה לעשות כשתהיה גדול? הממ נראה כבר מהו הצבע האהוב עליך? כחול מה השתיה המועדפת עליך? ספרייט מה עדיף - לראות סרט בבית, או בקולנוע? הממ תלוי במצברוח D= יודע לנגן? אממ כע בערך מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב? ראיתי רצים לדירה בVOD ואני פה רק בגלל שזה נתקע
מי יצא בחצי גמר? מה הדבר הבא שתעשה לאחר שתלך מהמחשב? אממ אלך לראות דרייק וג'ושD= מה השיר האחרון ששמעת? מממ amazing- westlife כמה אחים יש לך? 0 איך קוראים להם? הממ בני כמה הם? 76 באיזה שעה הלכת לישון אתמול? אממ 11 בערך באיזה שעה קמת היום? 8 ומשו כמה זוגות נעליים יש לך? אמממממ בסביבות 15 [12 מהם קניתי ב4 חודשים האחרונים
] על איזה צד ישנת בלילה? נראלי ששמאל מה הצבע של השיער והעיניים שלך? שיער- שטני עיניים- ירוקות ולפעמים הן טורקיז תלוי D= דבר אחד טוב ודבר אחד רע שקרה לך היום? טוב- סופסוף חזרתי הביתה מאילת הרותחת הזו... רע- לא השתזפתייייייייייי
מי נמצא איתך עכשיו בחדר ומה הוא עושה? אני עצמי ואנכי ושלושתינו עונים על שאלון בפורום מקפליי
מה המקצוע האהוב עלייך בבית ספר? אינגלישD= והשנוא? גיאומטריה
מה צבע החולצה שלך? שחור לבן מה אכלת בצהרים? שניצל D= יש לך עגילים / קעקועים? עגילים.. ממ 5 באיזה פורומים אתה כותב? הממ נראה.. פה, בבאסטד, האוס, אלייז'ה ווד, נו דאוט, פוסיקאט דולז, 4400 ועוד כלמיני שאני לא קבועה ממש כמו סימפל האו.סי מגרש ביתי וכלמיניי S= איזה דיסקים יש לך? הממ יש לי מלאא.. הממ 6 של באסטד 2 של מקפליי 2 של סימפל של קלי.. בלאק אייד פיז.. 2 של בקסטריט[
] של מריה קארי.. ג'סי מקרטני סוד.. ועוד כלמינייי..
איזה פורום לדעתך חסר בתפוז? דרייק וג'וש
באיזה אתר אתה נמצא הכי הרבה? תפוז? לאיזה חוגים אתה הולך? 00000000000000 מה את רוצה לעשות עכשיו? להדליק מזגן מה היה בתוך הסנדוויץ האחרון שאכלת? חמאה
בארוחת בוקר במלון באיזה מדינה היית רוצה לגור (חוץ מישראל)? פ=ל=ו=ר=י=ד=ה!!!!!!!!!!!!!!!!!! במיאמיייייי
ועוד הייתי אמורה
מאמין ברוחות רפאים? SOMETIMES.. מתי בפעם האחרונה אכלת המבורגר? ביום חמישי ישנת הלילה עם שמיכה? דהא עשית פעם בנג'י / סנפלינג? לא איזה תוכניות ראית / תראה היום בטלוויזיה? ראיתי רצים לדירה.. ועוד מעט דרייק וג'וש והאלופהD= באיזה צבע העכבר שלך? כסףףף תנו תמונה לסיום: %^#$^#$%#%#

sap sapir

New member
אנייייי

מה היית עושה אם היית זוכה ב-3 מיליון דולר? חלק תורמת וחלק בשבילי ובשביל משפחתי מה תרצה לעשות כשתהיה גדול? אתן תצחקו אבל אני רוצה להיות דוגמנית מהו הצבע האהוב עליך? ורוד ושחור מה השתיה המועדפת עליך? קולה מה עדיף - לראות סרט בבית, או בקולנוע? קולנוע יודע לנגן? לא מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב? התקלחתי מה הדבר הבא שתעשה לאחר שתלך מהמחשב? אראה טי וי מה השיר האחרון ששמעת? hips don't lie כמה אחים יש לך? 2 איך קוראים להם? אסף והילה בני כמה הם? אסף-27 הילה-19 באיזה שעה הלכת לישון אתמול? 12 בערך באיזה שעה קמת היום? 6 כמה זוגות נעליים יש לך? 15 על איזה צד ישנת בלילה? התהפכתי מה הצבע של השיער והעיניים שלך? חום וחום דבר אחד טוב ודבר אחד רע שקרה לך היום? דבר רע שהייתה לי מתכונת בהיסטוריה דבר טוב שהלך לי מצוין והלכתי לים מי נמצא איתך עכשיו בחדר ומה הוא עושה? אף אחד והוא לא עושה כלום חיחיחי מה המקצוע האהוב עלייך בבית ספר? מתמטיקה רולזזזזזזזזזז והשנוא? היסטוריה בעעע מה צבע החולצה שלך? לבנה מה אכלת בצהרים? מקדולנדס יש לך עגילים / קעקועים? נופ באיזה פורומים אתה כותב? מקפליי ולפעמים בגיים בויז איזה דיסקים יש לך? אין לי חחח איזה פורום לדעתך חסר בתפוז? על דאגושש באיזה אתר אתה נמצא הכי הרבה? פורום של תפוז האתר של דאגי והאתר של ליטלוש לאיזה חוגים אתה הולך? אני לא הולכת לחוגים מה את רוצה לעשות עכשיו? לנוח מה היה בתוך הסנדוויץ האחרון שאכלת? שוקולד באיזה מדינה היית רוצה לגור (חוץ מישראל)? אחד ממדינות ארה"ב והולנד מאמין ברוחות רפאים? לפעמים מתי בפעם האחרונה אכלת המבורגר? היוםםם ישנת הלילה עם שמיכה? יאפ עשית פעם בנג'י / סנפלינג? בנג'י איזה תוכניות ראית / תראה היום בטלוויזיה? פיספוסים באיזה צבע העכבר שלך? כחול עם אפור תנו תמונה לסיום:

McflyRule

New member
../images/Emo203.gif אני

מה היית עושה אם היית זוכה ב-3 מיליון דולר? - כרטיס לאנגליה - בית באנגליה - 20 גיטרות חשמליות ממממממממממממממהממות D: - 10 גיטרות באס מאגניבות - כרטיס אוטובוס לבית של מקפליי - עוד 15 גיטרות באס כדי לשחד את דאגי להיות איתי D: - ו.. את מה שנשאר לתרומות D: מה תרצה לעשות כשתהיה גדול? מממ לנגן בלהקה או משו מהו הצבע האהוב עליך? ירוק מה השתיה המועדפת עליך? ממ.. יש לי סיוטים מקולה.. אז פאנטה מה עדיף - לראות סרט בבית, או בקולנוע? בבית יודע לנגן? כן מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב? ממ הדלקתי מזגן מה הדבר הבא שתעשה לאחר שתלך מהמחשב? לאכול מה השיר האחרון ששמעת? אובייסלי כמה אחים יש לך? 2 איך קוראים להם? סתיו וקורלי בני כמה הם? 15 ו11 נראלי באיזה שעה הלכת לישון אתמול? 12 וחצי או 1 באיזה שעה קמת היום? שבע וחצי כמה זוגות נעליים יש לך? ממממ 3 משו כזה על איזה צד ישנת בלילה? ימין - תמיד אחרת יש לי סיוטים מה הצבע של השיער והעיניים שלך? שטני וירוק דבר אחד טוב ודבר אחד רע שקרה לך היום? דבר רע - נשפך לי קולה בתיק, דבר טוב - הפסדתי 10 דקות משיעור מתמטיקה בשביל לנקות את זה XD מי נמצא איתך עכשיו בחדר ומה הוא עושה? אח שלי. מעצבן. מה המקצוע האהוב עלייך בבית ספר? ספרות והשנוא? מתמטיקה מה צבע החולצה שלך? לבן מה אכלת בצהרים? עדיין לא אכלתי.. יש לך עגילים / קעקועים? רק באוזניים באיזה פורומים אתה כותב? MCR,מקפליי, באסטד, קומונה שלי ושל חברות שלי, מקבאסטד, טייקינג באק סאנדיי איזה דיסקים יש לך? הרבה איזה פורום לדעתך חסר בתפוז? מממממממ לא יודעת באיזה אתר אתה נמצא הכי הרבה? ממ.. ישראבלוג לאיזה חוגים אתה הולך? גיטרה, ציור מה את רוצה לעשות עכשיו? להתנשק עם דאגי D: מה היה בתוך הסנדוויץ האחרון שאכלת? גבנ"צ באיזה מדינה היית רוצה לגור (חוץ מישראל)? אנגליה
מאמין ברוחות רפאים? יאפ מתי בפעם האחרונה אכלת המבורגר? יום שבת ישנת הלילה עם שמיכה? כן עשית פעם בנג'י / סנפלינג? סנפלינג איזה תוכניות ראית / תראה היום בטלוויזיה? אולי מגרש ביתי או משו באיזה צבע העכבר שלך? חחחח אפור... XDDDDDDDDDDD תנו תמונה לסיום:גררררררררררררררררררררררררררררררררר חתיך סקסי שכמותך תודההההההה

Simple Girl 182

New member
שלי..

מה היית עושה אם היית זוכה ב-3 מיליון דולר? קודם כל מתעלפת.. מה תרצה לעשות כשתהיה גדול? מעצבת פנים מהו הצבע האהוב עליך? תכלת מה השתיה המועדפת עליך? מיץ תפוחים מה עדיף - לראות סרט בבית, או בקולנוע? קולנוע יודע לנגן? לא, אבל בקרוב אני יתחיל ללמוד גיטרה מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב? אכלתי מה הדבר הבא שתעשה לאחר שתלך מהמחשב? ילך לשירותים מה השיר האחרון ששמעת? שיר פרידה-רוני כמה אחים יש לך?2 איך קוראים להם? אורית ואורן בני כמה הם? אורית-26 אורן-18 באיזה שעה הלכת לישון אתמול?12:50 באיזה שעה קמת היום?7:30 כמה זוגות נעליים יש לך? הרבה על איזה צד ישנת בלילה? ימין מה הצבע של השיער והעיניים שלך? שיער-חום כהה עיניים-ירוקות מי נמצא איתך עכשיו בחדר ומה הוא עושה?אף אחד מה המקצוע האהוב עלייך בבית ספר? מדעים והשנוא? אנגלית מה צבע החולצה שלך? כחול רויאל מה אכלת בצהרים? צ'יפס ופיתה -בבצפר- יש לך עגילים / קעקועים? --- באיזה פורומים אתה כותב? רק זה איזה דיסקים יש לך? 10 איזה פורום לדעתך חסר בתפוז? לא יודעת באיזה אתר אתה נמצא הכי הרבה? זה -נראלי- לאיזה חוגים אתה הולך? אני בכיתת כדורעף מה את רוצה לעשות עכשיו? לשחק שש-בש.. חיח מה היה בתוך הסנדוויץ האחרון שאכלת? טונה באיזה מדינה היית רוצה לגור (חוץ מישראל)? נוי יורק מאמין ברוחות רפאים? כע.. מתי בפעם האחרונה אכלת המבורגר? לא זוכרת ישנת הלילה עם שמיכה? לא עשית פעם בנג'י / סנפלינג? לא איזה תוכניות ראית / תראה היום בטלוויזיה? בוא נראה אותך באיזה צבע העכבר שלך? לבן תנו תמונה לסיום:

reutc1

New member
עונה

מה היית עושה אם היית זוכה ב-3 מיליון דולר? הייתי קונה מלא דברים וטסה לאנשהו מה תרצה לעשות כשתהיה גדול? לא יודעת עוד מהו הצבע האהוב עליך? כחול מה השתיה המועדפת עליך? נסטי וקולה מה עדיף - לראות סרט בבית, או בקולנוע? קולנוע יודע לנגן? לא
מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב? בגרות במתמטיקה מה הדבר הבא שתעשה לאחר שתלך מהמחשב? לישון שנת צהריים או לקרוא עיתון :) מה השיר האחרון ששמעת? TCFC-Mcfly כמה אחים יש לך? 1 איך קוראים להם? אסף בני כמה הם? 22 באיזה שעה הלכת לישון אתמול? 01.40 באיזה שעה קמת היום? 11 וחצי כמה זוגות נעליים יש לך? וואו מלא חח לא כדאי שאני אתחיל לספור על איזה צד ישנת בלילה? על הגב מה הצבע של השיער והעיניים שלך? חום כהה ועיניים ירוקות דבר אחד טוב ודבר אחד רע שקרה לך היום? הלך לי טוב טפו טפו במתמטיקה ורע? לא היה עוד תודה לאל חח :) מי נמצא איתך עכשיו בחדר ומה הוא עושה? אני לא בחדר ואפחד... מה המקצוע האהוב עלייך בבית ספר? כימיה (-: והשנוא? תנ"ך/ספרות מה צבע החולצה שלך? לבנה מה אכלת בצהרים? אורז וקבב יש לך עגילים / קעקועים? עגילים באיזה פורומים אתה כותב? מקפליי ולפעמים בעוד כמה איזה דיסקים יש לך? מלא אין לי כוח לספור חח איזה פורום לדעתך חסר בתפוז? יש הכל לא?
באיזה אתר אתה נמצא הכי הרבה? וואלה, ONE נראה לי חח לאיזה חוגים אתה הולך? שום חוג מה את רוצה לעשות עכשיו? לישוןןןןןןןןןןןןןןןןן מה היה בתוך הסנדוויץ האחרון שאכלת? חומוס חח נראה לי באיזה מדינה היית רוצה לגור (חוץ מישראל)? אוסטרליה,אנגליה ובארה"ב מאמין ברוחות רפאים? לא מתי בפעם האחרונה אכלת המבורגר? חודש? לא זוכרת ישנת הלילה עם שמיכה? כה עשית פעם בנג'י / סנפלינג? כה איזה תוכניות ראית / תראה היום בטלוויזיה? "רוקדים עם כוכבים" "האלופה" באיזה צבע העכבר שלך? אפור כהה ולבן?
תודה

למעלה