טוב טוב...בסדר...בלי כעסים...:) ידיד אז ידיד....
ב בת עולם New member 7/11/07 #26 את הויבראטור הראשון שלי קניתי באילת כשגרתי שם שנה יש פרסומים של שתי חנויות במקומון שיוצא כל יום שישי אז אני התקשרתי לאחת החנויות והמוכר בא אלי הביתה עם 5 ויבראטורים שונים כדי שאבחר
את הויבראטור הראשון שלי קניתי באילת כשגרתי שם שנה יש פרסומים של שתי חנויות במקומון שיוצא כל יום שישי אז אני התקשרתי לאחת החנויות והמוכר בא אלי הביתה עם 5 ויבראטורים שונים כדי שאבחר
C curryvust New member 7/11/07 #22 אני חייבת להגיד שהתמונה הזו עשתה לי את זה פשוט יפייפיה אמיתית, סקסית, אין לי מילים,me like!!
H Hotmale com New member 10/11/07 #37 איזה כיף שמצאתי את הפורום הזה עם כאלו תמונות...ונשים... אני נשאר
I ihavefever New member 7/11/07 #24 את מדהימה בעיניי../images/Emo70.gif../images/Emo45.gif איזה יופי של תמונה
F funtazy New member 9/11/07 #28 ../images/Emo178.gif../images/Emo178.gifאיזו מדהימה!! טוב,הלכה לי השינה!
F funtazy New member 9/11/07 #32 ואו איזה פינוקי קיבלתי איזה כייף לי ואת באמת פשוט מדהימה וגם בגלל ששמה תמונות מלאות בלי להסתיר פנים וכו'
ואו איזה פינוקי קיבלתי איזה כייף לי ואת באמת פשוט מדהימה וגם בגלל ששמה תמונות מלאות בלי להסתיר פנים וכו'
C Cגלית New member 9/11/07 #33 איזה יופי של תמונות ../images/Emo24.gif סקסיות ביותר !! זו הגם השניה, בכלל כל התמונות שלך, מ ה מ מ ו ת
איזה יופי של תמונות ../images/Emo24.gif סקסיות ביותר !! זו הגם השניה, בכלל כל התמונות שלך, מ ה מ מ ו ת